- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.761
Tamam ye ye dün de kaçamak yapmamıştınAma öyle bakınca yiyemem belkikahrından mi diyon
Dün çok güzelmiş30 Nisan Cuma
10.30
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tk karadut reçeli
1 tk tereyağı
1,5 haşlanmış yumurta
2 ceviz
17.00
2 yk kavurma et
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
su: 2 lt
Ah o irmik tatlısı1 Mayıs Cumartesi
16.00
2 yk makarna
3 parça tavuk but
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 havuç
1 dilim irmik tatlısı
Su: 2,5 lt
Saol kuzum :)Güllaç çekti canimdondurma sezonunu açmışsıniz,afiyet olsun
Sağol canımTebrik ederim kuzum
Afiyet olsun ye ye
Mezuniyet şenliği çok uzun sürmesin
Ne güzel şeyler söylüyorsun sağolasınCanımmm cok tebrıkler , bidaha inş kilo almazsın mı desem,bencillik edip alırsın inş desem de senı burda sık sık mı gorsem:))
Gerçek söylüyorum fotoğraftaki kızla aynı polar pijamayı giyiyorum
Aynen bendeGerçek söylüyorum fotoğraftaki kızla aynı polar pijamayı giyiyorum
30 Nisan Cuma
10.30
5 zeytin
2 dilim peynir
1 tk karadut reçeli
1 tk tereyağı
1,5 haşlanmış yumurta
2 ceviz
17.00
2 yk kavurma et
2 yk bulgur pilavı
1 kase yoğurt
su: 2 lt
Afiyet olsun canım iki menüde güzel bence1 Mayıs Cumartesi
16.00
2 yk makarna
3 parça tavuk but
1 kase yoğurt
1 salatalık
1 havuç
1 dilim irmik tatlısı
Su: 2,5 lt
Tamam ye ye dün de kaçamak yapmamıştın
Hhahhaha
İlk günler olur öyle canım ama en geç pazartesiden itibaren daha kontrollü yemeye başla yoksa hop diye 60 gelir sen bile inanamazsınAhh süpürgem sen nasıl korudun ya çok zor çok şey yiyesim var ama hala diyette gibi korkuyorum öyle candan mutlu mutlu yiyemiyorum.bugünkü pideyi iptal ettik .dünkü yaşpastadan mı bilmiyorum +300 düm .Hergün manyak gibi tartılırım herhalde her cuma burada bildirim yapmsyı düşünüyorum iştahım freni boşalmış kamyon gibi versen her şeyi yerim
Altttaki kızla tarzlarımız aynı
Allah aşkına niye yoruyorsunuz kendinizi bu kadar oruçlu oruçluUcmelekannesi geçen gün temizlik yaparken kendini kaybetmiştin de çok susamıştınya hani.Ayni durumdayım şimdi anlıyorum ne demek istediğini
Yaa sendemi temizlik magdurusun kıyamam neyse az kaldı dinlen bari birazUcmelekannesi geçen gün temizlik yaparken kendini kaybetmiştin de çok susamıştınya hani.Ayni durumdayım şimdi anlıyorum ne demek istediğini
Ben saskinliklardayim sen ve çikolataHaftaya salı belki tartınin durumuna göre cuma olabilir bı dilim ekmeğe dolu bir tatlı kaşığı sürüp yiycem sanırım canım çekti aldırdım eşime
Arada istiyor canım bu kavanoz bize aylarca gider tabi bonkör davranmış kocacımBen saskinliklardayim sen ve çikolata
Maşallah sana. Devamlı olsun inşallahSağol canımsen mezun olunca çok özenmiştim sana şükür nasib oldu.Şimdi sıra koruma olayında herşeyi yiyesim var firenliyorum kendimi sen ilk günler çok yemiş miydin
Temizlik aşkım depreşti kendimi kaybettimAllah aşkına niye yoruyorsunuz kendinizi bu kadar oruçlu oruçlu
Hoş geldin merhaba canım nasılsın ?Hellööğ kizlarrr nabersiniz bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?