Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hadi bakalım hayırlısı :) ben sıkı işlere gelemiyorum

benim diyetisyen gadın baktı adam edemiycek beni bu yolu denedi ki en başından beri istediğim buydu gerçi tam 7 öğünüm oldu ama olsun böyle bir diyetle bu hafta en az 1 kilo verirmişim :) ve bir o kadarda sporla destekleyip yağ yakıcam...

veeee bugünn bir işim oldu artık çalışan bir bayanım :) turizm şirketinde işe başladım ilk turum izmire :) kısmi zamanlı olacak ama ara ara buradan uzak kalacağım olsun kazancım iyi olacak :) bende o kazançla net paketi alır yine girerim kk ya :) çok mutluyumm çokk :)

gadınını unutmazsın artık P

saçmalama yavrum yaa.. ben alırım böğün yarın yükleyecek anam :)

yoo gadım yoo ben gadınını çalıştırıyor dedirtmem ellere :) tamam canım sen haber ver yeter biliyorsun :) bu arada habersiz kaçış yaptım jillian yapmadığım geldi aklıma bugün onu yaptım şimdik saçımada bakım yağı sürdüm uyuycam birazcıktan D:

Fulyacım şimdiden gözünüz aydın.Eminim yoruldupunuza değecek harika bir eviniz olacak..Bu hediye çekleri de ne kadar güzel fikir..Keşke burdada yapsalar..Şu altınlardan vazgeçsek..

İyi yolculuklar eminecim.Tatilin kötüsü olmaz demişler.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Koşun koşun kızlar haberlerim var.
Hilalciğiniz o yediği çiğ köftenin ezikliği ile perşembe bildirimi yapılacak diye basküle çıkar.:26:
Birde ne görsün
Ne görsün istersiniz kilo almış .....kilo vermiş....aynı.......
Veeeeeeeeeee işte:

Hilalin Perşembe Bildirimi : 94,8
Geçen Hafta :95,9
Bu hafta :94,8
Fark :1.100 gr

yeni işin hayırlı olsun hep mutlu etsin böyle inşallah :))

Günaydın kızlaaar

Perşembe bildirimim: 56

Geçen hafta: 56.8
Fark: 800 gr

büşraaaaaaa ben az su içer miyim kız. bi kere az su içmek benim diyet doğama aykırı ben normal de günde 2-2,5 lt içiyorum, o günde işte 1,5-2 lt içtim yani az değil. sporu azalttım dedim ya zaten. telaş yapmış kuzucum. yerim seniii

7 öğüüün hayırlı olsuuunnn. gitsin kilolar diyorum büşracııım
veee işin de hayırlı uğurlu bol kazançlı az stresli olsun.

hilaaaaaaaaallllllllllll
ay bugün şok üstüne şok yaşıyoruuuum. harikasııın inanılmaz mutlu oldum. aslansın hilaall

darısı hepiciğimizin başınaaaaaaaa

Son düzenleme:
ben geldiiiiim. Hava açık ama rüzgar var :) yürüyüşüm uzun süremedi ama tempolu 30 dk. yeterlidir şimdilik..

Selamlar beybiler,

bu sabah tartılmadım soryy....

bu günkü menüm
sabah
2 tuzlu kurabiye
1 etimek
1 parça peynir
3 ceviz

ara
2b nescafe ..... 1 tane içtim şimdi 1 tane daha içicem....

öğle
misss gibi kabak yemeği ekmeksizcene

ara
1 elma

akşam
gene kabak ömrümün souna kadar yiyebilirüm..... dün akşam yaptım tadarken dilimi bir yakmışım hala acıyo yaa....

akşama mocha gecemiz var bir mocha yuvarlarım valla.... çukulatasınıda kaptırmam kimselere :)) haftasonu sınav var ben mocha gezmelerine gideyim stresinden

dün 30 mekik çektim ters yatıp bisiklet felam çevirdim hep yattığım yerden ama olsun hareket harekettir dedim yaptım bişiler... Ya akşam olunca böyle yatak beni çekiyo arkadaş... gözüm ne tv görüyo ne başka bişi eve vardım mı uyucam bu nasıl bir ruh halidir..... buna bir çözüm bulmalı ben daha aktif olmalıyım.... aaaaaa....

Ayy kızları görmesem hayırlı olsun demek aklıma gelmeyecekti..Hayırlı uğurlu olsun yeni işin.Aşçı ,turizm fln derken ufkunu amma genişlettin..

yeni yarışmacı alıyormusunuz ne zaman katılabilirim teşekkürler uzun zamandır forumu okuyorum yeni üye oldum

Gunaydin kizlar,
ise gitmeden bildirimi yapayim dedim...
Fulya'nin persembe bildirimi : (trampet sesi) 78.5 nasil becerdim ben de bilmiyorum
acilen su son aldiklarimi vermeliyiiiiimmmmm :18:

ben geldiiiiim. Hava açık ama rüzgar var :) yürüyüşüm uzun süremedi ama tempolu 30 dk. yeterlidir şimdilik..

gayet de olmuş bence kaptaan

bildirim eksikliği
yemek yediğin için git tartıl demeyeceğim ama haftaya lütfen daha dikkatli ol kuzucum, bu takımımızın kurallarından biri sonuçta. diğerlerini beğendim.

menüne gelincee, kurabiyeler unlu ve yağlı olduğundan pek olmamış sanki betül :26: onun yerine dediğim gibi yumurta kırsaydın tavada yağsız omlet yapsaydın. hem tadı da güzel. yani kurabiyeler olmamış işte umarım mis gibi kabak yemeğin de çok yağlı değildir. yağın 1 gr mı 9 kalori mochaları da abartma sakın

sporuna gelince. bence fena değil. yatakta da olsa hareket harekettir. ben de yorgun olduğumda bu şekilde hareketler yapıyorum. gayet de işe yarıyor yani. bence senin eksiğin yürüyüş. leslie ile 2 mile yürüyebilirsin evde rahat. hem az yorucu hem metabolizman hızlanır, hem yağ yakarsın kuzucum

Son düzenleme:
yeni yarışmacı alıyormusunuz ne zaman katılabilirim teşekkürler uzun zamandır forumu okuyorum yeni üye oldum

canım bu topic te kendini anlat. seni takımına uygun bulan takım kaptanı seni davet edecektir. bizim takımımızda gündemde yeni üye alımı yok.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html

Gunaydin kizlar,
ise gitmeden bildirimi yapayim dedim...
Fulya'nin persembe bildirimi : (trampet sesi) 78.5 nasil becerdim ben de bilmiyorum
acilen su son aldiklarimi vermeliyiiiiimmmmm :18:

neeeeeeeeeeeee son sonuç listesinde 76 sın acil ver aciiiiiiiiilllllllllllllllll hemen bugün lapa diyeti yapıyorsun fulya. yarına 1 kg gitmiş oluyor. derhal derhaaal

Son düzenleme:

canım cuma zayıflama yarışmaları katılmak isteyenler konusuna kendini tanıt ve isteğini bildir. müsait gören bir takım kaptanı davet edecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…