- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.521
Rakip listesini değiştirmeyi düşünüyorum ben rövanşımı alacağım rakibimi değiştirme diyen yenilgiye doymayan pehlivan var mı ? Hayde bre pehlivanlar
23 - 30 NİSAN TAKIM İÇİ REKABET LİSTESİ
Rakip1 & Yüzdesi
Rakip2 & Yüzdesi
Kazanankumsal68
%0.349 VSBeyaz leylak
%3.529Beyaz leylak Jasminium84
%1.322 VScgdmk
%1.330cgdmk VSTemelinSafinazi
%1.856 @Zeycan123 Ucmelekannesi
%0.876 VS@Ucmelekannesi yazarhanim35
%0.430 VSasliogretmen
%0.726asliogretmen gulsum462
%1.050 VSM Melek963 masal3487
%1.813 VS @Breeze96
%0.861masal3487 Fit mutlu anne
%1.353 VSAyla-
%2.121Ayla- VSI Ilyusa
Ben tabiki yenilen pehlivan misaliRakip listesini değiştirmeyi düşünüyorum ben rövanşımı alacağım rakibimi değiştirme diyen yenilgiye doymayan pehlivan var mı ? Hayde bre pehlivanlar
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
M Melek963
Ayla-
I Ilyusa
TemelinSafinazi
Başladın demek kabak detoksuna hadi güzel sonuçlar alırsın inşallahSabah 10:00 sekersiz sutlu kahve
Oglen 12:00 1,5 orta boy kabak 1,5 yk yogurt,aci biber nane (kabaklari yagsiz soteledim yogurt ve baharatla karistirdim)
ara 16:00 sekersiz kahve 2 hurma
aksam 19:00 oglenki menunun ayni si
U UcanSupurge
Iki litre su
Afiyet şifa olsun canımm30 Nisan Cuma
Sahur
1 yağda yumurta
5 zeytin
1 parça peynir
2 ceviz
Domates, salatalık
Yeşillik
Rezenell-biberiyeli çay
1lt su
İftar
3 hurma
2.5 kepçe sucuklu kuru fasulye yemeği
Salata
2 bardak ayran
Su 2lt tamamlarım
Spor yok şimdilik
Bugün ani bı kararla salonu temizlemeye kalktım öğleden sonra öldüm vala perdeler zaten kafadan 45 dkmi aldı as ipini tak derken şükür mis gibi oldu saat 18:45 falandı totomun koltuk gördüğübı mutfak, oturma odam ve antre lavabo kaldı haftaya artık onlarda ard arda yaoinca hastalanıyorum ara verip yapmak daha mantıklı benim için sabahtan yemeğimi yapmıştım Allah tan bı çay içeyim de spor da yaparım insAllah bu hafta kararlıyım insAllah rakibim Ayla- pazartesiye kadar tatlıya yeminliyim zaten ekmeği de minimum yerim olabildiğine hafif geçiricem haftayı bklm kaç gr gidecek kacamaksiz
Benimki 8-9 gibi uyku rutinine gırıyor ama gece sonsuz kere uyanıyor, erken yatırdıgundan mı acaba ama bu ay için normal sanki ya bilemedım4-5 gibi uyuyor akşam üzeri 1-1 buçuk saat uyuyup uyanınca anca uykusu geliyor daha önce bilerek uyutmuyorum tekrar uyanıyor cunki
Tebrikler canım
Waoow süper
Kilona göre güzel eksi canım tebrikler
Güzel eksi canım bozma hiç moralini tebrikler
Hemen gönderirsin sen üzülme insAllah
Aynen canım insAllah bı an önce kurtulurum şu 80lerden
Sağol canım
Tebrikler canım haftaya insAllah kesin 70leri görürsün
Süpersin canım tebrikler
MaşAllah canım tebrikler
Kaçamaklara rağmen güzel eksi canım
Sağol canım bence daha fazlaydı ama nasıp spor kaynaklı olabilir
Sağol canım
Sağol canım
Süper eksi canım tebrikler
50ler gelmiş tebrikler canım güzel eksi
Çok güzel eksi canım tebrikler
Evet doğru farklı oluyorEstağfirullah canımın içi zaten izin dönüşü olduğun için seninkinin hesaplaması ayrıydı hallettim
Beyaz leylak canım Ela’nın yüzdesini listede izinde olduğu için 17ye böldüm farkı izin kilosundan hesapladım eloşun bu haftaki yüzdesi 1.690
Salliyormusun ezocan salladigindan o kesinBenimki 8-9 gibi uyku rutinine gırıyor ama gece sonsuz kere uyanıyor, erken yatırdıgundan mı acaba ama bu ay için normal sanki ya bilemedım
Burasi da böyleydi bugün ya
Harika bir cuma menüsüSabah 10:00 sekersiz sutlu kahve
