Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ama öyle bakınca yiyemem belki kahrından mi diyon
Tamam ye ye dün de kaçamak yapmamıştın
30 Nisan Cuma

10.30
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tk karadut reçeli
1 tk tereyağı
1,5 haşlanmış yumurta
2 ceviz

17.00
2 yk kavurma et
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

su: 2 lt
Dün çok güzelmiş
1 Mayıs Cumartesi

16.00
2 yk makarna
3 parça tavuk but
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 havuç
1 dilim irmik tatlısı

Su: 2,5 lt
Ah o irmik tatlısı

Tebrik ederim kuzum
Sağol canım sen mezun olunca çok özenmiştim sana şükür nasib oldu.Şimdi sıra koruma olayında herşeyi yiyesim var firenliyorum kendimi sen ilk günler çok yemiş miydin
Afiyet olsun ye ye

Mezuniyet şenliği çok uzun sürmesin
Ahh süpürgem sen nasıl korudun ya çok zor çok şey yiyesim var ama hala diyette gibi korkuyorum öyle candan mutlu mutlu yiyemiyorum.bugünkü pideyi iptal ettik .dünkü yaşpastadan mı bilmiyorum +300 düm .Hergün manyak gibi tartılırım herhalde her cuma burada bildirim yapmsyı düşünüyorum iştahım freni boşalmış kamyon gibi versen her şeyi yerim
Canımmm cok tebrıkler , bidaha inş kilo almazsın mı desem,bencillik edip alırsın inş desem de senı burda sık sık mı gorsem:))
Ne güzel şeyler söylüyorsun sağolasın aman almıyayım bu yol uzundur yokuşu boldur çilesi çoktur ben yine burakarda olurum inşallah

30 Nisan Cuma

10.30
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tk karadut reçeli
1 tk tereyağı
1,5 haşlanmış yumurta
2 ceviz

17.00
2 yk kavurma et
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt

su: 2 lt
1 Mayıs Cumartesi

16.00
2 yk makarna
3 parça tavuk but
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 havuç
1 dilim irmik tatlısı

Su: 2,5 lt
Afiyet olsun canım iki menüde güzel bence
Tamam ye ye dün de kaçamak yapmamıştın

Hhahhaha

İlk günler olur öyle canım ama en geç pazartesiden itibaren daha kontrollü yemeye başla yoksa hop diye 60 gelir sen bile inanamazsın
Altttaki kızla tarzlarımız aynı

Sağol canım sen mezun olunca çok özenmiştim sana şükür nasib oldu.Şimdi sıra koruma olayında herşeyi yiyesim var firenliyorum kendimi sen ilk günler çok yemiş miydin
Maşallah sana. Devamlı olsun inşallah Ben hep söylüyorum ya annemlerde çok yedim ve spor yapamadım vücut az yemeye ve spora alışıtığından hemen alabiliyor canım. Arada sporu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…