Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kadına tansiyon dedim bilinen bir hastalığınız var mı dedi astım ile tiroid dedim tiroit testi de istedi benden 4 tüp kan verdim
Geçmiş olsun canım
Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.45
Bugün 63.00
Fark - 450 gr
Yüzde 0,71
Eki Görüntüle 2843612
Tebrikler canım güzel eksi
Geçen haftaki kilo: 92.3
Bugunki kilo:90.3
Fark:2
Yüzde: 5.533
U UcanSupurge Fit mutlu anne M Melek963
Eki Görüntüle 2843669
Vayvayvayy ekurim naptın yaaa o kaçamaklara rağmen süpersin

Bi canavar metabolizmalı biri daha o lahmacunları ben yesem kesin artıdaydım aman bin maşallah tü tü tü yemesen demek uçacaktın tam 90lara veda etmiştik belki de
Aynen kaptan 89 du belki de ama yinede çok iyi 2 kilo gitse her hafta çok mutlu olcam

6 mayıs perşembe
Sahur
2 yumurta
3 ince peynir
Domates
Salatalik
Tarçınlı süt
2 kayisi
1 hurma

Iftar
Yoğurtlu kabak 1 y.kaşığı yesil mercimek ekledim
Bol salata
1 hurma

Su 2 litre
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü
Benim galiba 68 69 direncim var ya. 1 haftadir karnabahar kabak yiyorum 2 kilo gider diyodum ya neyse daha vakit var bakalim. Can sıkıcı oluyor.
Bekle cnm daha erken saat
Ben demiştim sana beni geçemezsin diye

Sonuçlar çıkmış bir tanesi bayramdan sonra çıkacakmış tiroid değerlerim halay çekiyor resmen
Kilo verdikçe ilaç dozajı düşmüş kızların inşallah senin de öyle olur canım asliogretmen G Goklerce
6 mayıs perşembe
Sahur
2 yumurta
3 ince peynir
Domates
Salatalik
Tarçınlı süt
2 kayisi
1 hurma

Iftar
Yoğurtlu kabak 1 y.kaşığı yesil mercimek ekledim
Bol salata
1 hurma

Su 2 litre
U UcanSupurge
Çok güzelmiş iftar sonrası sütlü kahven yok galiba
Benim galiba 68 69 direncim var ya. 1 haftadir karnabahar kabak yiyorum 2 kilo gider diyodum ya neyse daha vakit var bakalim. Can sıkıcı oluyor.
Sıkma canını gitmiştir elbet dur bakalım
Aynen kaptan 89 du belki de ama yinede çok iyi 2 kilo gitse her hafta çok mutlu olcam
Ah ne güzel olur

Çok güzel maşallah aynen canım takımı lütfen ihmal etmeyin buranın motivasyonu birbirimize bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…