Oglen 12:00 1,5 orta boy kabak 1,5 yk yogurt,aci biber nane (kabaklari yagsiz soteledim yogurt ve baharatla karistirdim)
ara 16:00 sekersiz kahve 2 hurma
aksam 19:00 oglenki menunun ayni si
U UcanSupurge
Iki litre su
Çok güzel canım cumaya göre çok iyi30 Nisan Cuma
Sahur
1 yağda yumurta
5 zeytin
1 parça peynir
2 ceviz
Domates, salatalık
Yeşillik
Rezenell-biberiyeli çay
1lt su
İftar
3 hurma
2.5 kepçe sucuklu kuru fasulye yemeği
Salata
2 bardak ayran
Su 2lt tamamlarım
Spor yok şimdilik
Beni direk değiştir canım hiç heyecan aramaya gerek yokRakip listesini değiştirmeyi düşünüyorum ben rövanşımı alacağım rakibimi değiştirme diyen yenilgiye doymayan pehlivan var mı ? Hayde bre pehlivanlar
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
M Melek963
Ayla-
I Ilyusa
TemelinSafinazi
Ohh mis gibi kolay gelsin, Allahim Şu azınden bana da nasip et aminBugün ani bı kararla salonu temizlemeye kalktım öğleden sonra öldüm vala perdeler zaten kafadan 45 dkmi aldı as ipini tak derken şükür mis gibi oldu saat 18:45 falandı totomun koltuk gördüğübı mutfak, oturma odam ve antre lavabo kaldı haftaya artık onlarda ard arda yaoinca hastalanıyorum ara verip yapmak daha mantıklı benim için sabahtan yemeğimi yapmıştım Allah tan bı çay içeyim de spor da yaparım insAllah bu hafta kararlıyım insAllah rakibim Ayla- pazartesiye kadar tatlıya yeminliyim zaten ekmeği de minimum yerim olabildiğine hafif geçiricem haftayı bklm kaç gr gidecek kacamaksiz
Beşik sallamasını bıraktım da , emerken kucagımda sallıyorum çogunlukla. Salla diye emir verıyı gosterıyo iice cakallastı ya:))Salliyormusun ezocan salladigindan o kesin
Eee yaniiSevdiğim arkadaşlarım var , burdayım
Tabi ya hoşgeldinEee yaniisevdiğin arkadaşlarından biri de kesin dönüş yapti hem bak
Off ben ne çektim oğlumda. Bizim ki bode gece emmesini bırakınca normale dönmüştüBeşik sallamasını bıraktım da , emerken kucagımda sallıyorum çogunlukla. Salla diye emir verıyı gosterıyo iice cakallastı ya:))
Kızlar yaşasın derexedeyizzCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 724. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> % 1,310
2. (9. TAKIM) ==> %1,165
3. (10.TAKIM) ==> %1,029
BİREYSEL DERECELER
1. chikolatagozlum ==> %3,664==>6.TAKIM
2. Beyaz leylak ==> % 3,529==>9.TAKIM
3. SanSebastianCheesecake ==> % 3,333==> 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Bravequeen ==> -%1,602==> 13. TAKIM
Ben memnunun rakibimdenRakip listesini değiştirmeyi düşünüyorum ben rövanşımı alacağım rakibimi değiştirme diyen yenilgiye doymayan pehlivan var mı ? Hayde bre pehlivanlar
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
gulsum462
asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
kumsal68
cgdmk
E ela_2019
masal3487
M Manolya15
yazarhanim35
M Melek963
Ayla-
I Ilyusa
TemelinSafinazi
MersiiiiiTabi ya hoşgeldin
Tebrik ederim Kızlar ufak bir farkla süper bir yüzdeyle ikinciyiz sonuçlar harikaydı M Melek963 ün denemesi dolmuştu onu alabilseydik listeye garanti birinci idikCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 724. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> % 1,310
2. (9. TAKIM) ==> %1,165
3. (10.TAKIM) ==> %1,029
BİREYSEL DERECELER
1. chikolatagozlum ==> %3,664==>6.TAKIM
2.Beyaz leylak ==> % 3,529==>9.TAKIM
3. SanSebastianCheesecake ==> % 3,333==> 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Bravequeen ==> -%1,602==> 13. TAKIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?