- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.801
Geçer inşallah o da kuzum beni ateş ve kusma korkutuyor hep bizimkinde de en sık olan şeyAynen 1 puanin lafı olmaz tabi ki
Iyi cok şükür canim.
Benimkiler tam düzeldiler diyorum yine başa sarıyor. Buru akıntısı huysuzluk başladı dundendir.
Sevindim canım iyi olması birdaha rahatsızlanmaz insallahOlsun canım sağlık olsun dert değil o kendimizi 2. Olmuş sayıyorum
Şükür gece ateşi çıkar eder diye korkumdan ateş düşürücü içirip yatırdım rahat yattı dün hiç uyumamıştı oysa seninkiler nasıl canım toparlandılar mı?
İnşallah canım düne göre şükür daha iyiSevindim canım iyi olması birdaha rahatsızlanmaz insallah
Ay ek de kalmis kv de uzun kaldm cnm almanya nasipse 8 veyatta 9 ay gbi dusunuyorm insallah sen ne yaptın basladnmi diyete gidiyormu kilolar :)ahh bende almmanya ya gittin saniyodum
uzun kaldin ozamn kv de
guzel canim afiyet olsun
Geldimm cnm ablam vardı izine geldi onunla dolu dolu gecti hergun :)Pnrrr-12 pinarr bı göründü kayboldun nerelerdesin canim
Canim sen nasilsin bebis buyumustur iyice :)Nerdesiniz Kızlar buranın motivasyonu birbirimize bağlı menüler ağırlar nerde valla böyle gitmez dükkana kilidi vuralım
@Breeze96
@Beyaz leylak
G Goklerce
@Jasminium84
gulsum462
@asliogretmen
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
@kumsal68
@cgdmk
E ela_2019
Pnrrr-12
@masal3487
@Ezogelin56
@sabahvesen
@hadikonusalim
@Melek963
Ayla-
@medine66
@Zeycan123
@SEVTAL87
Hadi hayırlı yolculuklar canim. Verirsin azimlisin sen hic canini sikma bence cok almamissindir. Sizinkilerin yorumu ne oldu cok şaşırdılar miKızlar günaydın ben de donus yoluna çıktım, eve gidiyoruz , bakalım kaç kilo aldımpazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum , bayram öncesi gideceğim yine memlekete gidene kadar devam edeyim biraz daha
Hadi güzel bir başlangıç olsun inşallah canım Allah kavuştursunMerhaba kızlar dün Ablamı yolcu ettim. Tabi onla gez et ye derken iyice kilolar geldi o gidince baslarm zaten rahatligiyla yedim de yedim. Pazartesi kesin baslıyorum bugunde olmadi cunki. Pazattesi bildirim yapicam insallah. Sizde ne var ne yok
Şükür canım iyiyim 24 haftalık oluyor nerdeyse sen nasılsın iyi misin ? Liste süren dolmuş muydu ?Canim sen nasilsin bebis buyumustur iyice :)
Allah kavuştursun canım fazla almamışsındır bir iki kilo zaten ödem olurKızlar günaydın ben de donus yoluna çıktım, eve gidiyoruz , bakalım kaç kilo aldımpazartesi tekrar başlamayı düşünüyorum , bayram öncesi gideceğim yine memlekete gidene kadar devam edeyim biraz daha
Ohh çok iyi yapmışsın , bir kaptırsan kendini nasıl devam edeceksinGünaydın kızlar
Günler sonra spor yapabildim şükür oğlan uyurken yarım saat tempolu yürüyüş yaptım duşumu aldım uzanıyorum
Vallahi herkes çok beğendiHadi hayırlı yolculuklar canim. Verirsin azimlisin sen hic canini sikma bence cok almamissindir. Sizinkilerin yorumu ne oldu cok şaşırdılar mi
Amin canım sağ ol, ödem fazlaca vardır diyorum çünkü çok karbonhidrat tükettikHadi güzel bir başlangıç olsun inşallah canım Allah kavuştursun
Şükür canım iyiyim 24 haftalık oluyor nerdeyse sen nasılsın iyi misin ? Liste süren dolmuş muydu ?
