- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.441
Öyle bi nazar etmişiz ki düşün kız 5-6 kilodan korkuyorHayırlı haberlerle ins canim
Oruç başlamadan bende sağlık ocağında tahlil yaptırmıştım benimde demir ve d vitamini düşüktü ilaç aldım ama araya oruç girince düzenli atamadım demek kilo vermede yardımcı hemen bu akşam başlıyorum
Vavv ekurime bak sen harikasın canim
Sen halledersin canim U UcanSupurge Zehra ya katılıyorum çok yedim diyip diyip catlatiyordun bizi
Az kaldı geliyor 7ler
Haftaya gelecek amaBu hafta da gelmedi 7 ler. 8 ler sal beni artık
Veeeee rekor geliyooooorrr welcome mezuniyet hoşgeldin caanııımm 57
merakla bekliyorum:)Erken konuşmayın daha Leylak girmedi sahaya
nasil olcak ozamn hesaplamalarYa ama benim geçen haftaki kilom yok ki
dimi yaaaYa ne geldi aklıma Nazlı bu hafta çok yedim çok aldım kesin deyip 55 kilo iken 55.1 olman
vayyyyyyVeeeee rekor geliyooooorrr welcome mezuniyet hoşgeldin caanııımm 57
Aman Allahım muhteşemmmm etap birincisi bile olabilirsin
Heyecandan yazamadım evet canım olmak istiyorumAman Allahım muhteşemmmm etap birincisi bile olabilirsinmezun olmak istiyor musun canım
yaa harikasinnn
Çok süper bir yüzde bırakarak bize öyle mezun oluyorsun canım sen harika bir detaysınHeyecandan yazamadım evet canım olmak istiyorum
Sağolasın kuzum sen öylesin asıl hep duacın olacağımÇok süper bir yüzde bırakarak bize öyle mezun oluyorsun canım sen harika bir detaysın
Allah razı olsun canımSağolasın kuzum sen öylesin asıl hep duacın olacağım
Ayşem sen ne yaptın öyle baya güzel çok sürmeyecek eski kilona dönmek anlaşılangecen hafta 67
bu cuma 65.1
eksi 1.900
yuzde 2.835
Deşmeyin yaramıdimi yaaa
bide cogu kez boyle diyodu ama bazen vermisde oluyodu hatta
Maşallah
Sende cok güzel vermişsin maşallahgecen hafta 67
bu cuma 65.1
eksi 1.900
yuzde 2.835
sagol canim:)Sende cok güzel vermişsin maşallah
insalalh yaza kalmadan tekrar eski kilo donecem insallah:))Ayşem sen ne yaptın öyle baya güzel çok sürmeyecek eski kilona dönmek anlaşılan
mezuniyetin hayirli olsun canimAdet ödemi ve WC sıkıntısı gidince kilom ortaya çıktı belki de geçen hafta 58 dim o yüzden moralinizi bozmayın kızlar öyle böyle gidiyor kilolar ayy çok mutluyum şu ann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?