Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar bilet bakiyorum ama aklima takilan bi konu var yurydisindan gelen leri karantina mecburbu gecen yil yaptiklari gibi
Ben izmire inip iki gece kalip artvine gecmeliyim 15 gun karantina uyguluyorlarsa ne yapayim uzmirde 15
Sence dediğin uygulansaydı 60 bin günlük vakayla tam kapanmaya gider miydik

Kuzlar yarın bakkalar açık olcakmı
Hiç bilmiyorum dün alışveriş yaptık ya fırınlar kapalı oluyorlar bayramlarda o kapalı olabilir belki ekmek stokla
Kizlar bilet bakiyorum ama aklima takilan bi konu var yurydisindan gelen leri karantina mecburbu gecen yil yaptiklari gibi
Ben izmire inip iki gece kalip artvine gecmeliyim 15 gun karantina uyguluyorlarsa ne yapayim uzmirde 15

Sanmıyorum öyle olsa turizm batar adamlar akın akın geliyor tabi kesin bilen arkadaşlar cevap versin benimki tahmin
Arkadaşıma katılıyorum kumsal68

Yok bizim ülke karantınaya almıo, Almanya fln vatandasına karantınaya alıyo bise gelip gittiklerınde 15 gün. Sen nerdesınki

Hiç bilmiyorum dün alışveriş yaptık ya fırınlar kapalı oluyorlar bayramlarda o kapalı olabilir belki ekmek stokla

Arkadaşıma katılıyorum kumsal68
Bim karsımda , sokak sonuna kdr kuyruk var.. hiç gıdesım Gelmedi bugun de .olmadı evde bişiler yapıyım

Tebrik ederim kızlar
E ela_2019 canım Tebrikler birinciligin harika

Ya ama nasıl mutlu oldum mesaja birinci 9. Takımdan ilk onda 5 üyemiz var
Süper bi tablo güzel bir takımız

Sanmıyorum öyle olsa turizm batar adamlar akın akın geliyor tabi kesin bilen arkadaşlar cevap versin benimki tahmin
Saol canim bnde oyle dusunuyorum ama yinede emin olmak lazim
Sence dediğin uygulansaydı 60 bin günlük vakayla tam kapanmaya gider miydik
Oda dogruya haklisin
Yok bizim ülke karantınaya almıo, Almanya fln vatandasına karantınaya alıyo bise gelip gittiklerınde 15 gün. Sen nerdesınki
Saol Bn fransadayim canim

65 e gelince beğenmeyeceğini düşünüyorum E ela_2019 da 97 ile başlamış o da hedefi 60 lardayken rotayı 57 ye çevirdi değil mi elacım yanlış hatırlamıyorsam öyleydi?
97 dogum yaptıgı kilo fln mı , normal kilo mu normal kiloysa hele aşırı şaşıracagımmmm

Acaba etrafındakiler de sevıyor mu o tıkırtıyı

Benim koca bey de çekirdekci , ah bu kocalar mahvetti bizi

12 Mayis menum
Sabah 10:00 sekersiz kahve

oglen 11:00 1 rafadan yumurta,5zeytin,2 dlm keci peyniri,3tomates ceri

ara 15:30 1 servis kasigi guvec

aksam 19:00 1 kucuk dlm ispanakli borek

yine kustum bgun midem yaniyo salcali guvec dokundu galiba

3 litre su

9 bin adim 90 p (ipimi atliyamiycam
30 dk yuruyus 60 p
Toplam 160 p
U UcanSupurge G Goklerce

Güzel menu, bugun akşam menusunu yazmayı da unutmamışsın

Alerji testi fln mı yaptırsan , bu kusmalar neden ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…