- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #444.821
Afiyet olsun eloşGünü kapatmışken menümü yazayim. Sonra uyuya kaliyorum gidiyo
Sabah 07.30
2 yumurta
1 t.b ekmek
1 muz
Domates
Salatalik roka
Ara
Sütlü türk kahvesi
2 kayisi
8 badem
Öğle 13.00
10 sıkım mercimek köftesi
Akşam 16.30
1 tabak semiz otlu yoğurt
Su 3.5 olur
Spor 55 dk leslie
250 ip
Selam Kızlar nasılsınız
Daha iyi şükür canım ateşi ve kusması durdu kırgınlığı kaldı sadece o da geçer yakında inşallah sen nasılsın?U UcanSupurge canımm kızın nasıl oldu
Mersi canimcimAfiyet olsun eloş
Iyi cokk şükür geçer oda.Daha iyi şükür canım ateşi ve kusması durdu kırgınlığı kaldı sadece o da geçer yakında inşallah sen nasılsın?
Hiç birşey senden kıymetli değil.Kendine bir uğraş bul canım.Kendin için çabala.Seni üzen bu hale sokan seylerden uzak dur bu sevdiğin adam bile olsa.Rabbim huzur versinCanım aynı. İyice depresyona girdim. İntihar düşüncesi bile geçti aklımdan. Gerçekten yaşadığım şeyleri hiç ama hiç hak etmedim. Bu kafayla yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Akışına bıraktım hayatı. Mutlu olmaya bakıyorum.
Ben de tatlı aramam öyle de ekmek veya bulgur filan bir şey istiyorum yemekte karbonhidrat da şeker gibi bağımlılık yapıyor maalesefKızlar ben de diyette sonra tatlı isteği bitti, yani canım tatlı çok istemiyor ama aşırı karbonhidrat istiyor canım anlamadım neden böyle oldu
Afiyet olsun canım12 Haziran menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
2dilim salam
4zeytin
2dilim ekmek
Aksam:16.30
4yk taze fasulye
2yk pirinç pilavı
1kase yogurt
1üçgen karpuz
Su:2,5 litre
Spor:40 dk zumba
40 dk yürüyüş
280puan
Eki Görüntüle 2869292
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487 Ucmelekannesi
Tesekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Ben tatlıda yerim tuzluda yerim karbonhidrat dersen ekmeğe sarıp sarıp yediklerim gelir aklıma saat gece 11de12 de.şimdi salsam 100 ü gecerim Allah korusun.Ben de tatlı aramam öyle de ekmek veya bulgur filan bir şey istiyorum yemekte karbonhidrat da şeker gibi bağımlılık yapıyor maalesef
Aynen valla iştahım hep var benim de sadece istediğim zaman kısıtlayabiliyorum kendimi bu kadarBen tatlıda yerim tuzluda yerim karbonhidrat dersen ekmeğe sarıp sarıp yediklerim gelir aklıma saat gece 11de12 de.şimdi salsam 100 ü gecerim Allah korusun.
Bu yüzden aldık kiloları ömür boyu dikkat edeceğiz inşallah bu kez geri almaktan çok korkuyorum.Aynen valla iştahım hep var benim de sadece istediğim zaman kısıtlayabiliyorum kendimi bu kadar
Eline emeğine sağlık canım9.TAKİM SPOR SONUÇLARI
1. @Breeze96: 1702 p
2. asliogretmen : 1175 p
3. sudem34 : 993p
TEBRİK EDERİM KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?