Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nerde bu kızlar bakayım yawwww..Geliyorum geliyorum kimseler yok.Nerde perşembe bildirimleri hıhhhhhŞurda iki hava atıcam attırmadınız

İstermisiniz yarın da bir 400 gr vermiş olayım:)))
Bu arada menümüde hiç yazmadım

Sabah Meyveli gevrek süt ile..
Ara : Hacerin çakma waaffle larından minnak bir parça..
Öğle haşlanmış makarna 2 kaşık haşlanmış mısır,yoğurt ve baharat ile..(Haşlanmış makarna 80-90 kcal bu arada..Keşke biri bana hatırlatsaydı(( )
Ara yapmadım saat 4 gibi bir kase yoğurt içine kekik ve azıcık haşlanmış mısır koydum yedim.
Akşam için planım salata..
Taze fasülye,bezelye patates vs...türlü gibi bişey yapıcam..Belki patateslerini yemem
Sabah tartı var malum..

Buseeeeeeeeeeeeeeee,Eceeeeeeeeeeeee nerdesiniz bugün..Aaa resmen özlettiniz.Ben şimdi çıkmak zorundayım ama sabah bomba gibi gelicem.
Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

kızlaar tüm gün dışarıdaydım. faturalar, banka vs derken gün bitti. biraz da aç kaldım dışarda. neyseki 7,5 gibi falan yedim yemeğimi. umarım bu açlığım yarın kilomu kötü etkilemeez.

bu aradaaa yeni baskülüm geldiii. ölçümlerimi yaptım gayet güzeel. yarın ki bildirimim de iki baskül arasındaki farkı falan hesaplayacağım yine. ve bundan sonra bu yeni baskülle devam edeceğim. ohh bee güvenilir bi baskülüm oldu

tamam kuzucan. spor çok motive ediyor insanı haklısııın. aman ihmal etmee

eksik bildirim cısss

azmine hayranım canım. sana güvenim şu sıra tam. helal olsuuun bence linkteki ip çok iyi ve kargo ücretsiz yahu benim olmasa ben alırdım ama dambıl da ip de var benim. kaçırma bence ipi

2 hafta önce konulan bir kural bu kuzucum. artık perşembe bildirimi de yapıyoruz, riske atmamak için bi ön bildirim gibi düşünebilirsin.

örnek:

perşembe bildirimi: 56

bu arada eksidesiin tebrik ederim seniiiiiiii

Kızlaaaarrr çok boşladım sizi ama ka gündür ev hastane okul derken uğraamadım hiç bidee üstüne grip ve regl oluncaa off

O kadar halsiz hissediyorum ki 2 gündür pharmatonla ayakta duruyorum

geçmiş olsun canım. perşembe bildirimi kuralımızı da unutma bir dahaki hafta lütfen.

isteriz hilaal bu arada patates ve bezelye, şekerli ve kalorili haberin olsun. fasülyesini ye bence sen ötekileri cumartesi yersin azıcık

Son düzenleme:

Tammam busişim unutmam:26: Bu arada kesin + da çıkıcam regl oldum dün:/

busişim hayırlı olsun yeni baskülün güle güle kullan

teşekkür ederim ecişiiim yarın sabahtan iki baskülle de tartılcam. yenisine göre bildirim yapcam, baskül değişikliğini not edip. inş bu baskül de beni çıldırtmaz

Tammam busişim unutmam:26: Bu arada kesin + da çıkıcam regl oldum dün:/

aa no no nooo şeymişşşşşşşşş moralini bozmuyorsun. kız zaten bi gün de olsa lapaladın. bence artıda çıkmayacaksın. en az -100 yani.
lapaladın yahuuuuuu lapaaaaa

herkesler uyudu sanırım.

acabaaaa emine ne yapıyor anasının goynuna mı sokuluyor, hasret mi gideriyor

herkese yetişiyosun busiş yahu

ay ecişim burdaymışş
büşra da jillian a gidiyorum dedi gelemedi yahu
emine de türkiye ye geldi tee alamanyalardan ama topic e gelemedi anasının kuzusu. belki de net i olmayabilir. ama bildirimde bulunamazsa bile zaten kilosunu biliyom. -100 şuan. tabi inş yarın yine bildirim de bulunur da daha da ekside olur inşşşşşşşş

hilal nası kilo verdi ama dimi bu hafta gururumuz hilal olabilir.

ozdemi'nin adı özlem mi ece :26:

btlbetul de tam gaz devam ediyor, eksileri görür gibi geliyor bu hafta mekikler falan.

fulim de yarına kadar aldığı 2,5 kg dan biraz düşse ne güzel olur :26: o zaman işte ilk 3 e girebiliriz

giremesek de bu hafta takım pek güzeldi dimii eciiş

fadimetos ve şeymiş de biraz aramıza katılsa tadından yenmez. en az günde 5 mesaj kuralını ihlal eden şahıslar bunlar.

duyun duyuuuuuuuuunnnn pasifler siziiiiii

Son düzenleme:
doncuuuuu fadimeeeeee gel buraya don satıyorsun durmadan biliyorum. birazda fotosunu çek bize göster bak totolarımız küçülüyor bizim de. biz de giyebilcez yakında onlardaaan senin toto da küçülüyordur umarım bu kadar takımdan uzak kalaraaak

hele bi kilo almış ol fadiiiiiiiikkkkkkkkkk, dileme nasıl dolayacam seni sen de gör

kız ben bunların hangıbirıne cevap vereyim kaldım oöyle ya ben

koptum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…