- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
- #443.341
Aynen öyle canım sonunda verelim de sabredicez attık çok sagolÇok güzel canım afiyet olsun
Hayır kesinlikle öyle düşünme, tiroitten dolayı öyle oluyor belki de ilacın dozu yetersiz gelmeye başladı bence dr à gidip tahlil ver tekrar düzenle ama bunun düzene girmesi ortalama 1 ayı bulabilir, benim buraya geldiğimden beri öğrendiğim en önemli şey ve diyetin en zor tarafı sabretmek canımmalesef ki her hafta 1.5 2 kilo verelim il 1 2 ayda diyet işini bitirelim diyoruz ama malesef öyle bir dünya yok...bak ben nerdeyse yıl başından beri burdayım ve 5 ayda 17 kilo desen her hafta 1 kilo bile yapmıyor
varsın olsun geç olsun ama sonu mutluluk olsun
Kız hay aklına bin yasa , oku şu grubu artık kendimize gelelim
Aslında çok mantıklı ben de aynıyim aslında ama be en ufak bireyden etkileniyor um öyle saçma bir metabolizmam var ki rüzgar esse ödem yaparım
Bence de canım ya bakın bu hafta mezun olacağım güzel bir yüzde ile mezun olmak istiyorumtakım olarak da güzel bir derece yapalım artık jübile olsun
Kabak deme bana geçen hafta hergün kabak yedim
Ooo meydan okumatabi ki kabuk ediyorum ama ip atlayarak vereceğim cevabımı
leslie biraz sıkıcı geliyor

Doktora da en kısa zamanda gidicem insallah
  Doktora da en kısa zamanda gidicem insallah 

Moral bozmak yok.
Moral bozmak yok. 

evet maalesef bu hastalık bir ömür benle olacak ama bununla yaşamayı öğrenmem gerek :)
 evet maalesef bu hastalık bir ömür benle olacak ama bununla yaşamayı öğrenmem gerek :) 

bir ay bile olmadı yahu
 bir ay bile olmadı yahu 

ama böyle gidersen bir dahaki ay 70 olurum o yüzden haklısın bir yerden başlamam lazım .
 ama böyle gidersen bir dahaki ay 70 olurum o yüzden haklısın bir yerden başlamam lazım .