Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rakip listesini değiştirmeyi düşünüyorum ben rövanşımı alacağım rakibimi değiştirme diyen yenilgiye doymayan pehlivan var mı ? Hayde bre pehlivanlar

@Breeze96

Beyaz leylak

G Goklerce

Jasminium84

gulsum462

asliogretmen

Ucmelekannesi

Fit mutlu anne

kumsal68

cgdmk

E ela_2019

masal3487

M Manolya15

yazarhanim35

M Melek963

Ayla-

I Ilyusa

TemelinSafinazi

Bugün ani bı kararla salonu temizlemeye kalktım öğleden sonra öldüm vala perdeler zaten kafadan 45 dkmi aldı as ipini tak derken şükür mis gibi oldu saat 18:45 falandı totomun koltuk gördüğü bı mutfak, oturma odam ve antre lavabo kaldı haftaya artık onlarda ard arda yaoinca hastalanıyorum ara verip yapmak daha mantıklı benim için sabahtan yemeğimi yapmıştım Allah tan bı çay içeyim de spor da yaparım insAllah bu hafta kararlıyım insAllah rakibim Ayla- pazartesiye kadar tatlıya yeminliyim zaten ekmeği de minimum yerim olabildiğine hafif geçiricem haftayı bklm kaç gr gidecek kacamaksiz

Başladın demek kabak detoksuna hadi güzel sonuçlar alırsın inşallah
Afiyet şifa olsun canımm
Ayla- ile yoluna devam etmek istiyordu yazacaktım alttaki mesajını gördüm
Epeyce iş yapmışsın reglin ne zaman o zamana bırak birazını da
Ben tabiki yenilen pehlivan misali Ayla- yi bu hafta yenmem gerek

Benimki 8-9 gibi uyku rutinine gırıyor ama gece sonsuz kere uyanıyor, erken yatırdıgundan mı acaba ama bu ay için normal sanki ya bilemedım

Evet doğru farklı oluyor olsun yine de uğraşıyorsun işte

Benimki 8-9 gibi uyku rutinine gırıyor ama gece sonsuz kere uyanıyor, erken yatırdıgundan mı acaba ama bu ay için normal sanki ya bilemedım
Salliyormusun ezocan salladigindan o kesin

Burasi da böyleydi bugün ya anlamadım gitti
Harika bir cuma menüsü
Çok güzel canım cumaya göre çok iyi
Beni direk değiştir canım hiç heyecan aramaya gerek yok
Ohh mis gibi kolay gelsin, Allahim Şu azınden bana da nasip et amin

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 724. ETAP
TAKIM DERECELERİ

1. (6. TAKIM) ==> % 1,310

2. (9. TAKIM) ==> %1,165

3. (10.TAKIM) ==> %1,029

BİREYSEL DERECELER

1. chikolatagozlum ==> %3,664==>6.TAKIM

2. Beyaz leylak ==> % 3,529==>9.TAKIM

3. SanSebastianCheesecake ==> % 3,333==> 5. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

Bravequeen ==> -%1,602==> 13. TAKIM

Beşik sallamasını bıraktım da , emerken kucagımda sallıyorum çogunlukla. Salla diye emir verıyı gosterıyo iice cakallastı ya:))
Off ben ne çektim oğlumda. Bizim ki bode gece emmesini bırakınca normale dönmüştü

Kızlar yaşasın derexedeyizz Beyaz leylak le tebrik ederim canım çok güzel bir derece

Tebrik ederim Kızlar ufak bir farkla süper bir yüzdeyle ikinciyiz sonuçlar harikaydı M Melek963 ün denemesi dolmuştu onu alabilseydik listeye garanti birinci idik Beyaz leylak canım mezuniyetini ve dereceni tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…