Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne kadar şanslısın Biz de bu yaz Karadeniz turu yapacaktık. Eşimle tanıştığımızdan beri hep Ege’de tatil yapıyorduk bu sene Karadeniz inşallah
Günaydın :) ilk tartı bildirimi benden gelsin

geçen hafta :69.5
Bu hafta :69.9
Fark :+400
Son 2 gün toparlama ile ancak bu kadar oldu kızlar . Haftaya kesin eksiyim inşallah

Eki Görüntüle 2843570
Ay kuzum neden böyle oldu acaba
Kadına tansiyon dedim bilinen bir hastalığınız var mı dedi astım ile tiroid dedim tiroit testi de istedi benden 4 tüp kan verdim
Çok geçmiş olsun canım benim haberdar et bizi mutlaka
Kilo bildirimi
Geçen cuma 63.45
Bugün 63.00
Fark - 450 gr
Yüzde 0,71
Eki Görüntüle 2843612
Güzel eksi canım tebrikler
Gecen cuma :70.5
Bugun :70.2
Eksi eksidir. Tebrik ederim canım

GEÇEN CUMA: 75,4

BUGÜN: 75,00

FARK: 0,4

YÜZDE: % 0,5305

Sabah işe geç kaldım. Hemen kalkıp tartıldım. Bu bakımdan WC çıkamadım. Hiç kaçamak yapmadım. Hatta doğru dürüst yemek yemedim. Geçen hafta 3 öğün beslendim ve güzel verdim. Yemek yemediğim zaman veremiyorum

Eklentiler

• C41274EF-0838-4F33-9DBF-681613670B27.webp
    25 KB · Görüntüleme: 22
Eksidesin canım kaçamak yok haftaya daha güzel.eksi görürsün insAllah

Günaydın :) ilk tartı bildirimi benden gelsin

geçen hafta :69.5
Bu hafta :69.9
Fark :+400
Son 2 gün toparlama ile ancak bu kadar oldu kızlar . Haftaya kesin eksiyim inşallah

Eki Görüntüle 2843570
Haftaya lütfen daha dikkatli olalım
Tebrikler cnm güzel eksi
Teşekkürler canım
Tebrıkler, zaten kilon cok yok , bu kiloda haftada 400-500 de iyi sanki
Aynen ya uzun süredir zaten bu kiloda takıldım
Gecen cuma :70.5
Bugun :70.2
Eksi eksidir ama haftaya da artık 6 lara geçsek mi
Haftaya daha güzel olacak inşallah ip atlamaya başlayabilirsem
Teşekkürler canım

Hahajaja gülsüm sayesınde gececegım bence

WC kaynaklıdır canım evde olsan biraz bekleyip tartılırdın canını sıkma yine de güzel eksin

Yine de eksidesin tebrikler ben 75 kg larda 3 ana 3 ara şeklinde besleniyordum az ve sık beslenme oluyordu ve haftada en az 1 kg veriyorum gerçekten yemeyince pek verilmiyor metabolizma çalışmıyor yeniden o şekilde mi beslensem diyorum Ramazan’dan sonra

Listede olmasan dert edilecek bir artı değil canim. Haftaya güzel yuzdeyle gelip telafi edersin

Geçmiş olsun canım onemli birşey çıkmaz ins

Tebrikler canim

Hedefe 200 grcik kaldı . Yinede güzel eksi canim
Teşekkür ederim canım inşallah

yazarhanim35 sabah aç karnına tahlil için hastaneye gideceğinden erken tartıldın zannedersem eve döndüğünde aç olursan tekrar tartıl istersen çok erken tartılmışsın çünkü
Erken yattım canım akşam da özellikle 7.30 da tartıldım. Su içtim maalesef tahlil verdikten sonra

Dikkat edemedim bu hafta canım yeterince

Edeceğim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…