- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.801
Sadece suysa onu WC de hallederizErken yattım canım akşam da özellikle 7.30 da tartıldım. Su içtim maaleseftahlil verdikten sonra
Vay anasınıGeçen haftaki kilo: 92.3
Bugunki kilo:90.3
Fark:2
Yüzde: 5.533
U UcanSupurgeFit mutlu anne M Melek963
Eki Görüntüle 2843669
1 su 1 tane de vişne suyuSadece suysa onu WC de hallederiz
Geçmiş olsun canımKadına tansiyon dedim bilinen bir hastalığınız var mı dedi astım ile tiroid dedim tiroit testi de istedi benden4 tüp kan verdim
Tebrikler canım güzel eksi
Vayvayvayy ekurim naptın yaaa o kaçamaklara rağmen süpersinGeçen haftaki kilo: 92.3
Bugunki kilo:90.3
Fark:2
Yüzde: 5.533
U UcanSupurgeFit mutlu anne M Melek963
Eki Görüntüle 2843669
Tamam canım7den önce paylaşın ki canım listeyi düzenliyorum 8de paylaşımda paylaşmam gerek o sıra bizim iftar vakti kargaşaya düşüyorum
Aynen kaptan 89 du belki de ama yinede çok iyi 2 kilo gitse her hafta çok mutlu olcamBi canavar metabolizmalı biri dahao lahmacunları ben yesem kesin artıdaydım aman bin maşallah tü tü tü yemesen demek uçacaktın tam 90lara veda etmiştik belki de
Sagol canım Tartıldın mı senGeçmiş olsun canım
Tebrikler canım güzel eksi
Vayvayvayy ekurim naptın yaaa o kaçamaklara rağmen süpersin
Ben demiştim sana beni geçemezsin diyeVay anasınıyine yerle yeksan ettin benim kacamaklarla durum vahim
Yani doktora gösterdin miSonuçlar çıkmış bir tanesi bayramdan sonra çıkacakmış tiroid değerlerim halay çekiyor resmen
Afiyet olsun canım güzel menü6 mayıs perşembe
Sahur
2 yumurta
3 ince peynir
Domates
Salatalik
Tarçınlı süt
2 kayisi
1 hurma
Iftar
Yoğurtlu kabak 1 y.kaşığı yesil mercimek ekledim
Bol salata
1 hurma
Su 2 litre
U UcanSupurge
Bekle cnm daha erken saatBenim galiba 68 69 direncim var ya. 1 haftadir karnabahar kabak yiyorum 2 kilo gider diyodum ya neyse daha vakit var bakalim. Can sıkıcı oluyor.
Ben demiştim sana beni geçemezsin diye
Kilo verdikçe ilaç dozajı düşmüş kızların inşallah senin de öyle olur canımSonuçlar çıkmış bir tanesi bayramdan sonra çıkacakmış tiroid değerlerim halay çekiyor resmen
Çok güzelmiş iftar sonrası sütlü kahven yok galiba6 mayıs perşembe
Sahur
2 yumurta
3 ince peynir
Domates
Salatalik
Tarçınlı süt
2 kayisi
1 hurma
Iftar
Yoğurtlu kabak 1 y.kaşığı yesil mercimek ekledim
Bol salata
1 hurma
Su 2 litre
U UcanSupurge
Sıkma canını gitmiştir elbet dur bakalımBenim galiba 68 69 direncim var ya. 1 haftadir karnabahar kabak yiyorum 2 kilo gider diyodum ya neyse daha vakit var bakalim. Can sıkıcı oluyor.
Ah ne güzel olurAynen kaptan 89 du belki de ama yinede çok iyi 2 kilo gitse her hafta çok mutlu olcam
Çok güzel maşallahKızlar tünaydın
Evde olunca kk’ya girmem zor oluyor hakkınızı helal edin hiç takımla ilgilenemiyorum haftalardır
bildirimimi yapayım
geçen hafta: 59,70
Bu hafta: 59,10
Fark: 600 gr
Yüzde: 1
Eki Görüntüle 2843716
Tartıldım canım seni etiketlemeyi unutmuşum inşallah haftaya unutmamSagol canım Tartıldın mı sen
Güzel eksi canım tebrik ederimKızlar tünaydın
Evde olunca kk’ya girmem zor oluyor hakkınızı helal edin hiç takımla ilgilenemiyorum haftalardır
bildirimimi yapayım
geçen hafta: 59,70
Bu hafta: 59,10
Fark: 600 gr
Yüzde: 1
Eki Görüntüle 2843716
Aynen yok canim. Uyudum sahura kadar.Kilo verdikçe ilaç dozajı düşmüş kızların inşallah senin de öyle olur canımasliogretmen G Goklerce
Çok güzelmiş iftar sonrası sütlü kahven yok galiba
Sıkma canını gitmiştir elbet dur bakalım
Ah ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?