Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy bu erkeklerin hepsimj aynı olur.Benim eşimde çekirdeğe bayılır,özellikle kabak çekirdeğine
Yok kabagı pek sevmez,anca cekırdeksızkalırsa evde kabak cekırdegı varsa ole gecen benim Stokları da tüketmiş ,offf yaaa herseyı rahatca yıyup ıcsek, yemek yemek cok zevklı biiiişi yaaaa

Çünkü 17.01.2015te yarışmalara 70 kilo ile katılmışsın kilo alarak dönmüşsün
Vay be 84 kilo olacağımı söyleseler nasıl üzülürdüm
Kizlar bilet bakiyorum ama aklima takilan bi konu var yurydisindan gelen leri karantina mecburbu gecen yil yaptiklari gibi
Ben izmire inip iki gece kalip artvine gecmeliyim 15 gun karantina uyguluyorlarsa ne yapayim uzmirde 15
Sanırım karantina yok canım. Ama belli olmuyor. Bugün yoksa yarın zorunlu yapabiliyorlar
İyi akşamşar herkese şimdiden hayırlı bayramlar

12.05.21
Sahur
1 kase tahıllı gevrek

İftar
2 Sk melemen
2 dl tahıllı ekmek

Su 2 yi geçer yatana kadar
spor yok
U UcanSupurge gulsum462
Afiyet olsun canım bence gayet güzel
Canım miden iyice hassaslaştı. Dikkat et kendine lütfen

Sabah 13:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 örgü peynir
Yarım salatalık- yarım domates

Ara öğün 14:00
Sade Türk kahvesi
1 gün kurusu

Akşam yemeği 20:00
2 biber dolması
Roka salatası
Cacık

su : 2 lt
TemelinSafinazi
kızlar öğleden sonra full temizlik yaptım evde. O kadar yoruldum ki. Kışlıkları kaldırdım. Yazlıkları da yıkayıp ütülemek için ayırdım. Evi sildim süpürdüm. Mutfağı da aynı şekilde. Evde 3-4 kilim vardı hepsini makineye atıp yıkadım. Şimdi de nevresimler yıkanıyor. Onu da astığım zaman işim bitmiş olcak.
Yemeği dışardan söyledim bugün. Hiç yemek yapacak halim yoktu.

kaptanım yarın ve cuma tartılsam hangisi daha azsa onu paylaşabilir miyim? U UcanSupurge

12 Mayıs Çarşamba
Sahur
2 kayısı 2 yenidünya
Çay

Sabah
1 hurma

Öğle
1 dilim pide
Avuç içi kadar 2 tane tavuk köfte
2 lokma dereotlu poğaça

Akşam
2 adana
2 köfte
1 küçük parça kuzu pirzola
1 soğan dolması
Salata

3 tulumba

Su 3 lt olmuştur
Spor yok

Kızlar feci ağrım var nedense kasık karın bel ağrısı adetin 3. Günü ilk günü boyleydim ama geçmişti biraz bugün yine felaketim sabahtan beri ayaktayım sarma sardım, kuru biber ve soğan dolması, bamya çorbası, patlıcanlı kürdan kebabı ve dereotlu poğaça yaptım gerim gerim gerildim yine yeminle kp, kaynimlar şimdiden tatsızlık çıkarmak için bekliyorlar sabah kahvaltıya gelecez bekleyin diyoruz küçük eltimjn korkusuna su saatte gel yok erken gel kp tembihleyip duruyor çıldırıcam gerçekten ben zaten genelde birşeyler hazırlar götürürüm utanmadan yok kahvaltılık yok yemek getirin unutmayın diyolar ya sabır diyorum gitsen böyle huzursuzluk gitmesen olmuyor yarın bı an önce gelsin gitsin istiyorum

Biber dolmasını mı dısardan soledın

Güzel menu, bugun akşam menusunu yazmayı da unutmamışsın
Saol canim
Alerji testi fln mı yaptırsan , bu kusmalar neden ki
Haziranin sonuna randovu verdi hortum salcaklar bakalim
Sanırım karantina yok canım. Ama belli olmuyor. Bugün yoksa yarın zorunlu yapabiliyorlar
Saol canim Anlamadim son dkkada degisebilir yani
Canım miden iyice hassaslaştı. Dikkat et kendine lütfen
hortum salcaklar bakalim n cikicak

Afiyet olsun canim bnde iki gun tartilmak istiyorum gerci fazla bir fark beklemiyorumda
Afiyet olsun canim
Bosver y’a takma kafana

Amma cok sey yapmıssın kucucuk bebekle masallah, yakınmı evlerınız,koronayı bahane edip gitmeseydınız keşke , tatsız bir ortam canlandı..

Ay nasıl hortum salcaklar derkem

Amma cok sey yapmıssın kucucuk bebekle masallah, yakınmı evlerınız,koronayı bahane edip gitmeseydınız keşke , tatsız bir ortam canlandı..
İçime sinmiyor orda yapmaya kalksam dhaa zor çok yakın olmasa da gidelim dedik mecbur zaten çok sık gitmiyoruz gidelim bira oturalım gelelim Allah bilsin kafasında eşim de bklm içim sıkılıyor kesin bi sıkıntı çıkacak ya hadi hayırlısı

Ne iyi gelınsın ha bravo sana, kıymetin bilinir inş.

Ne iyi gelınsın ha bravo sana, kıymetin bilinir inş.
Yok kız mevzu iyi gelinlik değil aslında sorsan ben kötüyüm bizimkilerde menfaat ilişkisi çok benim kızdığım nokta o ne beni gelinim diye sahip çıkar ne torunlarınin değeri var gözünde ayrım yapıyor 2 sene beraber oturduk neler oldu aksam üzeri kaynimlar gelecek diye kp su böreği yaptirirdi bende yapardım tatsızlık olmasın hadi diye ama yok ben alttan aldıkça tepeme çıktılar bende diğer yüzümü gösterdim bak hala da elim boş gidemem gitsem orda duramam yetiştirilme kaynaklı afedersin şimdi eltimden it gibi korkuyor hepsi onun korkusuna kaynım kp kaç kez yiyecek getirin dedi insan utanır vala yok daha da yok erken gelin diyo amaç ben hazırlığın kahvaltıyı falan evdeki eltim laf etmesin düşünceleri onlar yoksa kavga çıkaracak hanfendi kesin Rabb'im ne beni ona ne onu bana muhtaç etmesin vala elden ayaktan düşürmesin tek duam o artık hazırlıklıyiz çok sıkıntı yaparlarsa döner geliriz evimize dedik eşimle o da bıkkın ama bırakamıyor işte Allah rızası için çabalıyor

Boşver canım takma kafana Allah büyüktür en azından ayrisin kapını kapat ne yaparlarsa yapsınlar bu dünyanın bıde diğeri var burası geçici önemli olan diğer dünya sen üzülme Allah var gam yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…