Allah kavuştursun canım fazla almamışsındır bir iki kilo zaten ödem olur
İnşallah canımOhh çok iyi yapmışsın , bir kaptırsan kendini nasıl devam edeceksin
Vallahi herkes çok beğendiannem diyor ki evlenirken bile bu kadar zayıf değildin çok güzel olmuşsun dedi inşallah çok almamışım dir , çünkü ben her pazartesi artı geldim
Amin canım sağ ol, ödem fazlaca vardır diyorum çünkü çok karbonhidrat tükettikve normalde ben diyet haricinde bile hergün yeşil çay ve bol su icerim şimdi hiç şu içemedim sürekli bir yere gitmekten, insallah çabuk toparlarim diye düşünüyorum
Canım aynı. İyice depresyona girdim. İntihar düşüncesi bile geçti aklımdan. Gerçekten yaşadığım şeyleri hiç ama hiç hak etmedim. Bu kafayla yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Akışına bıraktım hayatı. Mutlu olmaya bakıyorum.Nasılsın peki ? Eşinle nasılsınız?
Kıyamam canım kuzum. Şimdi nasıl kızın? Çok geçmiş olsunKızlar kızımın ateşi de çıkmaya başladı demin kustu muhtemelen enfeksiyon var hastaneye gidiyoruz
Ohh superrr nasil motive olmuşsundur kurbana kadar 57 olursam bizimkiler de çok şaşırır bakalimOhh çok iyi yapmışsın , bir kaptırsan kendini nasıl devam edeceksin
Vallahi herkes çok beğendiannem diyor ki evlenirken bile bu kadar zayıf değildin çok güzel olmuşsun dedi inşallah çok almamışım dir , çünkü ben her pazartesi artı geldim
Amin canım sağ ol, ödem fazlaca vardır diyorum çünkü çok karbonhidrat tükettikve normalde ben diyet haricinde bile hergün yeşil çay ve bol su icerim şimdi hiç şu içemedim sürekli bir yere gitmekten, insallah çabuk toparlarim diye düşünüyorum
Canım Allah kolaylık versinCanım aynı. İyice depresyona girdim. İntihar düşüncesi bile geçti aklımdan. Gerçekten yaşadığım şeyleri hiç ama hiç hak etmedim. Bu kafayla yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Akışına bıraktım hayatı. Mutlu olmaya bakıyorum.
Kıyamam canım kuzum. Şimdi nasıl kızın? Çok geçmiş olsun
Canım benim neden kendini bu kadar uzuyorsun, senden ve senin canından daha önemli ne olabilir ki ? Tabi ki mutlu olman lazim ve bunun için çabalaMan lazım, kendine çok iyi bak senden değerli değil hiç birşey, Allah sana kolaylık ve sabır versin insallah biran önce atlatirsin bu zor günleriCanım aynı. İyice depresyona girdim. İntihar düşüncesi bile geçti aklımdan. Gerçekten yaşadığım şeyleri hiç ama hiç hak etmedim. Bu kafayla yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Akışına bıraktım hayatı. Mutlu olmaya bakıyorum.
Evet canım baya motive oldumOhh superrr nasil motive olmuşsundur kurbana kadar 57 olursam bizimkiler de çok şaşırır bakalim
Kesinliklee devammmCanım benim neden kendini bu kadar uzuyorsun, senden ve senin canından daha önemli ne olabilir ki ? Tabi ki mutlu olman lazim ve bunun için çabalaMan lazım, kendine çok iyi bak senden değerli değil hiç birşey, Allah sana kolaylık ve sabır versin insallah biran önce atlatirsin bu zor günleri
Evet canım baya motive olduminan harika görüneceksin devam et süper Bir sonuç gelecek
Sorunun ne olduğunu bilmiyorum fakat Eğer bir şeyler değişmiyorsa her gün aynı sebeplerden sorun yaşıyorsanız onunla sürdürülen hayat seni üzüyorsa düzelmiyorsa bazı şeyler yolları ayırmak en iyisi olur bizde problemler yaşadık başta fakat aynı hatayı tekrarlamamaya çalıştık ben onu o beni tanıdı zamanla iyi kötü yürütüyoruz bi şekildeCanım aynı. İyice depresyona girdim. İntihar düşüncesi bile geçti aklımdan. Gerçekten yaşadığım şeyleri hiç ama hiç hak etmedim. Bu kafayla yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Akışına bıraktım hayatı. Mutlu olmaya bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?