- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.741
Nasip abla Konya'nın içi mi ilcesimi taşınacağı iz yersağ ol gülüm hepsi için allah razı olsunnn
aaa sizde iki bacı konya daydınız değil mi allahhhhh belki nasip olur görüşürüz bile , lojman çıkmazsa bir bak komşu bile oluruz :))
Bol bol su canim biliyorsun en iyi ilaciÇok sağolun çok teşekkür ederim idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı dedi zinco, probiyotik filan verdi
Canım ablam hoş geldin Sefa geldin Allah kolaylık versin inşallah bu yıl gönlünce bi yer oğluşunun bizim kozlara komşu oluyorsun demek ne güzelselam canlarrrrrr:)))
6 aydır gelmemişim kk ye babamdan sonra amcam da vefat etti 48 yaşındaydı sonrası bizim sülalenin miras davaları asıl mirasçı olan bizden daha fazla ilgilendirip ortalık karıştı durdu , elimize miras olarak da koca bir sıfır kaldı , zaten miras beklentisi olanımız da aman aman yoktu :)
şimdi ev topluyorum ufak ufak güya ama ev başını aldı gitti eskişehirden konya ya tayin gidicez allah nasip ederse lojman çıkıp çıkmayacağının sonucunu bekliyorum 4 gözle 10 boş daireye 80 başvuru varmış :)))
bu ay sonu da benim oğlanın üniversite sınavı var , dün erkek kardeşimin nikahı oldu gidemedim tabi watsaptan görüntülü uzaktan görüp salya sümük bakındım anca :))
evett bende özet bu, temmuz ortasına taşınmış olup bayrama memlekete gidip, dün evlenen kardeşim ağustosta düğün yaparsa da antalya ya gidip dönersem allah nasip ederse eylül de damlarım buraya kızlar
hepinizi seviyorum kimler kaldıysa artık gurupta eylül de görüşürüz canlarımmm:)
Kusması dursa da bi keşke ikinci kez de kustu devam ederse acile gidip kusma engelleyici iğne yaptırırız olmadıBol bol su canim biliyorsun en iyi ilaci
konya merkez de gülüm biz nerede otururuz henüz belli değil selçuklu ya da karatay da olasılık yüksek gibiNasip abla Konya'nın içi mi ilcesimi taşınacağı iz yer
Rabbim şifa versin canımÇok sağolun çok teşekkür ederim idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı dedi zinco, probiyotik filan verdi
Başın sağolsun canım.Sen gitmişsin ben gelmişim.İşlerini bitir gel bekliyoruzselam canlarrrrrr:)))
6 aydır gelmemişim kk ye babamdan sonra amcam da vefat etti 48 yaşındaydı sonrası bizim sülalenin miras davaları asıl mirasçı olan bizden daha fazla ilgilendirip ortalık karıştı durdu , elimize miras olarak da koca bir sıfır kaldı , zaten miras beklentisi olanımız da aman aman yoktu :)
şimdi ev topluyorum ufak ufak güya ama ev başını aldı gitti eskişehirden konya ya tayin gidicez allah nasip ederse lojman çıkıp çıkmayacağının sonucunu bekliyorum 4 gözle 10 boş daireye 80 başvuru varmış :)))
bu ay sonu da benim oğlanın üniversite sınavı var , dün erkek kardeşimin nikahı oldu gidemedim tabi watsaptan görüntülü uzaktan görüp salya sümük bakındım anca :))
evett bende özet bu, temmuz ortasına taşınmış olup bayrama memlekete gidip, dün evlenen kardeşim ağustosta düğün yaparsa da antalya ya gidip dönersem allah nasip ederse eylül de damlarım buraya kızlar
hepinizi seviyorum kimler kaldıysa artık gurupta eylül de görüşürüz canlarımmm:)
Bende yeni duydum canımGüzel eksi canım tebrik ederim
Çok geçmiş olsun canım inşallah daha ilerlemeden iyileşir
Güzel canım tebrik ederim, tartı fotoğrafın var mı göremedim mi ?
