Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hareketlerimi arttırmam lazım leslie konusunda evit söz dinlicem ama pazartesiden itibaren hafta sonu sınavım var... bahane ama yoramıcam şimdik beynimi....haftaya tertemzi bir başlangıç yaparım....

ahh o kurabiyeleri eve sokmaz olaydım.... eve gireni yerim arkadaş :))) çok pis huyum var çoook....

yemeğin yağı hımmm azcık tarife uydum bana fazla geldi ben hep yağsıza yakın yapar idim usulüne uydurayım dedim biraz fazla oldu... bi dahakine daha dikkatli olucam... ama bunuda ziyan edemem yicem yani....

öyle şey mi olurmuş. 25 dakikacık yerinde sayacaksın alt tarafı. bak kaytarıyorsun sen ben anlamam. lipo derim sonra heeeee

pazartesi menüne iyice bakıcam. o başlangıç yapılacak mı bakalııım

eve giren şeyi yeme huyunu bırak, yoksa tüm çabaların boşa. kabak yemeğini de komşuna yolla. mis gibi yesinler. sen değil, onlar yağlansın bari.
düşünce yapın diyete uygun değil betülcüm. sen böyle devam edersen, her zaman verdiğin kiloları geri alırsın.

senin için konuşuyorum. umarım beni yanlış anlamazsın.

Kizlaaaaaar ucaktayim sabah uzerimi giyinmistim dondum kosa kosa tartildiiiim 65 gordum ama sabah wc sorunum da oldu ufffff ben yarin veryim bildirm yaaaa ozur diliyorum dun aksam tartilmistim o zaman da65 gordum simdi gidince yol sisligi faln olur ama sabah hemen yaziyorum soz

arkadaşlar kardeş takımda bu bilgiyi paylaştım az önce, bizim takımda da ihtiyacı olanlar olabilir. çok uygun fiyatlara bunlara sahip olabilirsiniz. üstelik kargo ücretsiz kampanyası var şuan. evinize kadar gelecek. yol parası bile yok yani

benimki sayaçsız. bu yeni çıkmış. bu fiyata hemen alın bu ipi derim

Cosfer Sayaçlı Atlama İpi - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

dambell için de 1 ila-1,5 kg arası ideal. bu linkteki 2 adet 1 kg lık. yani çok iyi. hem de köşeli olduğu için yuvarlanmaz yere bıraktığınızda. kaçırmayın.

Cosfer Renkli Kutu Altıgen PVC Dambıl 2kg 1kg x 2adet CSF-216 - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

tamam emineciiim 65 yine aklımızda bulunsun. iyi yolculuklaaaaarrr sen de bahsettiklerimden annenin evine sipariş et bence hazır türkiyeye gelmişken ihtiyacın varsa.

Hilaaaaal ne diosun sen nasi basardin brawo artik tmm kimse durduramaz seni
Busraaaaaa ise mi basladin ne guzel yaa bugun herkes mujdeli haberler verio opuyorum hepiniziii

Buseee tebrik ederim nerdeyse 1 kilo olmuuus cook guzel

evit senin de şimdilik 100 gr olmuş görünüyor. 100 gr 100 gr dır. artıda değilsin en azındaan. yeşilçay a yüklen kuzuum. sakın diyetini bozma türkiye de. direkt duraklarsın hem de uzun süre. vücudu tekrar dukana alıştırman gerekir. :18: sakın kuzuuum. marketini yapmayı unutmaa

Son düzenleme:

ben aldııım teşekkürleer... twisterda aldım....

yok yok eve sakıncalı bir şey sokmuyorum artık... o da fii tarihinden kalma kurabiye... sabah kahvaltısında erir gider dedimdi.... yemeğimi nasılsa kendim yapıyorum bi dahakine daha cimri davrancam yağda ....

yanlış anlamam beybi.... sopa lazım zaten bana.... ama var yaaa azcık spor bile azcık böle farketti sanki motive oldum yani aynaya falan bakıyom olcak olcak diyom.... mekik bana iyi geliyo....

