- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.481
iyi gitmis yinede tebrikler
Öyle bi nazar etmişiz ki düşün kız 5-6 kilodan korkuyor
Az kaldı geliyor 7ler
Haftaya gelecek amauçarı kaçarı kalmadı bu işin
Hadi 7 ler gelin artık yolunuzu gözleyip duruyoruz
Salacak salacak hiç merak etme paşa paşa gelecek o 7 buraya
Sağol canım darısı başına seninde çok yakın zaten azcık fazlan var hemencecik verirsin
Tebrikler canım güzel eksi
Amannn yarabbim ne güzel ekşi bu böyle tebrikler canım mezun oluyorsun demek
Ooo Ayşe sahalarda tebrik ederim canim
Sağolun kızlar 7 ler gelecek inşallah .Çok heyecanlıyımMaşallah canım darısı bize olsun inşallah
Ok güzel canım tebrik ederim
Aslında başlarda iyi gibiydik ama degilmisiz ben öyle sanıyor musum, yok canım çalışmıyor
Çok güzel canım tebrik ederimüzülme 7 ler çok yakın
Yaaa süpersin inan kendim mezun olacak gibi sevindimmmharikasın ya darısı bana inşallah
Çok güzel canım tebrik ederim
Evet canım ya wc sıkıntısı çok etkiliyor onu anladım ben de
Bence gayet güzel ekşi canım
İnşallah canım 70 bandını kırdım zaten sorun yok :) oyy nice sağlıklı senelere canım kızınaHaftaya daha iyi eksi gelecek inanıyorum
Hey maşallah bin maşallahhaftaya deneme süren doluyor listeye güzel bir giriş olur inşallah
Yasemin de genelde öyle oluyor
Canım benim artık iyileş de gel biz de seni çok özledik
Kızımın doğum günü idi unutmam
Haftaya deneme süresi doluyor haftaya giriyor inşallah
Süperrr bi eksi daha
Vayyyy sonunda geldi 50ler devammm az kaldı hedefe
Maşallah melek maşallah geçen hafta tartıda nick tarih olmadığı için bu hafta alamıyorum seni listeye harika yüzdeyi kaçırdıkgelecek hafta listeye güzel bi hazırlık bekliyorum
Ohh hele şükür yedin bitirdin kendini ama bak sonuç ne güzel
Şaşırtayım derken şoka uğratma şenlik olmasın
Waaaawww bu ne bu gözler neler görüyorlistede olsan uçardık
Tebrikler canım iyilşip bu eksileri sağlıkla vermeni diliyorum Aslım benim
Harika tebrikler
Tebrikler canım çok güzel
Meleekk ne etttinn gıııızzmaşallah Subhanallah ben bir haftada bu kadar eksi hiç görmedim sanırım rekor oldu .ahh keşke listede olsaydın
Düşüyor cnm tansiyonum . 12 -8 hiç görmedim en Yükseği 11-6 falan. Saol canımSabit misin yani gecenki kilonu hatırlamıyorum ama artı olmandan iyidir bence canim
Kolay gelsin canim bende ciciklerimi balkona çıkardım balkonumu düzenledim bugün ne güzel oldu.
Geçmiş olsun niye dönüyor acaba tansiyonunu olctunmu canim hic
Saol canım aldım randevumu zatenÇok güzel canım, cok geçmiş olsun inşallah toparlarsin cabucak
Evet canm çalışıyorum kv bakıyor sağ olsun, biz gebelde bu durumdan sebep çok görüşürüz ama bunalan insanlar değiller çok şüküriyiyiz şimdilik , biz aynı apartmanda oturuyoruz üstelik ama yaz dönemi onlar köyde kızıma baktıkları için ben de köyden gidip geliyorum ise
Kız Allah seni ne yapsın o nasıl eksi
Çok güzel ekurimmm
Helal olsun supersinnnn
Canm ezoyla bana korna bekçisi diye takiliyorlar burda ondan espri yaptı, alınma lütfensonuçta burdaki herkes birinci derece yakınlarıyla görüşüyor mecburen, ben saglikciyim ama kv ve KP riske atıyorum ama mecburum onlarla görüşmeye yoksa kizim ortada kalıyor
Hadi yaa gerçekten şaşırdımburda da dışarısı çok kalabalık anlamadım
Çok geçmiş olsun canım ihmal etme git mutlaka ama hastaneler sadece randevu ile bakıyor sanirim
Olsun canım eksi eskidir üzülme
Lütfen ikiniz de bir yere gitmeyin, burda kaç kişiyiz böyle yanlış anlaşılmalıdır olabilir, yazı dilı sonuçta ikinizi de çok seviyoruz lütfen gitmeyin
Tamam canım halletttim masalı bekliyorum
Vay vay sonunda inildi 50lereGeçen hafta 60.15
Bugün 59.35
Fark - 800
Yüzde 0.831
İndim canım hem de 3 gündür 59lardayım artı bugün reglin ilk günüVay vay sonunda inildi 50lere
Bişe olmaz ben veririmVay be 55 Li zamanlarda kilo alacağım diye korkarken şimdi 61 kg olup dün -200 gr dım deyip üzülmek
Ben de inanamıyorum canım kulaklarım ağzımda sabahtan beri 1.5 bekliyordum dün -1.800dü bugün sürpriz oldu bana da
Ooo regl göre çok iyisin canımİndim canım hem de 3 gündür 59lardayım artı bugün reglin ilk günü
Estağfirullah canım bi an için korktum unuttun diye harika iş çıkarmışsın ama maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?