• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dün uyuya kalmışım
4 Haziran
Kahvaltı yok
12.00
Sandviç
Bir bardak ayran
4.00
Bir kase yoğurt lü yeşil mercimek çorbası
Bir kase yoğurt

8.0
2 bardak kola
Bir dilim pasta
2 litre su

5 Haziran
9.00
2 dilim ekmek
Biraz peynir
3 zeytin
Biraz menemen
Şekersiz çay

3.00
Haşlanmış tavuk 3 parça
Bir bardak kola

8-9 gibide 6 çilek
5 karpuz küçük parça
4 kayisi herim
2 litre su
masal3487 masal3487

Kolalı pastalı bı menü farkındayım çünkü yarın oruca baslicam ayın 13. Ne kadar Şevval ayındayız bu zaman diliminde 6 gün oruç tutan bı senelik oruç sevabı kazaniyormjs hemde borçların için
Ayla- Ayla- ekurim sende oruç tutmayı düşünüyordun beraber tutabiliriz istersen musaitsen

Aynen kuzum ilk isim o olacak , gerçekten çok tehlikeli birsey atlattık suan düşünüyorum ana yolda arkada baya arabalar vardı 2 tür döndük ve bariyerlere çarparak döndük

Çok sağ ol canim gerçekten Allah korudu

Evet canım soruyorum nasıl yaptın diye bilmiyorum diyor tek aklına gelen çocuklardan birine birsey olursa nasıl yaşarım dusuncesiymis, iner inmez zaten çocuklara sarıldı adam :KK43:
Aayy gözlerim doldu ya 🥺anne baba olmak ne kadar ayrı bir durum kendinden önce evlat 💜
Tebrikler kızlar 3. olmuşuz

😘😘 sudem34 sudem34 hoşgeldin canım takımımıza istersen rakip olabiliriz

Teşekkür ederim canım ☺️

Ben baya bi kilo vermişim yaa şimdi şöyle bi bakdimda
Hoşbulduk 💜seve seve rakibe olunur 🤗

18.603 adım attım şimdi parkta dinleniyorum rakibecigim 💜sana layık olmaya çalışacağım 🤗

Bacağım ağrıyor ya 🤪 evden de zorla çıktım 😅oğlan parkta oynadı ben parkın etrafını deli dana gibi turladim 😁hala eve gitmiyor 🤣
Bende az önce girdim eve. Kizlar parkta bisiklet sürdü bende bebek arabasıyla parkı turladim senin tabirinle deli dana gibi🤭🤭

Dördüncü çocuk planı var mı?

Ben bir doğurmadan önce 4 istiyordum 🤗sonra alerjik filan diye 1 de kaldım uzun yillar.Simdi ikincisi istiyorum artık ama hayırlısı tabi.💜
Yok canım rabbim isteyene olmayana nasip etsin ins

İns hayirlisindan ikinciye hamile kalırsın canim 🥰

Aynen kuzum ilk isim o olacak , gerçekten çok tehlikeli birsey atlattık suan düşünüyorum ana yolda arkada baya arabalar vardı 2 tür döndük ve bariyerlere çarparak döndük

Çok sağ ol canim gerçekten Allah korudu

Evet canım soruyorum nasıl yaptın diye bilmiyorum diyor tek aklına gelen çocuklardan birine birsey olursa nasıl yaşarım dusuncesiymis, iner inmez zaten çocuklara sarıldı adam :KK43:
Ayy ya şükür Allah’ıma bir şey olmamış
Dün uyuya kalmışım
4 Haziran
Kahvaltı yok
12.00
Sandviç
Bir bardak ayran
4.00
Bir kase yoğurt

8.0
2 bardak kola
Bir dilim pasta
2 litre su

5 Haziran
9.00
2 dilim ekmek
Biraz peynir
3 zeytin
Biraz menemen
Şekersiz çay

3.00
Haşlanmış tavuk 3 parça
Bir bardak kola

8-9 gibide 6 çilek
5 karpuz küçük parça
4 kayisi herim
2 litre su
masal3487 masal3487

Kolalı pastalı bı menü farkındayım çünkü yarın oruca baslicam ayın 13. Ne kadar Şevval ayındayız bu zaman diliminde 6 gün oruç tutan bı senelik oruç sevabı kazaniyormjs hemde borçların için
Ayla- Ayla- ekurim sende oruç tutmayı düşünüyordun beraber tutabiliriz istersen musaitsen
İki gün kola mi :KK62: :sinirli:

Aayy gözlerim doldu ya 🥺anne baba olmak ne kadar ayrı bir durum kendinden önce evlat 💜

Hoşbulduk 💜seve seve rakibe olunur 🤗

18.603 adım attım şimdi parkta dinleniyorum rakibecigim 💜sana layık olmaya çalışacağım 🤗
🤣🤣🤣 Rakibecim o adim sayısını heralde yanlış yazdın sanırım bayaa bi iyi ben ise iki gündür kola iciyom kendime gelmem lazım
Ayy ya şükür Allah’ıma bir şey olmamış

İki gün kola mi :KK62: :sinirli:
Vurma kaptanım yaa oruç tutacam cumaya kadar telefi edicem inşallah güzel eksi gorcem

Screenshot_2021-06-05-20-50-51-166_com.mi.android.globalminusscreen.jpg

asliogretmen asliogretmen canim adımim😘😘

(2 saat hızlı tempo yürüyüş 360 puan)

200 p spor cezam U UcanSupurge

160 spor puanim G Goklerce

@Breeze96

Yok canım rabbim isteyene olmayana nasip etsin ins

İns hayirlisindan ikinciye hamile kalırsın canim 🥰
Amin canım 💜 hayırlı zamanda hayırlı biçimde 🧿 inşallah
Fotoğrafına tıkla ordan forum seçeneklerinde canım takip ettiğim epey topik var ondan bildirim çok oluyor benim
Hacı popüler olmak öyle he 🤪
🤣🤣🤣 Rakibecim o adim sayısını heralde yanlış yazdın sanırım bayaa bi iyi ben ise iki gündür kola iciyom kendime gelmem lazım

Vurma kaptanım yaa oruç tutacam cumaya kadar telefi edicem inşallah güzel eksi gorcem
Gel gel gel güzelim gel hiç acimiycak 🤪

Sen bir Melek 👼 ben se 🤪

Bebek arabasiyla 40 dk ancak yürüdüm canim
Ama kollarım gerçekten ağrıyor çok sürünce bebek arabasini faydası oluyormu acep🤔
Kol kaslarını çalıştırır fakat öne eğildiğin için bel ,omurga ,kamburluk vs postur etkiler mi aceba .🧐

Koşu bandına mı çıktın kalan adımları?

Dün uyuya kalmışım
4 Haziran
Kahvaltı yok
12.00
Sandviç
Bir bardak ayran
4.00
Bir kase yoğurt

8.0
2 bardak kola
Bir dilim pasta
2 litre su

5 Haziran
9.00
2 dilim ekmek
Biraz peynir
3 zeytin
Biraz menemen
Şekersiz çay

3.00
Haşlanmış tavuk 3 parça
Bir bardak kola

8-9 gibide 6 çilek
5 karpuz küçük parça
4 kayisi herim
2 litre su
masal3487 masal3487

Bende pazartesi baslaym o zaman ekürim. Reglm yakın ama olana kadar tutarım insallah. Menü de çok fazla olmuş pasta yemişken kola hiç içmeseydin keske canm

Back
X