Güzel canım tebrik ederim
Evet canım takım sorumlugü bu işte, aslında benim hedefim 57 ama memlekette kontrol etmem mümkün olmadığı için mezun oldum, dönüşte free devam edeceğim insallah
Canım ne güzel yaklaşmıştın 70 lere
Çok güzel canım tebrik ederim, harika sonuc
Regle göre güzel canım eksidesin sonucta
Reglden canım inşallah haftaya güzel bir kesi gelir
Menün çok güzel canim
Jillian hiç duymadım canım
Stres etkilemiştir canım, ne dyrumdasiniz toparladiniz mi biraz
Güzel canım tebrik ederim
Çok geçmiş olsunKızlar kızımın ateşi de çıkmaya başladı demin kustu muhtemelen enfeksiyon var hastaneye gidiyoruz
Aynen cnm burda motivasyonumu yüksek tutuyorum gelmeyince bı bosverme geliyorSen takimdan kopunca böyle oluyir bence canim. Biraz sık gelince cok motive oluyorsun
Canım ne güzel yaklaşmıştın 70 lere
Çok geçmiş olsun canımKızlar kızımın ateşi de çıkmaya başladı demin kustu muhtemelen enfeksiyon var hastaneye gidiyoruz
Hg abla hem şimdiden Konya'ya hemde takıma gözümüz arıyordu özledik valla Allah rahmet eylesin hayırlı olsun kardeşinin nişanı da tamamına erdirsin Rabb'im güzel geçer insAllah oğlunun sınavıselam canlarrrrrr:)))
Rabbim şifa versin canım
Bende yeni duydum canımhenüz başlamadım ama
Çok geçmiş olsunRabbim acil şifalar versin.
Çok teşekkür ederim kızlar sağolunÇok geçmiş olsun canım
Bi serum verseler keşke. Kusma nedenmis iye yaparmıymisCanım ablam hoş geldin Sefa geldin Allah kolaylık versin inşallah bu yıl gönlünce bi yer oğluşunun bizim kozlara komşu oluyorsun demek ne güzel
Kusması dursa da bi keşke ikinci kez de kustu devam ederse acile gidip kusma engelleyici iğne yaptırırız olmadı
Damarları çok ince canım damar yolu bulunamıyor ki Serum takılsın o yüzden sıvı kaybetmesinden korkuyorumBi serum verseler keşke. Kusma nedenmis iye yaparmıymis
Benim oğlum gibi oda. Allahim şifa versin inşallahDamarları çok ince canım damar yolu bulunamıyor ki Serum takılsın o yüzden sıvı kaybetmesinden korkuyorum
İnşallah canım inşallahBenim oğlum gibi oda. Allahim şifa versin inşallah
Mide bulanması çoksa canım ayran ver cubuk kraker ile.yemekler için bugün zorlama.Damarları çok ince canım damar yolu bulunamıyor ki Serum takılsın o yüzden sıvı kaybetmesinden korkuyorum
Tebrikler canımBiliyodum bu hafta böyle olacagını dikkat ettim kaçamak falan yapmadım ama regl olamadım ondan kaynaklanıyor galiba
Geçen hafta: 87.6
Bu hafta: 87.3
Fark:300
Yüzde:
Galiba öyle canım ama önümüzdeki hafta daha iyi olacağına inanıyorumEkürim biz senle aynı gidiyoruz kilo verince çok veriyoruz vermeyince azO kadar oruc tuttun bide neyse haftaya ikimizde iyi kilo veririz insallah
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinKızlar kızımın ateşi de çıkmaya başladı demin kustu muhtemelen enfeksiyon var hastaneye gidiyoruz
Aynen canım bi iki meyve suyu filan içti sadece zorlamıyorum daha da kusup helak olmasın diyeMide bulanması çoksa canım ayran ver cubuk kraker ile.yemekler için bugün zorlama.
Afiyet olsun canım cuma olduğu için bi iki ısırık pizzana laf etmedimGünü kapatmışken menümü de yazayim (hatırladığım kadarıyla) coronadan sonra ciddi unutkanlik başladı. Tat ve koku da gelmedi daha 9 ay oldu galiba
Sabah 08.30
3 kaşık yumurtalı patates
2 ısırık tam buğday ekmeğinden pizza
Roka
Ara 16.00
Yavruşlardan kalan ısırılmış meyveler
Akşam 16.30
1 kepçe k.fasulye
2 kaşık bulgur
1 kase semiz otlu yoğurt
Bol salata
Ara
1 bardak tarçınlı süt
Su 3 litreyi geçer
Spor 50 dk leslie 575 ip birazda bölgesel U UcanSupurgeJasminium84 G Goklerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?