Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aramızda 7 kilo vardı şimdi 4, aşırı hızlı gelıyosun ya da ben cok yavasım
Ben on kiloyu çok hızlı aldım,hizlida gitti şükür şu an hededim kızımin doğum gününe kadar istediğim kiloya inmek,sen de motivasyon kaynağı belirle canım.Kocisine güzel görünmek,istediğin kıyafeti özgürce giymek,sağlık olmak ........
Liste uzar gider seç beğen birini

Emegine saglik canim

Emegine saglik canim

56,4 olsun hedefim fazla hayal kurmayayim ben
Yazıyorum canim
1 saat tempolu yürüyüş yaptım kızlar oğlanı salıncakta sallıyorum birazdan Limonata yapicam eşim istiyordu aksama etli ekmek yaptrcaz yanında bol salata ve ayran yicem bayadir yemiyoruz canımız istedi
Oh masallah
Afiyet olsun canim

Kociş bana güzel gorunsun kızımın dogumgunu canım zaten hedefim,
Süpersın daim olsun inşşşş

Olur canım, biraz motivasyon düşüklüğü .ekuirim sen olduktan sonra artar artık:))

Buarada dogumgunu için nasıl bi konsept yada kutlama düşünuyosun, ve nssıl bir elbiseee

1 saat tempolu yürüyüş yaptım kızlar oğlanı salıncakta sallıyorum birazdan Limonata yapicam eşim istiyordu aksama etli ekmek yaptrcaz yanında bol salata ve ayran yicem bayadir yemiyoruz canımız istedi
Canısııı çok yeme olur mu

Afiyet olsun ye ye
Akşama bizde kıymalı pide yaptıracaz dün yaş pasta yedim bugün pide yiyeceğim buraya tekrar dönecek miyim acaba
Mezuniyet şenliği çok uzun sürmesin

Tamamdır canımm haklısın

Emeğine sağlık kuzum
Tebrikler kızlaaarrr

Ellerine emeğine sağlık

1 Mayıs Cumartesi

16.00
2 yk makarna
3 parça tavuk but
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 havuç
1 dilim irmik tatlısı

Su: 2,5 lt
Bence güzel canim. Tek öğüne geçmişsin yine
İrmik tatlısını da yakarsin bence dünde kacamagin yokmuş zaten

Ben de inanamıyorum canım kulaklarım ağzımda sabahtan beri 1.5 bekliyordum dün -1.800dü bugün sürpriz oldu bana da
Canımmm cok tebrıkler , bidaha inş kilo almazsın mı desem,bencillik edip alırsın inş desem de senı burda sık sık mı gorsem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…