- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.781
Ne kadar şanslısınNe 170 ı kız 158 benim boyumilk hedefim 65 di ama şimdi gaza geldim ya biraz daha sabredeyim 58 falan göreyim istiyorum, aslında bayramdan sonra memlekete gideceğim izinlerimiz açılırsa o zamana kadar devam etmek istiyorum inşallah 50 leri görürüm
Benim eşim sever Allahtan gerçi bu yemeklerle büyümüş neden sevmesin
Acaba cv ye ekleniyor mü
Güzel canım afiyet olsun
Trabzondayim canım esimin memleketi burda severler sebze yemeğini ben de severim, kv köyde bahçe yapıyor kendi yetiştiriyor, mesela bugün baktık baklalr olmuş topladık tazecik yaptık yemeğini gerçekten bahçeden toplayıp yenince bir başka oluyorbugün yemeğe limon da kullanacaktım gittim ağaçtan bir tane de limon aldım inan bambaşka bu sekilde...somara denen otu kv kendi topluyor dere kenarından ama oralarda insan falan olmadığı için gayet güvenli oluyor...Haftaya bezelyeler olur mesela taze kavurması aşırı lezzetli oluyor
Güzel canım afiyet olsun
Ay kuzum neden böyle oldu acabaGünaydın :) ilk tartı bildirimi benden gelsin
geçen hafta :69.5
Bu hafta :69.9
Fark :+400
Son 2 gün toparlama ile ancak bu kadar oldu kızlar . Haftaya kesin eksiyim inşallah
Eki Görüntüle 2843570
Çok geçmiş olsun canım benim haberdar et bizi mutlakaKadına tansiyon dedim bilinen bir hastalığınız var mı dedi astım ile tiroid dedim tiroit testi de istedi benden4 tüp kan verdim
Güzel eksi canım tebrikler
Eksi eksidir. Tebrik ederim canımGecen cuma :70.5
Bugun :70.2
Bu hafta sana meydan okuyorum.Çok az puanmış yaneyse cok atlıcas demekki, burda spor rekoru kırıcam ,cok buyuk konustum
Eksidesin canım kaçamak yok haftaya daha güzel.eksi görürsün insAllahGEÇEN CUMA: 75,4
BUGÜN: 75,00
FARK: 0,4
YÜZDE: % 0,5305
Sabah işe kaldım. Hemen kalkıp tartıldım. Bu bakımdan WC çıkamadım. Hiç kaçamak yapmadım. Hatta doğru dürüst yemek yemedim. Geçen hafta 3 öğün beslendim ve güzel verdim. Yemek yemediğim zaman veremiyorum
Hahajaha seni yakın takibe aldım , kapışalımmmBu hafta sana meydan okuyorum.
Haftaya lütfen daha dikkatli olalımGünaydın :) ilk tartı bildirimi benden gelsin
geçen hafta :69.5
Bu hafta :69.9
Fark :+400
Son 2 gün toparlama ile ancak bu kadar oldu kızlar . Haftaya kesin eksiyim inşallah
Eki Görüntüle 2843570
Teşekkürler canımTebrikler cnm güzel eksi
Aynen ya uzun süredir zaten bu kiloda takıldımTebrıkler, zaten kilon cok yok , bu kiloda haftada 400-500 de iyi sanki
Eksi eksidir ama haftaya da artık 6 lara geçsek miGecen cuma :70.5
Bugun :70.2
Haftaya daha güzel olacak inşallah ip atlamaya başlayabilirsemAh şükürler olsun sana diyorum canavar gibi Bünyen var diye bak o kadar kaçamağa rağmen ne güzel veriyorsun üstelik sporsuz bunu kendine yapma hiç bozmadan devam
Yeteeerrrrartık 69.9 olsa da 6ları görmek istiyorum
Teşekkürler canımNe kadar şanslısınBiz de bu yaz Karadeniz turu yapacaktık. Eşimle tanıştığımızdan beri hep Ege’de tatil yapıyorduk bu sene Karadeniz inşallah
Ay kuzum neden böyle oldu acaba
Çok geçmiş olsun canım benim haberdar et bizi mutlaka
Eksi eksidir. Tebrik ederim canım
Hahajaja gülsüm sayesınde gececegım benceHaftaya lütfen daha dikkatli olalım
Teşekkürler canım
Aynen ya uzun süredir zaten bu kiloda takıldım
Eksi eksidir ama haftaya da artık 6 lara geçsek mi
Haftaya daha güzel olacak inşallah ip atlamaya başlayabilirsem
Teşekkürler canım
7den önce paylaşın ki canım listeyi düzenliyorum 8de paylaşımda paylaşmam gerek o sıra bizim iftar vakti kargaşaya düşüyorum
WC kaynaklıdır canım evde olsan biraz bekleyip tartılırdın canını sıkma yine de güzel eksinGEÇEN CUMA: 75,4
Sabah işe geç kaldım. Hemen kalkıp tartıldım. Bu bakımdan WC çıkamadım. Hiç kaçamak yapmadım. Hatta doğru dürüst yemek yemedim. Geçen hafta 3 öğün beslendim ve güzel verdim. Yemek yemediğim zaman veremiyorum
Yine de eksidesin tebriklerGEÇEN CUMA: 75,4
Sabah işe geç kaldım. Hemen kalkıp tartıldım. Bu bakımdan WC çıkamadım. Hiç kaçamak yapmadım. Hatta doğru dürüst yemek yemedim. Geçen hafta 3 öğün beslendim ve güzel verdim. Yemek yemediğim zaman veremiyorum
Haftaya güzel olacak o zaman en az yüzde 2 bekleyelim miHahajaja gülsüm sayesınde gececegım bence
Teşekkür ederim canım inşallahListede olmasan dert edilecek bir artı değil canim. Haftaya güzel yuzdeyle gelip telafi edersin
Geçmiş olsun canım onemli birşey çıkmaz ins
Tebrikler canim
Hedefe 200 grcik kaldı . Yinede güzel eksi canim
Erken yattım canım akşam da özellikle 7.30 da tartıldım. Su içtim maalesefyazarhanim35 sabah aç karnına tahlil için hastaneye gideceğinden erken tartıldın zannedersem eve döndüğünde aç olursan tekrar tartıl istersen çok erken tartılmışsın çünkü
Saol canımGecmıs olsun canım
Cv mize kilo verme karnemizi :)))
Dikkat edemedim bu hafta canım yeterinceNe kadar şanslısınBiz de bu yaz Karadeniz turu yapacaktık. Eşimle tanıştığımızdan beri hep Ege’de tatil yapıyorduk bu sene Karadeniz inşallah
Ay kuzum neden böyle oldu acaba
Çok geçmiş olsun canım benim haberdar et bizi mutlaka
Eksi eksidir. Tebrik ederim canım
Edeceğim zatenHaftaya lütfen daha dikkatli olalım
Teşekkürler canım
Aynen ya uzun süredir zaten bu kiloda takıldım
Eksi eksidir ama haftaya da artık 6 lara geçsek mi
Haftaya daha güzel olacak inşallah ip atlamaya başlayabilirsem
Teşekkürler canım
Bi canavar metabolizmalı biri dahaGeçen haftaki kilo: 92.3
Bugunki kilo:90.3
Fark:2
Yüzde: 5.533
U UcanSupurgeFit mutlu anne M Melek963
Eki Görüntüle 2843669
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?