anammm tebrik ederim kuzum çok sevndim :) maşallah darısı başıma inallah ben sabah tartılmayı unuttum yarın sabah veririm hesabımı :)

yeni işin hayırlı olsun hep mutlu etsin böyle inşallah :))

amin canım benim :) benim mübarek pek sevinmedi akşam tartıştık biraz huzursuz bayansın tek başına ne yapıcaksın falan dior akşam konuştuk tartıştık baya bi ama ikna ettim sonunda :)

aynen kuzum :) bu çarşamba inşallah 69.5 in altını görmek istiyorum koskoca regl dönemini atlattım şurda yani :) hedefim bu hafta 69 lardı ama olmadı regl engel oldu neyse bi 3 hafta rahatım en azından o yüzden bir dahaki dönemim gelene kadar ben 67 leri görmüş olurum :) diyetisyenin verdiği liste süper canım bu hafta çarşambaya kadar 1.5 kilo vericem sporla destekleyerek :) ilk defa bu kadar beğendim :) iş için dileklerinede teşekkür ederim kuzum amin inşallah bol bol kazançlı olurda rahat ederim maddi açıdan :)

bu arada yavrucanım bende ip alıcaktım tam pc başına oturdum atlama ipi alayım jillian da öyle atlamak sıkıyor beni bari iple olsun dedim önce kk ya abakayım diyordum ki senn paylaşımını gördüm :) makbule geçti bi ara dunlop cart pembe bir ip indirimdeydi de ben alana kadar kalmamıştı

Ayy kızları görmesem hayırlı olsun demek aklıma gelmeyecekti..Hayırlı uğurlu olsun yeni işin.Aşçı ,turizm fln derken ufkunu amma genişlettin..

sağol canım teşekkür ederim :) artık bir blazer ceket şart oldu bana almak istiyorum varmıdır önerisi olan kızlar???

mrb kızlar ,
bu gün çok geldim dimi
işlerimi bitiremedim,
bildirimlerimizi bu günden mi veriyoruz
ben bu sabah tartıldım 65,2 kg
geçen hafta 65,7 çıkmıştım

500 gr gitmiş gözüküyor
ama yarında bakarım çünkü regl döenmindeyim oynamalar fazla oluyor.

önceki haftalarda 64,5 kadar inmiştim
regl dönemin bitince daha altına düşmeyi bekliyorum.
sporda yapamıyorum.
akşam eve gidince yorgunluk çöküyor üzerime.
kızın arkasından koşturduklarım var bi.

oldukça fazla oluyor regl döneminde oynama canım :) ama düşersin yarına kadar gerçi yarın + da çıkma ihtimalinde var :) ne yapacağı belli olmayan bir dönem bu çünkü :)

oldukça fazla oluyor regl döneminde oynama canım :) ama düşersin yarına kadar gerçi yarın + da çıkma ihtimalinde var :) ne yapacağı belli olmayan bir dönem bu çünkü :)
yarın sabah tekrar bildiririm o zaman.
mate ve yeşil çay içiyorum.
en azından fazla suyu atsın da yarına farkedeyim.

Busraaaaaa ise mi basladin ne guzel yaa bugun herkes mujdeli haberler verio opuyorum hepiniziii
Canııımmmm bilmem ki nasıl oldu.Güzel güzel beslendim sadece..hmmm yok yok biraz kalori saydım bu hafta ondan olsa gerek.Birde duraklamıştım 7 kg dan sonra onunda etkisi var mutlaka..

Sağol canım bende aldım.Sadece ipi değişik aldım.Bakalım nerde atlıycam bıcır etrafımda dolaşırken

yarın sabah tekrar bildiririm o zaman.
mate ve yeşil çay içiyorum.
en azından fazla suyu atsın da yarına farkedeyim.

mutlaka fark eder tatlım da umarım + olarak fark etmez :)

evet tatlımmm :) başladım işe :) çok şükür gerçi henüz gitmedim bir yere ama olsun iş oldukça çağıracaklar inşallah güzel olacak :)

Kızlaaaarrr çok boşladım sizi ama ka gündür ev hastane okul derken uğraamadım hiç bidee üstüne grip ve regl oluncaa off

O kadar halsiz hissediyorum ki 2 gündür pharmatonla ayakta duruyorum

bir gruba girdim teşekkürler size de başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…