Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Browni karam ve intense ölüyorum üçüne
Ooo bitter diyosun sen gerçek bir çikolata tiryakisisin ben çakma çikolatacıyım çikolatadan çok tatlı hissini ve kokusunu seviyorum bir de ağzımda fındık fıstığın tıkır tıkır kırılmasını

Ben bitterciyim ve tahmin doğru bebişim hatta kalıp yüzde 90 çikolata olan ve birçoklarına acı gelen genelde yabancıların olan o acı çikolataların hastasıyım

11 Mayıs menüm

Sahur:

4 mantar
Yarım kk peynir
Kapya biber
Yeşillik

İftar:
4yk taze fasulye
1tavuk baget
1dilim çavdar

Su:2,5 litre
Spor: 12.910 adım
129 puan

U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım gayet güzel
Eküriiiim tartıya 1-2 gün kaldı kaçaklar için sabretseydin biraz bayrama motivasyonlu girelim canımsın
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım etli ekmek azıcık fazla olmuş
Aboooo baya kaçamaklı bir gün olmuş canım. İnşallah tartıda üzülmezsin
Tebrikler kızlar harikasınız
Kaptanım ben neden eksilerdeyim
Canım ben daha ettiğini bulan birini görmedim. Öbür tarafta ettiklerini bulacaklarsa da ben istemiyorum açıkcası ben bu dünyada görmek istiyorum

65 canım ama 57 ne güzel olurdu.Allah mı söyletti ki.
65 e gelince beğenmeyeceğini düşünüyorum E ela_2019 da 97 ile başlamış o da hedefi 60 lardayken rotayı 57 ye çevirdi değil mi elacım yanlış hatırlamıyorsam öyleydi?

Emegine saglik canim kizlar cok guzel kilolar vermissiz masallah bize
Ay hiç havamda degılım, ücretsız ızın sürem doluyo, ne bılgı veren var ne bişi sinir oluyorum, belirsizlıklerden
Hayirlisi olsun canim
Ben bitterciyim ve tahmin doğru bebişim hatta kalıp yüzde 90 çikolata olan ve birçoklarına acı gelen genelde yabancıların olan o acı çikolataların hastasıyım
Sana yuzde yuz cikolata olanindan lazim aci tatli cok guzel bnde severim ama malum yiyemiyorum
Zaten Almanlar çikolatanın piri biz alamancıları çikolatalarıyla tanıdık
10 kutu cikolata aldim simdilik dahada alicam tablet kutu cikolata siselerce nitella yaza hazirlik surda iki ayim kaldi heycanla cikolata depoliyorum
Herkeze benden bi kutu cikolata olsun

Kizlar bilet bakiyorum ama aklima takilan bi konu var yurydisindan gelen leri karantina mecburbu gecen yil yaptiklari gibi
Ben izmire inip iki gece kalip artvine gecmeliyim 15 gun karantina uyguluyorlarsa ne yapayim uzmirde 15
Sanmıyorum öyle olsa turizm batar adamlar akın akın geliyor tabi kesin bilen arkadaşlar cevap versin benimki tahmin

65 e gelince beğenmeyeceğini düşünüyorum E ela_2019 da 97 ile başlamış o da hedefi 60 lardayken rotayı 57 ye çevirdi değil mi elacım yanlış hatırlamıyorsam öyleydi?
İnşallah görürüm o günleri de.bugün 44 beden eteğime girebildim.Hedef 42 .Bir eteğim vardı 52 beden onu giyiyordum olmuyordu diğerleri çöpe attım.Sanki dursa tekrar kilo alacağım gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…