- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
- #444.181
Görürüz tabii bu hafta bi güven geldi kendime
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görürüz tabii bu hafta bi güven geldi kendime
Ekim annelerinde takılıyorumŞükur canımhaminne nineler gibi hissediyorum kendimi.
Bir gün boğazım kuruyor,diğer gün bacak varislerim ağrıyor,bir göğsüm ağrıyor,diyeti bırakmak yaramadı yani
Ha hasır gibi saklıyordu
hamile grubun varsa hafiyelik yapar bulurum
dedektiflik benim işim
Sağol canım![]()
Ya valla bak hislerine inanıyorum ben senin bu ay hamile kalacaksın dedin tuttu erkek olacak dedin tuttuAllahtan. Başka bişey istesem olcakmış, hayatta hiçbişey ımkansız degıl kızlar içten isteyın![]()
Hayırlı yolculuklar canım sağ Salim gidin dönün inşallahGünaydın kızlardün gece valiz topladım gelemedim, bu sabah 5 de çıktık yola
Dondurma cuma kaçamağı olsundu4 Haziran menü
Kahvaltı 11.30
Bir haşlanmış yumurta
İki kasık menemen
Bir dilim beyaz peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
4 zeytin
2 dilim ekmek
13.30
Bir top maraş dondurma
15.00
Yeşil çay
16.00
Hindiba kahve
19.00
İki servis kaşığı ıspanak kavurma pirinçli değil yumurtalı
Bir kase yogurt
4 lt su
Yarım saat leslie yarım saat zumba
Günaydın kızlar
Bugün öğleye doğum gününe gidicez komşuma bahçede çocuklar oynar dedim mümkün mertebe dikkat etmeye çalışırım insAllah![]()
Günaydın Hayırlı yolculuklar canimGünaydın kızlardün gece valiz topladım gelemedim, bu sabah 5 de çıktık yola
Dondurma 1 topmus zati bence güzel canima afiyet olsun4 Haziran menü
Kahvaltı 11.30
Bir haşlanmış yumurta
İki kasık menemen
Bir dilim beyaz peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
4 zeytin
2 dilim ekmek
13.30
Bir top maraş dondurma
15.00
Yeşil çay
16.00
Hindiba kahve
19.00
İki servis kaşığı ıspanak kavurma pirinçli değil yumurtalı
Bir kase yogurt
4 lt su
Yarım saat leslie yarım saat zumba
Günün bereketi erken kalkmakta vallaSabah yürüyüşü yapıldı bacaklar iflasta bir buvuk saat evde hızlı tempo yürüyüş yaptım @Breeze96 duyurulur10000 adımı geçti bile
Aynen canım gerçekten öyle oluyorGünün bereketi erken kalkmakta vallaköyde erken kalkıyorduk gün bitmiyordu resmen
Aptala mı malum oluyoduEkim annelerinde takılıyorum
Ya valla bak hislerine inanıyorum ben senin bu ay hamile kalacaksın dedin tuttu erkek olacak dedin tuttu
Hayırlı yolculuklar canım sağ Salim gidin dönün inşallah
Dondurma cuma kaçamağı olsundu![]()
Kız niye öyle diyon temiz kalpli denir onaaAptala mı malum oluyodu![]()
Abdaldır oAptala mı malum oluyodu![]()
Benim daha 1000 adım çıkamadım soğuk bugünSabah yürüyüşü yapıldı bacaklar iflasta bir buvuk saat evde hızlı tempo yürüyüş yaptım @Breeze96 duyurulur10000 adımı geçti bile
Çokta şeyetme canim ya daha kaç adım atabilirimki sen yorma kendini 10000 adım iyidirBenim daha 1000 adım çıkamadım soğuk bugün.Ama rekabeti severim geçeceğim bugün seni
![]()
Günaydın canım,hayırlı yolculuklar olsun![]()
Ekim annelerinde takılıyorum
Ya valla bak hislerine inanıyorum ben senin bu ay hamile kalacaksın dedin tuttu erkek olacak dedin tuttu
Hayırlı yolculuklar canım sağ Salim gidin dönün inşallah
Dondurma cuma kaçamağı olsundu![]()
Çok sağ olun kizlar , cok buyuk bir kaza atlattıkGünaydın Hayırlı yolculuklar canim
Dondurma 1 topmus zati bence güzel canima afiyet olsun