Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canımm ablam dört gozle bekliyorum donmenii insallah denkgeliriz muhabbet ederizz :) basin sagolsun bu arada :/
Sevdiginin mutlu gununde yaninda olamamak zor oluyor koronadn dolayı mi gidemedin, bende ablamın dogumuna gidemedim malesef simdi 4bucuk aylık oldu ben gidene 7 - 8 aylik olur sanirim saglik olsun napalım
Amin insallah cnm valla iyice saldım cok fenalardaym malesef
Liste surem temmuz sonuydu ozamana kadar alistirma sureci olur banada insallah

Mașallah yariyi gecmissin :) kilo ne durumda
Masallh ne guzel menu darisi banaa inșallah
Selam Kızlar nasılsınız
Selam cnm iyidir sen nasilsin napiyorsn :)
Ben tatlıda yerim tuzluda yerim karbonhidrat dersen ekmeğe sarıp sarıp yediklerim gelir aklıma saat gece 11de12 de.şimdi salsam 100 ü gecerim Allah korusun.
Ah ahh o gece yemeleri en fenası bende genelde aksamdan sonra patlayp birsuru cikolata yiyorm

Mercimek köftesi biraz fazla olmus ama aksam salatayla dengelemişin canım afiyet olsun
Güzel bence canım afiyet olsun
Çok iyi afiyet olsun

9.TAKİM SPOR SONUÇLARI

1. @Breeze96: 1702 p

2. asliogretmen : 1175 p

3. sudem34 : 993p

TEBRİK EDERİM KIZLAR

Emeğine sağlık canım.tebrik ederim asliogretmen sudem34
Değdi ama canım.Ağrıdan duramadığım günler oldu.Bir de persembe açlıktan erkenden uyuyakaldım
Yeme gülüm.kolay mı verdin.Valla adını görünce sevindim özlemişim çok.
Mercimek köftesi biraz fazla olmus ama aksam salatayla dengelemişin canım afiyet olsun

Çok iyi afiyet olsun
Sagol canım

Çok sağolun çok teşekkür ederim idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı dedi zinco, probiyotik filan verdi
Daha iyiymiş kızın heralde canim sevindim. İns yarına daha da toparlar

konya merkez de gülüm biz nerede otururuz henüz belli değil selçuklu ya da karatay da olasılık yüksek gibi
Hayırlısı olsun abla nasıl istiyorsanız orası olsun ins
Ya sen adımda aldın başını gidiyon maşallah san. Ben neden bı istikrar olusturamiyorum acaba
eldimm cnm ablam vardı izine geldi onunla dolu dolu gecti hergun :)
Allah kavuştursun canım.
Ne güzel olmuş birlikte vakit geçirmiş siniz.
Hoşgeldin bu arada canim
Geldinmi canim evine hayırlısıyla.
Kilo değildir zaten odemdir çabucak gider canim
55 dk leslie yapıldı 250 ip atlandiii
Harikasın ya yarın yürüyüş yapmam lazım benimde
Güzel menü canim adıma ve spora bayildim

Akşam hafifi olduğu için mercimek köfte iyi göründü gözüme afiyet olsun canim
9.TAKİM SPOR SONUÇLARI

1. @Breeze96: 1702 p

2. asliogretmen : 1175 p

3. sudem34 : 993p

TEBRİK EDERİM KIZLAR

Emeğine eline sağlık canım kizlar tebrikler
Pide dediğin gibi çok olmuş ama saati erken en azından canim. Kirazın kasesinde küçükse güzel bence
12 Haziran menu
Kahvaltı 08.30
İki dilim ekmekten kaşarlı sucuklu tost

14.00
Üç dilim kıymalı pide
İki bardak ayran

15.30
Sade kahve

17.00
Yeşil çay

19.00
Bir kase yogurt

4 lt su
Akşam öğünü yok o yüzden pideler goze batmıyor canim afiyet olsun

Sen de süpersin bence ben hala 20 bin yapamadım

Ben de tatlı aramam öyle de ekmek veya bulgur filan bir şey istiyorum yemekte karbonhidrat da şeker gibi bağımlılık yapıyor maalesef
Evet ya öyleymiş, ben önceden karbonhidrat aramaz dim tatlı bagimlisiydim ama şimdi değişti hemen dikkat etmeye başlamam lazım ve dediğin gibi ömür boyu dikkat etmek zorundayız, zayıf olanlar da hep dikkat ediyor bence, bakıyorum çok az yeyip kilo almayan kişiler, o yüzden bizim de dikkat etmemiz lazım yani sadece bizim başımıza gelen birsey değil sonucta
Güzel canım afiyet olsun
Pide fazla olmuş canim, meyve için geç saat mi bilmedim
12 Haziran menu
Kahvaltı 08.30

