- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.301
Canım geçende sormuştu birisi kv çapraz apartmanda oturuyor aynı bahce içi yani yola cıkmadan gidiliyor sıkıntı olmuyor.Ay anlamadım canım yaabenm koca bugünden beri kendine izin kağıdı çıkarmaya çalışıyor beni ise bırakıp alabilmek için, kız yasak başlamadı mi nasıl gidip geldiniz
Hep açtın menülerinde vardır sebebi kötü değil elbette regl dönemin mi ? Genelde takımda sevdiğim bi hafta çok verince ertesi hafta daha az gidiyor birkaç kişide bunu gözlemledimGeçen hafta :69.8
Bu hafta :69.5
Fark :-300
Yüzde :0.43
Bu hafta neden böyle oldu bilmiyorum
Eki Görüntüle 2837744
Yok geçen hafta regl dönemimdi canım stresli bir hafta geçirdim ödem topladım muhtemelen ya da vücudu kıtlık korumasına girdirdim çok az beslenerek depo yaptı galiba aç bırakacağımı sanıpHep açtın menülerinde vardır sebebi kötü değil elbette regl dönemin mi ? Genelde takımda sevdiğim bi hafta çok verince ertesi hafta daha az gidiyor birkaç kişide bunu gözlemledim
Ya da benden önce babam tartıldı adam 98 kgHep açtın menülerinde vardır sebebi kötü değil elbette regl dönemin mi ? Genelde takımda sevdiğim bi hafta çok verince ertesi hafta daha az gidiyor birkaç kişide bunu gözlemledim
Geçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çıkartacaksın canım . Farkı 100 ile çarpıp geçen hafta ki kilona böleceksinGeçen hafta: 94.3
Bu hafta: 92.3
Fark: -2
Yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum
Eki Görüntüle 2837764
U UcanSupurge
Ahahah canım 2 haftadır ben de spor yapmıyorumEkmek çok battı gözüme canım
Güzel canım
Karbonlu olmuş canım ama sahur yok
Bu hafta geçersin belki spor yapsam ah bir nah geçersin
Yok yok çok güzel başlangıç için sakin bırakma
Menülerin güzeldi genel olarak, bu hafta olmasa bile haftaya mutlaka karşılığını alacaksinGeçen hafta :69.8
Eki Görüntüle 2837744
Ayy kv yakın oturmak, ben de sendennim canımCanım geçende sormuştu birisi kv çapraz apartmanda oturuyor aynı bahce içi yani yola cıkmadan gidiliyor sıkıntı olmuyor.
Ayy evet ben onlardan biriyimHep açtın menülerinde vardır sebebi kötü değil elbette regl dönemin mi ? Genelde takımda sevdiğim bi hafta çok verince ertesi hafta daha az gidiyor birkaç kişide bunu gözlemledim
Süper bir eksi canım tebrik ederimmmGeçen hafta: 94.3
Bu hafta: 92.3
Fark: -2
Yüzde nasıl hesaplanıyor bilmiyorum
Eki Görüntüle 2837764
U UcanSupurge
İnşallah canımAhahah canım 2 haftadır ben de spor yapmıyorumşu regl dönemim geçsin gör bakalım beni
Menülerin güzeldi genel olarak, bu hafta olmasa bile haftaya mutlaka karşılığını alacaksin
Ayy kv yakın oturmak, ben de sendennim canımhatta şu ara baya içli disliyiz kızıma bakıyor sağ olsun
Ayy evet ben onlardan biriyimbir hafta iyi bir hafta daha az gidiyor
TeşekkürlerGeçen haftaki kilondan bu haftaki kilonu çıkartacaksın canım . Farkı 100 ile çarpıp geçen hafta ki kilona böleceksin
Çalışıyor musun canm. Biz aşırı içli dışlı da değiliz çok mesafelide değilz ortada bi yerlerde gidip geliyoruz işteAhahah canım 2 haftadır ben de spor yapmıyorumşu regl dönemim geçsin gör bakalım beni
Menülerin güzeldi genel olarak, bu hafta olmasa bile haftaya mutlaka karşılığını alacaksin
Ayy kv yakın oturmak, ben de sendennim canımhatta şu ara baya içli disliyiz kızıma bakıyor sağ olsun
