- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.761
Hadi inşallah bir sıkıntı çıkmaz bizi de haberdar et canımTansiyonum için hastaneye geldim kızlar. Doktorun istemediği tahlil kalmadıKan var mı diye soran yok
Gecmıs olsun canımKadına tansiyon dedim bilinen bir hastalığınız var mı dedi astım ile tiroid dedim tiroit testi de istedi benden4 tüp kan verdim
Cv mize kilo verme karnemizi :)))Ne ekliyoruz kuzum :)
Tebrikler cnm güzel eksi
Tebrıkler, zaten kilon cok yok , bu kiloda haftada 400-500 de iyi sanki
Eksidesin güzel ama bı kurtulamadın kız su 70lerdenGecen cuma :70.5
Bugun :70.2
Eksidesin güzel ama bı kurtulamadın kız su 70lerden
Olabilir cnm bende uzun yıllardır 80lerde kaldımSorma yapıştılar , bu kıloda baya kalmıstım ben gecmıste, direnc noktam sanırım
50 ipli 50 ipsiz ip atladım şimdiOlabilir cnm bende uzun yıllardır 80lerde kaldım
İplinin 5i 1 puan ipsizin 10u 1 puan canım50 ipli 50 ipsiz ip atladım şimdibunun puanı kaç ki ,günde kaç hedefım olsun sence ablanı gecmem için
Oglanla hayat nasıl gıdıyor, benım kız cok şımarık ya nasıl oyalıycamı sasırıyorum, oyuncakla oynamıo hep benle oynamak istiyo , bagımlı olmasını istemıyorum biraz kendi takılsa ona da iyi bana da iyi olcak ama belki dobemseldir bklm, yasaklar bitsın de dısarda takılırız en azından 1-2 saatOlabilir cnm bende uzun yıllardır 80lerde kaldım
Çok az puanmış yaİplinin 5i 1 puan ipsizin 10u 1 puan canım
Kız kv gidene kadar sana alıştırma olsun50 ipli 50 ipsiz ip atladım şimdibunun puanı kaç ki ,günde kaç hedefım olsun sence ablanı gecmem için
Ah şükürler olsun sana diyorum canavar gibi Bünyen var diye bak o kadar kaçamağa rağmen ne güzel veriyorsun üstelik sporsuz bunu kendine yapma hiç bozmadan devam
YeteeerrrrGecen cuma :70.5
Belki böylece 6ları görürüz spora yeni başladın ödemin olur artı görürsen sporu bırakma peşin peşin söyleyeyimÇok az puanmış yaneyse cok atlıcas demekki, burda spor rekoru kırıcam ,cok buyuk konustum
Listede olmasan dert edilecek bir artı değil canim. Haftaya güzel yuzdeyle gelip telafi edersinGünaydın :) ilk tartı bildirimi benden gelsin
geçen hafta :69.5
Bu hafta :69.9
Fark :+400
Son 2 gün toparlama ile ancak bu kadar oldu kızlar . Haftaya kesin eksiyim inşallah
Eki Görüntüle 2843570
Geçmiş olsun canım onemli birşey çıkmaz insTansiyonum için hastaneye geldim kızlar. Doktorun istemediği tahlil kalmadıKan var mı diye soran yok
Tebrikler canim
Hedefe 200 grcik kaldı . Yinede güzel eksi canimGecen cuma :70.5
Atlayabildigin kadar atla bacım bence50 ipli 50 ipsiz ip atladım şimdibunun puanı kaç ki ,günde kaç hedefım olsun sence ablanı gecmem için
Tam anlamıyla aynı cnm vala bana acayip düştü sürekli yanında olayım istiyorOglanla hayat nasıl gıdıyor, benım kız cok şımarık ya nasıl oyalıycamı sasırıyorum, oyuncakla oynamıo hep benle oynamak istiyo , bagımlı olmasını istemıyorum biraz kendi takılsa ona da iyi bana da iyi olcak ama belki dobemseldir bklm, yasaklar bitsın de dısarda takılırız en azından 1-2 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?