- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.001
hadi bakalım hayırlısı :) ben sıkı işlere gelemiyorum
benim diyetisyen gadın baktı adam edemiycek beni bu yolu denedi ki en başından beri istediğim buydu gerçi tam 7 öğünüm oldu ama olsunböyle bir diyetle bu hafta en az 1 kilo verirmişim :) ve bir o kadarda sporla destekleyip yağ yakıcam...
veeee bugünn bir işim oldu artık çalışan bir bayanım :)turizm şirketinde işe başladım ilk turum izmire :) kısmi zamanlı olacak ama ara ara buradan uzak kalacağım olsun kazancım iyi olacak :) bende o kazançla net paketi alır yine girerim kk ya :) çok mutluyumm çokk :)
gadınını unutmazsın artıkP
sence unuturummu gadınımı :) yarın hazır smsin bir aksilik olmazsa :)
saçmalama yavrum yaa.. ben alırımböğün yarın yükleyecek anam :)
Fulyacım şimdiden gözünüz aydın.Eminim yoruldupunuza değecek harika bir eviniz olacak..Bu hediye çekleri de ne kadar güzel fikir..Keşke burdada yapsalar..Şu altınlardan vazgeçsek..evet ya valla tomar tomar dokuldu saclarim stresten heraldesonunda bitti ama dekorasyon ve mobilyalar vs. su an esya topluyorum, kiyafet ve ivir zivirlari kutuluyorum. 2 saat sonra esim gelecek ilk postayi goturecegiz. kalani da cumartesi... sonra artik orada kaliyoruz ctesiden itibaren 2-3 haftadir cok yoruldum ama degdi hersey cok guzel oldu
Busisiimmmm sagol fistigim benim sayende gundemi de takip edebiliyorum
persembe bildirim olayi iyi olmus bence de..
kaptan yardimciligin da hayirli olsuuuuuuuuunnnn
Seymis kac vermisti gecen sefer lapayla? ben de mi yapsam napsam siskinligi aliyordu hatirladigim kadariyla?
neyse ben esya toplamaya devam edeyim anca yetistircem sabahtan beri sallanip durdum 8de kalktigim halde 12de baslayabildim ise :26: esim bilmiyor tabi ona butun gun calistim oldum bittim falan dedimsabahtan oysa internetten alisveris yapiyordum mikrodalga, camasir kurutucu vs alinacakti. bir de iste utu, utu masasi, camasir askisi, perde, yatak ortusu, renkli yastiklar, vs vs vs vs vs say say bitmezzzz .. dugunumuzde (burada altin/taki vs olayi yok tabi) hediye alisveris cekleri verilmisti baya da bi para toplamisiz 2 yildir bekliyordu son 1 yili kaldi kullanmak icin o yuzden hepsini bitirmeye calisiyoruz. ivr zivir bir suru sey aldim o yuzden acayip eglenceliydi ihihihi alisveris canavariyim ben resmen beles olunca daha da iyi tabi
ayyy cok yoruldum belim resmen kiriliyo alisveristi kocise bi haftalik yiicek yok camasir yika valiz hazirla fazlaliklari toparla oldum yaa bu tatil bir haftada bir ayda ayni ayni telasa giriosun yaaa neyse sabah 9 da cikinca bitecek hersey
ben bugun yediklerimi yazayim
sabah yumurta lor omlet hindi salam
oglen somon fume peynir dukan ekmegi sandivic
aksam ekmeksiz doner
birazdan yogurt yiycem
sonra da goji beeren ve cay icicem
benim diyetisyen gadın baktı adam edemiycek beni bu yolu denedi ki en başından beri istediğim buydu gerçi tam 7 öğünüm oldu ama olsunböyle bir diyetle bu hafta en az 1 kilo verirmişim :) ve bir o kadarda sporla destekleyip yağ yakıcam...
veeee bugünn bir işim oldu artık çalışan bir bayanım :)turizm şirketinde işe başladım ilk turum izmire :) kısmi zamanlı olacak ama ara ara buradan uzak kalacağım olsun kazancım iyi olacak :) bende o kazançla net paketi alır yine girerim kk ya :) çok mutluyumm çokk :)
Buseeee sen sporu abartıp suyu az içersen bugün su kaybı ile -800 tabi görürsün. Dikkat et spor yapıp kas yapıyorsun bir yandanda yağ yakıyorsun senin diyet protein ağırlıklı kas kütlesi daha çabuk artar eksileri görmen spor yapinca sıkıntılı olur daha hafif spor yapmayi dene canım :) su kaybetmektense aynı kiloda kal daha iyi :) ayrıca sonra o su kaybın geri gelir bak
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Koşun koşun kızlar haberlerim var.
Hilalciğiniz o yediği çiğ köftenin ezikliği ile perşembe bildirimi yapılacak diye basküle çıkar.:26:
Birde ne görsün
Ne görsün istersiniz kilo almış .....kilo vermiş....aynı.......
Veeeeeeeeeee işte:
Hilalin Perşembe Bildirimi : 94,8
Geçen Hafta :95,9
Bu hafta :94,8
Fark :1.100 gr
Ayy kızları görmesem hayırlı olsun demek aklıma gelmeyecekti..Hayırlı uğurlu olsun yeni işin.Aşçı ,turizm fln derken ufkunu amma genişlettin..benim diyetisyen gadın baktı adam edemiycek beni bu yolu denedi ki en başından beri istediğim buydu gerçi tam 7 öğünüm oldu ama olsunböyle bir diyetle bu hafta en az 1 kilo verirmişim :) ve bir o kadarda sporla destekleyip yağ yakıcam...
ben geldiiiiim. Hava açık ama rüzgar var :) yürüyüşüm uzun süremedi ama tempolu 30 dk. yeterlidir şimdilik..
Selamlar beybiler,
bu sabah tartılmadım soryy....
bu günkü menüm
sabah
2 tuzlu kurabiye
1 etimek
1 parça peynir
3 ceviz
ara
2b nescafe ..... 1 tane içtim şimdi 1 tane daha içicem....
öğle
misss gibi kabak yemeği ekmeksizcene
ara
1 elma
akşam
gene kabak ömrümün souna kadar yiyebilirüm..... dün akşam yaptım tadarken dilimi bir yakmışım hala acıyo yaa....
akşama mocha gecemiz var bir mocha yuvarlarım valla.... çukulatasınıda kaptırmam kimselere :)) haftasonu sınav var ben mocha gezmelerine gideyim stresinden
dün 30 mekik çektim ters yatıp bisiklet felam çevirdim hep yattığım yerden ama olsun hareket harekettir dedim yaptım bişiler... Ya akşam olunca böyle yatak beni çekiyo arkadaş... gözüm ne tv görüyo ne başka bişi eve vardım mı uyucam bu nasıl bir ruh halidir..... buna bir çözüm bulmalı ben daha aktif olmalıyım.... aaaaaa....
yeni yarışmacı alıyormusunuz ne zaman katılabilirim teşekkürler uzun zamandır forumu okuyorum yeni üye oldum
Gunaydin kizlar,
ise gitmeden bildirimi yapayim dedim...
Fulya'nin persembe bildirimi : (trampet sesi) 78.5nasil becerdim ben de bilmiyorum
acilen su son aldiklarimi vermeliyiiiiimmmmm :18:
yeni yarışmacı alıyormusunuz ne zaman katılabilirim teşekkürler uzun zamandır forumu okuyorum yeni üye oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?