Ayy evet ben onlardan biriyimbir hafta iyi bir hafta daha az gidiyor
Teşekkür ederimSüper bir eksi canım tebrik ederimmmkeşke listede olsaydın
Kaç kilo verdin boyun kaç bilmiyorum ama fazla kilon yok gibi görünüyor belki de o yüzden yavaşlamıştır zayıflaman. Çünkü kilo fazlayken ilk baslarda daha cok gidiyorGeçen hafta :69.8
Eki Görüntüle 2837744
Canım, yeni yeni toparlanıyorum . İyi olacağım inşallah . Hiç halim olmuyor, hiç bir şeye .asliogretmen çok mu kötüsünüz Aslı’cım hiç gelmiyorsun endişeleniyorum
Rica ederim canımTeşekkürler
çok teşekkür ederim canımKolay gelsin canım
Tebrikler cnm güzel eksi insAllah
canııımm ay inşallah tekrar 60ları göreceğim için heyecanlanıyorum inanHe heeyyy hep böyle tartı öncesi panik yapıyorsun ama şükür bak iki haftadır gitmeyen regl olunca gitmiş işteOhh şimdi 6lara doğru yol alma vakti
çok teşekkür ederim canımTebrikler canım güne güzel başlamışsin
Yok canım tartilmadim biraz işin var öğlen sonu gibi inşallah tartılirim
güzel eksi canım. geçen hafta 2 öğün beslendiğim için ben de pek veremedim. bu hafta 3 öğün beslendim güzel gitti çok şükürGeçen hafta :69.8
Eki Görüntüle 2837744
aynen vücut kıtlığa giriyor olabilirYok geçen hafta regl dönemimdi canım stresli bir hafta geçirdim ödem topladım muhtemelen ya da vücudu kıtlık korumasına girdirdim çok az beslenerek depo yaptı galiba aç bırakacağımı sanıpbugün şaşırtıp devam ederim o zaman kırarım muhtemelen
bravooooo süper eksi canım
çok iyi canım tebrik ederimMerhabalar
Canlarım
Hepinizi çok özledim. İnşallah en yakın zamanda toparlanıp geleceğim.
23 Nisan : 68,900
30 Nisan : 68,400
Fark : 500 gram
Yüzdeliği : 0,725 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2837782
Yaz sonu 74 idim canım al ver şeklinde 69 a indim 28 Mart da başladım tekrar buraya 72.8 falandımKaç kilo verdin boyun kaç bilmiyorum ama fazla kilon yok gibi görünüyor belki de o yüzden yavaşlamıştır zayıflaman. Çünkü kilo fazlayken ilk baslarda daha cok gidiyor
Muhtemelen öyle oldu canım benimdeçok teşekkür ederim canım
canııımm ay inşallah tekrar 60ları göreceğim için heyecanlanıyorum inan
çok teşekkür ederim canım
güzel eksi canım. geçen hafta 2 öğün beslendiğim için ben de pek veremedim. bu hafta 3 öğün beslendim güzel gitti çok şükür
aynen vücut kıtlığa giriyor olabilir
bravooooo süper eksi canım
çok iyi canım tebrik ederim
guzel eksi canim kurtulursun tabi boyle devam ettikce altilatida gorursunGEÇEN CUMA: 76,2
BUGÜN: 75,4
FARK: 0,8
YÜZDE: % 1,0498
günaydın canlarım sabah o kadar gergin uyandım ki çok şükür gitmiş. İnşallah haftaya 75den de kurtulurum.
Baslangic icin super bnce zamanla artircaksin motive ol bak gor beyin spor yapmayinca eksiklik duyacak
Her hafta ayni kiloyu veremeyizki canim bir hafta fazla gidiyosa diger hafta az gidiyo her hafta ayni kiloyu versek erkenden mezun oluruz ya uzulme son gaz devamGeçen hafta :69.8
Eki Görüntüle 2837744
Hay masallah o nasil eksidir bacim keske listede olsaydin
Umarim en kisa zamanda toparlarsin canim guzel eksiMerhabalar
Canlarım
Hepinizi çok özledim. İnşallah en yakın zamanda toparlanıp geleceğim.
23 Nisan : 68,900
30 Nisan : 68,400
Fark : 500 gram
Yüzdeliği : 0,725 gram
U UcanSupurge
Eki Görüntüle 2837782
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?