Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

30 Nisan Cuma menü

Sahur yok

İftar
Bir kase yoğurt corbası
6 7 kasık kıymalı patates yemeği
Bol salata

3 lt su
Spor yok
Çok iyi menu
Gayet güzel canım afiyet olsun
30 nisan cuma
Sahur
2 ksk yulaf
1 çay bardağı süt ile lapa.

İftar
1 kepçe mercimek çorbasi
Koca bir kase salata
1 buçuk dlm güllaç

Şu 2 litre
Bence güllaçı çok iyi dengelemissin
Eline emeğine sağlık canım
Adım yarışmasını ciddiye alan bir kumsal68 kaldı sanırsam ramazandan dolayı mı bilmiyorum ama böyle devam ederse adımlar için ayrıca liste tutmaya gerek kalmayacak spor puanı olarak puanlanabilir
Canım telefonumun adım programini dün akşam kurdum tekrar, insallah hafta ici adım sayımı bildirecegim
Canım ben de hiç kolay lokma sayılmam , bu hafta zeycan à yenilmiş olabilirim ama o farklı bir boyut bence ayrıca bu hafta oruca başlıyorum ramazanda sahur hafif tutunca çok güzel eksiler gördüm ve Son olarak köyde olduğum için ve herkes diyette olduğumu bildiği için özellikle yemiyorum orda
Dünkü listeyi düzenleyip paylaştım da kumsal68 ekürisiz kaldı Beyaz leylak mezun olunca onu nasıl edeceğuk ?
Bence Beyaz leylak leyla mezun olmamış gibi devam etsin ne olacak ki dursun burda

3 lü eküri olsa grup gibi
Rakibi öyle yaptım da şu sıra Aslı yok o gelene kadar @Breeze96 ile mi eküri olsalar eküride toplam yüzdeyi alıyoruz ya derece için üçlü olunca üç kişinin yüzdesi toplanmış oluyor o da diğerlerine haksızlık olur diye düşündüm

Doğru canım biliyor musun @Breeze96 gönlümden geçendi çok yakışırlar kumsalımla zaten iki haftaya mezun olur diye düşünüyorum

Ya kızım korkutma beni her hafta ezilmek istemiyorum. Sakın hırs yapma
9.TAKIM SPOR SONUÇLARI

1. kumsal68 : 2030 p

2. @Breeze96 : 1544 p

3. gulsum462 : 627 p

TEBRİK EDERİM KIZLAR SÜPERSİN İZ
Teşekkür ederim canııım
Günaydın kızlar dün sabahtan beri ellerim ve ayaklarım sis gibi gergin ödem var hissediyorum inşallah geçer neden oldu anlamadım ama bugüne limonlu şu falan hazırladım
Geçer canım arada vücut ödem yapıyor nedense

Tabi ki devammmm bu sefer kurtulamaz bendenn
hadi bakalim gorecezz
sagol canim:)
bende bu hafta spora agirlik vermeye caliscam.kizim okula basliyo bu hafta
o kokken evde yaparim artik.
dunku randevusuda turkcesini bilmiyorum
guzel konusmasi icin her hafta yardim aliyoruz.cok sukur sagligiyla ilgili degildi

bu hafta super
cogunluk tutturdu hedefi
tutmayanlarda gramla kacirdi
eline saglik canim
bu hafta duzenli yazicam.insalalh
Adım yarışmasını ciddiye alan bir kumsal68 kaldı sanırsam ramazandan dolayı mı bilmiyorum ama böyle devam ederse adımlar için ayrıca liste tutmaya gerek kalmayacak spor puanı olarak puanlanabilir
ramazandan dolayi bence
insan bazen huc adim atmaya bile mecali olmuyo
Zombi gibi uyumadan .
bende bugun cok gec uyandim
basim catliyo
9.TAKIM SPOR SONUÇLARI

1. kumsal68 : 2030 p

2. @Breeze96 : 1544 p

3. gulsum462 : 627 p

TEBRİK EDERİM KIZLAR SÜPERSİN İZ
tebrikler kizlar
eline saglik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…