14.00
Üç dilim kıymalı pide
İki bardak ayran

15.30
Sade kahve

17.00
Yeşil çay

19.00
Bir kase yogurt

4 lt su
Hem tost hem pide iki öğünde karbonhidrat olmuş ama pidenin saati çok erken kurtarır bence
Çok şükür geldik canım, insallah çabuk gider bakalım pazartesi neler olacak

Kızlar ben de diyette sonra tatlı isteği bitti, yani canım tatlı çok istemiyor ama aşırı karbonhidrat istiyor canım anlamadım neden böyle oldu
Canim senin bence zaten cok tatlı isteğin olmuyordu sanki daha cok karboncuydun
Acaba vucudun ihtiyaci mi var. Yada yemedin yemedin bir den yiyince yine istiyor vücut eskiye dönmek için
Güzel canim ama sabah 1 ekmek mi olsaydi
1 kase kiraz cok fazla o saatte bide. Evet pide de biraz fazla. Önce ki günde kaçamaklı. Bu iki günün telafisini yapman lazım canim. Bu hafta daha iyi olacak demiştin
12 Haziran menu
Kahvaltı 08.30

14.00
Üç dilim kıymalı pide
İki bardak ayran

15.30
Sade kahve

17.00
Yeşil çay

19.00
Bir kase yogurt

4 lt su
Erken kapatmış olman dengelemiş
E hadi gel başla artik sende canim. Evet senin gece çikolata atistirmalarin basina bela.

Çok iyi afiyet olsun
Evet ya mercimek koftesini kaçırdığım için akşama yemedim yemek.
Hadi birakmak yok sen birakirsan bende bırakırım

Sagol canım
Bende öğlen pide yediğim icin aksam yemedim
Evet canım öyle oldu ama kvye gittim yedim ama hep ayaktaydım sonrasında hic oturmadım. Aksam da yemedim hem tost hem pide olunca

Bu yüzden aldık kiloları ömür boyu dikkat edeceğiz inşallah bu kez geri almaktan çok korkuyorum.
Emin ol zayıf insanlar da dikkat ediyor kardeşim 55 kilo birkaç kilo aldı mı hemen bir şeyler yapıyor 60ı geçmemeye çalışıyor
Dün de pide kaçmış lütfen dikkat canım geçen hafta da iki gün kaçamak vardı sonrasında tüm hafta kaçamakların telafisi için geçiyor
12 Haziran menu
Kahvaltı 08.30

14.00
Üç dilim kıymalı pide
İki bardak ayran

15.30
Sade kahve

17.00
Yeşil çay

19.00
Bir kase yogurt

4 lt su
Afiyet olsun canım tost ekmeği ise sabahki karbonhidratı erken saatte tutarak dengelemişsin
Amin insallah cnm valla iyice saldım cok fenalardaym malesef
Liste surem temmuz sonuydu ozamana kadar alistirma sureci olur banada insallah

Mașallah yariyi gecmissin :) kilo ne durumda
Baktım canım 15 ocakta mezun olmuşsun 15 temmuzda listeye alabiliyoruz seni

Yok bırakmayacağım.
Hafize oglusuna 1 ay sonra doğum günü yapacakmış dün duydum 1 ayda daha fit olmam lazım. Bir hedefimi de tutturup kendime inanmam lazım artık yoksa kendime olann güvenim iyice bitecek canim.
Kendime bı yemin listesi hazırlamam lazım

Kesinlikle zayif olmak cok güzel yaaa. Birakmayalim o duyguyu hep yaşayalım. Uzattıkça uzatiyoruz ya. Artık hedefe ulaşıp dengelemeye başlasak şu diyet psikolojisinden çıkıp denge psikolojisine girsek cok istiyorum ya

Bende bende çok istiyorum . Hayatıma bir düzen istiyorum. Bugün bir planlama yapacağım temmuz ortasına kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…