- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #44.021
bildirim eksikliği
yemek yediğin için git tartıl demeyeceğim ama haftaya lütfen daha dikkatli ol kuzucum, bu takımımızın kurallarından biri sonuçta.diğerlerini beğendim.
menüne gelincee, kurabiyeler unlu ve yağlı olduğundan pek olmamış sanki betül :26: onun yerine dediğim gibi yumurta kırsaydın tavada yağsız omlet yapsaydın. hem tadı da güzel. yani kurabiyeler olmamış işteumarım mis gibi kabak yemeğin de çok yağlı değildir. yağın 1 gr mı 9 kalori mochaları da abartma sakın
sporuna gelince. bence fena değil. yatakta da olsa hareket harekettir. ben de yorgun olduğumda bu şekilde hareketler yapıyorum. gayet de işe yarıyor yani. bence senin eksiğin yürüyüş. leslie ile 2 mile yürüyebilirsin evde rahat. hem az yorucu hem metabolizman hızlanır, hem yağ yakarsın kuzucum
hareketlerimi arttırmam lazım leslie konusunda evit söz dinlicem ama pazartesiden itibaren hafta sonu sınavım var... bahane ama yoramıcam şimdik beynimi....haftaya tertemzi bir başlangıç yaparım....
ahh o kurabiyeleri eve sokmaz olaydım.... eve gireni yerim arkadaş :))) çok pis huyum var çoook....
yemeğin yağı hımmm azcık tarife uydum bana fazla geldi ben hep yağsıza yakın yapar idim usulüne uydurayım dedim biraz fazla oldu... bi dahakine daha dikkatli olucam... ama bunuda ziyan edemem yicem yani....
Kizlaaaaaar ucaktayim sabah uzerimi giyinmistim dondum kosa kosa tartildiiiim 65 gordum ama sabah wc sorunum da oldu ufffff ben yarin veryim bildirm yaaaa ozur diliyorum dun aksam tartilmistim o zaman da65 gordum simdi gidince yol sisligi faln olur ama sabah hemen yaziyorum soz
Buseee tebrik ederim nerdeyse 1 kilo olmuuus cook guzel
arkadaşlar kardeş takımda bu bilgiyi paylaştım az önce, bizim takımda da ihtiyacı olanlar olabilir. çok uygun fiyatlara bunlara sahip olabilirsiniz. üstelik kargo ücretsiz kampanyası var şuan. evinize kadar gelecek. yol parası bile yok yani
benimki sayaçsız. bu yeni çıkmış. bu fiyata hemen alın bu ipi derim
Cosfer Sayaçlı Atlama İpi - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
dambell için de 1 ila-1,5 kg arası ideal. bu linkteki 2 adet 1 kg lık. yani çok iyi. hem de köşeli olduğu için yuvarlanmaz yere bıraktığınızda. kaçırmayın.
Cosfer Renkli Kutu Altıgen PVC Dambıl 2kg 1kg x 2adet CSF-216 - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
öyle şey mi olurmuş. 25 dakikacık yerinde sayacaksın alt tarafı. bak kaytarıyorsun sen ben anlamam. lipo derim sonra heeeee
pazartesi menüne iyice bakıcam. o başlangıç yapılacak mı bakalııım
eve giren şeyi yeme huyunu bırak, yoksa tüm çabaların boşa. kabak yemeğini de komşuna yolla. mis gibi yesinler. sen değil, onlar yağlansın bari.
düşünce yapın diyete uygun değil betülcüm. sen böyle devam edersen, her zaman verdiğin kiloları geri alırsın.
senin için konuşuyorum. umarım beni yanlış anlamazsın.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
Koşun koşun kızlar haberlerim var.
Hilalciğiniz o yediği çiğ köftenin ezikliği ile perşembe bildirimi yapılacak diye basküle çıkar.:26:
Birde ne görsün
Ne görsün istersiniz kilo almış .....kilo vermiş....aynı.......
