- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.041
işte burdayızzz..nerde bu kızlar bakayım yawwww..geliyorum geliyorum kimseler yok.nerde perşembe bildirimleri hıhhhhhşurda iki hava atıcam attırmadınız
Geçmiş olsun:26:
Sağol canım umarım geçer ya çünkü böyle kolumu kaldırmaya bile halim yok yarın sınavım var bide:26:
heeeey nerdesiniz hatunlar...
yok yok eve sakıncalı bir şey sokmuyorum artık... o da fii tarihinden kalma kurabiye... sabah kahvaltısında erir gider dedimdi.... yemeğimi nasılsa kendim yapıyorum bi dahakine daha cimri davrancam yağda ....
yanlış anlamam beybi.... sopa lazım zaten bana.... ama var yaaa azcık spor bile azcık böle farketti sanki motive oldum yani aynaya falan bakıyom olcak olcak diyom.... mekik bana iyi geliyo....
aynen kuzum :) bu çarşamba inşallah 69.5 in altını görmek istiyorum koskoca regl dönemini atlattım şurda yani :) hedefim bu hafta 69 lardı ama olmadı regl engel olduneyse bi 3 hafta rahatım en azından o yüzden bir dahaki dönemim gelene kadar ben 67 leri görmüş olurum :) diyetisyenin verdiği liste süper canım bu hafta çarşambaya kadar 1.5 kilo vericem sporla destekleyerek :) ilk defa bu kadar beğendim :) iş için dileklerinede teşekkür ederim kuzum amin inşallah bol bol kazançlı olurda rahat ederim maddi açıdan :)
bu arada yavrucanım bende ip alıcaktım tam pc başına oturdum atlama ipi alayım jillian da öyle atlamak sıkıyor beni bari iple olsun dedim önce kk ya abakayım diyordum ki senn paylaşımını gördüm :) makbule geçtibi ara dunlop cart pembe bir ip indirimdeydi de ben alana kadar kalmamıştı
mrb kızlar ,
bu gün çok geldim dimi
işlerimi bitiremedim,
bildirimlerimizi bu günden mi veriyoruz
ben bu sabah tartıldım 65,2 kg
geçen hafta 65,7 çıkmıştım
500 gr gitmiş gözüküyor
ama yarında bakarım çünkü regl döenmindeyim oynamalar fazla oluyor.
Kızlaaaarrr çok boşladım sizi ama ka gündür ev hastane okul derken uğraamadım hiç bidee üstüne grip ve regl oluncaa off
O kadar halsiz hissediyorum ki 2 gündür pharmatonla ayakta duruyorum
İstermisiniz yarın da bir 400 gr vermiş olayım:)))
Bu arada menümüde hiç yazmadım
Sabah Meyveli gevrek süt ile..
Ara : Hacerin çakma waaffle larından minnak bir parça..
Öğle haşlanmış makarna 2 kaşık haşlanmış mısır,yoğurt ve baharat ile..(Haşlanmış makarna 80-90 kcal bu arada..Keşke biri bana hatırlatsaydı(( )
Ara yapmadım saat 4 gibi bir kase yoğurt içine kekik ve azıcık haşlanmış mısır koydum yedim.
Akşam için planım salata..
Taze fasülye,bezelye patates vs...türlü gibi bişey yapıcam..Belki patateslerini yemem
Sabah tartı var malum..
buradayımm ama şimdi spora gidiyorum :) yani spor yapıcam jillian bacı ile randevum var. hee yanlış anlama gadunum ben sadece spor olsun diye buluşuyorum o çıtırla:)
kızlaar tüm gün dışarıdaydım. faturalar, banka vs derken gün bitti. biraz da aç kaldım dışarda. neyseki 7,5 gibi falan yedim yemeğimi. umarım bu açlığım yarın kilomu kötü etkilemeez.
bu aradaaa yeni baskülüm geldiii. ölçümlerimi yaptım gayet güzeel.yarın ki bildirimim de iki baskül arasındaki farkı falan hesaplayacağım yine. ve bundan sonra bu yeni baskülle devam edeceğim. ohh bee güvenilir bi baskülüm oldu
tamam kuzucan. spor çok motive ediyor insanı haklısııın. aman ihmal etmee
eksik bildirimcısss
azmine hayranım canım. sana güvenim şu sıra tam. helal olsuuunbence linkteki ip çok iyi ve kargo ücretsiz yahu benim olmasa ben alırdım ama dambıl da ip de var benim. kaçırma bence ipi
2 hafta önce konulan bir kural bu kuzucum. artık perşembe bildirimi de yapıyoruz, riske atmamak için bi ön bildirim gibi düşünebilirsin.
örnek:
perşembe bildirimi: 56
bu arada eksidesiin tebrik ederim seniiiiiiii
geçmiş olsun canım. perşembe bildirimi kuralımızı da unutma bir dahaki hafta lütfen.
isteriz hilaalbu arada patates ve bezelye, şekerli ve kalorili haberin olsun. fasülyesini ye bence sen ötekileri cumartesi yersin azıcık
busişim hayırlı olsun yeni baskülün güle güle kullan
Tammam busişim unutmam:26: Bu arada kesin + da çıkıcam regl oldum dün:/
herkesler uyudu sanırım.
acabaaaa emine ne yapıyor anasının goynuna mı sokuluyor, hasret mi gideriyor
herkese yetişiyosun busiş yahu
ay ecişim burdaymışş
büşra da jillian a gidiyorum dedi gelemedi yahu
emine de türkiye ye geldi tee alamanyalardan ama topic e gelemedi anasının kuzusu. belki de net i olmayabilir. ama bildirimde bulunamazsa bile zaten kilosunu biliyom. -100 şuan.tabi inş yarın yine bildirim de bulunur da daha da ekside olur inşşşşşşşş
hilal nası kilo verdi ama dimibu hafta gururumuz hilal olabilir.
ozdemi'nin adı özlem mi ece :26:
btlbetul de tam gaz devam ediyor, eksileri görür gibi geliyor bu hafta mekikler falan.
fulim de yarına kadar aldığı 2,5 kg dan biraz düşse ne güzel olur :26: o zaman işte ilk 3 e girebiliriz
giremesek de bu hafta takım pek güzeldi dimii eciiş
fadimetos ve şeymiş de biraz aramıza katılsa tadından yenmez.en az günde 5 mesaj kuralını ihlal eden şahıslar bunlar.
duyun duyuuuuuuuuunnnn pasifler siziiiiii
doncuuuuu fadimeeeeee gel buraya don satıyorsun durmadan biliyorum. birazda fotosunu çek bize göster bak totolarımız küçülüyor bizim de. biz de giyebilcez yakında onlardaaansenin toto da küçülüyordur umarım bu kadar takımdan uzak kalaraaak
hele bi kilo almış ol fadiiiiiiiikkkkkkkkkk, dileme nasıl dolayacam seni sen de gör
kız ben bunların hangıbirıne cevap vereyim kaldım oöyle ya ben
koptum buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?