- Konu Sahibi Handandandan
- #438.541
Darısı başıma inşOff ben ne çektim oğlumda. Bizim ki bode gece emmesini bırakınca normale dönmüştü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı başıma inşOff ben ne çektim oğlumda. Bizim ki bode gece emmesini bırakınca normale dönmüştü
Sağol canım ben de çok mutluyum
Canım kaç aylık, yanlış hatirlamiyorsam 9 aylık falan di mi ? O aylarda benim kızım da 30 dk da bir uyanır nerdeyse kafayı yiyecek gibiydimBenimki 8-9 gibi uyku rutinine gırıyor ama gece sonsuz kere uyanıyor, erken yatırdıgundan mı acaba ama bu ay için normal sanki ya bilemedım
Basladim canim kabaklari bitirene kadar yapicam ucgunden cok kabagim var bakalim insallah ise yararBaşladın demek kabak detoksuna hadi güzel sonuçlar alırsın inşallah
Saol canimHarika bir cuma menüsü![]()
Tekbik ederim kizlar hepiniziCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 724. ETAP
TAKIM DERECELERİ
![]()
1. (6. TAKIM) ==> % 1,310![]()
![]()
2. (9. TAKIM) ==> %1,165![]()
![]()
3. (10.TAKIM) ==> %1,029![]()
![]()
BİREYSEL DERECELER
1. chikolatagozlum ==> %3,664==>6.TAKIM
2.Beyaz leylak ==> % 3,529==>9.TAKIM
3. SanSebastianCheesecake ==> % 3,333==> 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Bravequeen ==> -%1,602==> 13. TAKIM
1 hafta sonra 11 aylık olcak canım . 1 aydır cozuttu cok fena sorma .inş gecicidir,siz ne zmn duzeldınızCanım kaç aylık, yanlış hatirlamiyorsam 9 aylık falan di mi ? O aylarda benim kızım da 30 dk da bir uyanır nerdeyse kafayı yiyecek gibiydimbence en zor zamanlarıydi
Tebrik ederim Kızlar ufak bir farkla süper bir yüzdeyle ikinciyiz sonuçlar harikaydı M Melek963 ün denemesi dolmuştu onu alabilseydik listeye garanti birinci idikBeyaz leylak canım mezuniyetini ve dereceni tebrik ederim canım
![]()
Sağol canımBasladim canim kabaklari bitirene kadar yapicam ucgunden cok kabagim var bakalim insallah ise yarar
Saol canim
Tekbik ederim kizlar hepiniziBeyaz leylak canim Ekurim atriyetten tebrik ederim dereceyede girdin mezunda oldun gider ayak
![]()
3 günden fazla yapma canım yorma kendini bu kadarBasladim canim kabaklari bitirene kadar yapicam ucgunden cok kabagim var bakalim insallah ise yarar
Kayınvalidem battaniye de sallamaya alıştırmıştı büyük oğlumu. battaniyeyi gösteriyordu.Baktım olmuyor battaniyeyi saklamıştımBeşik sallamasını bıraktım da , emerken kucagımda sallıyorum çogunlukla. Salla diye emir verıyı gosterıyo iice cakallastı ya:))
Bu hafta listedemiyim canımTebrik ederim Kızlar ufak bir farkla süper bir yüzdeyle ikinciyiz sonuçlar harikaydı M Melek963 ün denemesi dolmuştu onu alabilseydik listeye garanti birinci idikBeyaz leylak canım mezuniyetini ve dereceni tebrik ederim canım
![]()
İnşallah gelecek o günler o uzak değil 10 kilo ne ki göz açıp kapattın mezun olacaksın gör bakİnşallah benim mezun olduğum günlerde gelir
İkinci olmuşuzCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 724. ETAP
TAKIM DERECELERİ
![]()
1. (6. TAKIM) ==> % 1,310![]()
![]()
2. (9. TAKIM) ==> %1,165![]()
![]()
3. (10.TAKIM) ==> %1,029![]()
![]()
BİREYSEL DERECELER
1. chikolatagozlum ==> %3,664==>6.TAKIM
2.Beyaz leylak ==> % 3,529==>9.TAKIM
3. SanSebastianCheesecake ==> % 3,333==> 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Bravequeen ==> -%1,602==> 13. TAKIM
6 aydır buradayım canım bir çok arkadaş mezun oldu her seferinde bir gün bende olacakmıyım dedim.yaklaşık 17 kilo verdim.seninde olur yeterki azim ve sabırla devam et hiç bırakmaİnşallah benim mezun olduğum günlerde gelir
Tamam devamBen memnunun rakibimden![]()
Bugün cuma züpürge bugün cuma30.04.2021 menü
12.00
Yarım güllaç
Sade Türk kahvesi
13.30
2 dilim kepekli ekmekle yapılmış tost
19.00
Bir kepçe ekşili köfteli çorba
4 kaşık yoğurtlu köz biber
2 köfte
2 yk zeytinyağlı taze fasülye
Birazda dondurma yedim
Su:2.5 litre
Cuma günü bildirim yaparsan elbette canım malesef böyle ufak tefek detaylar kurallar var o yüzden alamadım bu hafta yoksa o muhteşem yüzdeyi kaçırmak istemezdim aslaBu hafta listedemiyim canım
Tamam sakin Bugün cuma30 Nisan menüm
Sahur:1haslanmis yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Yarım elma
İftar:
1kepce tarhana çorbası
2yk mantı
4 yaprak sarma
4 minik kemal paşa tatlısı
Salata
Su:2.5 litre
Spor:70 dk yürüyüş
210 puan
U UcanSupurge G Goklerce
CanımsınTamam sakin Bugün cuma![]()
Fena bunlar fena ,cingözler:)))Kayınvalidem battaniye de sallamaya alıştırmıştı büyük oğlumu. battaniyeyi gösteriyordu.Baktım olmuyor battaniyeyi saklamıştım![]()