Veeeeeeeeeee işte:
Hilalin Perşembe Bildirimi : 94,8
Geçen Hafta :95,9
Bu hafta :94,8
Fark :1.100 gr
yeni işin hayırlı olsun hep mutlu etsin böyle inşallah :))
Günaydın kızlaaar
Perşembe bildirimim: 56
Geçen hafta: 56.8
Fark: 800 gr
büşraaaaaaaben az su içer miyim kız. bi kere az su içmek benim diyet doğama aykırı ben normal de günde 2-2,5 lt içiyorum, o günde işte 1,5-2 lt içtim yani az değil. sporu azalttım dedim ya zaten. telaş yapmış kuzucum. yerim seniii
7 öğüüünhayırlı olsuuunnn. gitsin kilolar diyorum büşracııım
veee işin de hayırlı uğurlu bol kazançlı az stresli olsun.
Ayy kızları görmesem hayırlı olsun demek aklıma gelmeyecekti..Hayırlı uğurlu olsun yeni işin.Aşçı ,turizm fln derken ufkunu amma genişlettin..
mrb kızlar ,
bu gün çok geldim dimi
işlerimi bitiremedim,
bildirimlerimizi bu günden mi veriyoruz
ben bu sabah tartıldım 65,2 kg
geçen hafta 65,7 çıkmıştım
500 gr gitmiş gözüküyor
ama yarında bakarım çünkü regl döenmindeyim oynamalar fazla oluyor.
yarın sabah tekrar bildiririm o zaman.oldukça fazla oluyor regl döneminde oynama canım :) ama düşersin yarına kadar gerçi yarın + da çıkma ihtimalinde var :) ne yapacağı belli olmayan bir dönem bu çünkü :)
Canııımmmm bilmem ki nasıl oldu.Güzel güzel beslendim sadece..hmmm yok yok biraz kalori saydım bu hafta ondan olsa gerek.Birde duraklamıştım 7 kg dan sonra onunda etkisi var mutlaka..Hilaaaaal ne diosun sen nasi basardin brawo artik tmm kimse durduramaz seni
Busraaaaaa ise mi basladin ne guzel yaa bugun herkes mujdeli haberler verio opuyorum hepiniziii
arkadaşlar kardeş takımda bu bilgiyi paylaştım az önce, bizim takımda da ihtiyacı olanlar olabilir. çok uygun fiyatlara bunlara sahip olabilirsiniz. üstelik kargo ücretsiz kampanyası var şuan. evinize kadar gelecek. yol parası bile yok yani
benimki sayaçsız. bu yeni çıkmış. bu fiyata hemen alın bu ipi derim
Cosfer Sayaçlı Atlama İpi - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
dambell için de 1 ila-1,5 kg arası ideal. bu linkteki 2 adet 1 kg lık. yani çok iyi. hem de köşeli olduğu için yuvarlanmaz yere bıraktığınızda. kaçırmayın.
Cosfer Renkli Kutu Altıgen PVC Dambıl 2kg 1kg x 2adet CSF-216 - Spor / Fitness - Hepsiburada.com
yarın sabah tekrar bildiririm o zaman.
mate ve yeşil çay içiyorum.
en azından fazla suyu atsın da yarına farkedeyim.
Hilaaaaal ne diosun sen nasi basardin brawo artik tmm kimse durduramaz seni
Busraaaaaa ise mi basladin ne guzel yaa bugun herkes mujdeli haberler verio opuyorum hepiniziii
canım bu topic te kendini anlat. seni takımına uygun bulan takım kaptanı seni davet edecektir. bizim takımımızda gündemde yeni üye alımı yok.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasina-katilmak-isteyenler.html
neeeeeeeeeeeeeson sonuç listesinde 76 sın acil ver aciiiiiiiiilllllllllllllllll hemen bugün lapa diyeti yapıyorsun fulya. yarına 1 kg gitmiş oluyor. derhal derhaaal
Kızlaaaarrr çok boşladım sizi ama ka gündür ev hastane okul derken uğraamadım hiç bidee üstüne grip ve regl oluncaa off
O kadar halsiz hissediyorum ki 2 gündür pharmatonla ayakta duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?