- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.201
Kolay gelsin canim.Kızlar yarın sabah görünmeyebilirim sabah erkenden çıkıp tetanoz aşımın 2. Dozunu olup ordan okula geçeceğim toplantı varmış da katılmayacağım 24. Haftada başlayan rapor aldım geçen onu vereceğim idari iznimi başlatsınlar sınıf defterlerinde eksiklerim vardı onları da tamamlayıp eve dönerim babamın kontrolü var yarın o da gelecek
Evet canım kesinlikle öyle , sırf kavga çıkarmak için gelenler var yaniÖyle hele bazı tipler var bildiğin devlet memurunu kendinin özel hizmetkarı sanıyor
Amin canım inşallah
YaaaaEki Görüntüle 2872775
Cuma 66.9
Bugün 64.9
Fark 2
Yüzde 0 990
Internetim yok kizlar dışarda kahvaltı yapacağız erkenden paylaşmam gerekti.
Zehroşummm mezun olayim canimm. 57 mezunken görürüm Free olarak gorurum insallah hepinizi seviyorum veda konuşması yapmayacağım zaten burda olacağım
Tebrikler canımEki Görüntüle 2872775
Cuma 66.9
Bugün 64.9
Fark 2
Yüzde 0 990
Zehroşummm mezun olayim canimm. 57 mezunken görürüm Free olarak gorurum insallah hepinizi seviyorum veda konuşması yapmayacağım zaten burda olacağım
Masallah hayırlı olsun mezuniyetin canım inşallah hep istediğin kiloda kalırsın bundan sonraEki Görüntüle 2872775
Cuma 66.9
Bugün 64.9
Fark 2
Yüzde 0 990
Kolay gelsin canım,bizimde dün vardı toplantı,telafi egitimi hakkında bilgilendirme yapıldı.Kızlar yarın sabah görünmeyebilirim sabah erkenden çıkıp tetanoz aşımın 2. Dozunu olup ordan okula geçeceğim toplantı varmış da katılmayacağım 24. Haftada başlayan rapor aldım geçen onu vereceğim idari iznimi başlatsınlar sınıf defterlerinde eksiklerim vardı onları da tamamlayıp eve dönerim babamın kontrolü var yarın o da gelecek
Ben d karar veremedim yaHangi prof canım atsana,karar veremedım ya
Süper canım,hayırlı olsun mezuniyetinEki Görüntüle 2872775
Cuma 66.9
Bugün 64.9
Fark 2
Yüzde 0 990
Çok iyi canım hayırlı olsun mezuniyetinEki Görüntüle 2872775
Cuma 66.9
Bugün 64.9
Fark 2
Yüzde 0 990
Güzel eksi canım
Fotoğraf yok mu canım? Güzel eksiGunaydin kızlar direk bildirim yapiyormn
baslangicim pazar: 76.2
Bugun: 73.9
Fark: - 2.3
Fotograf gerek duymadm cnm dha listeye girebilmeme 1 ay var cunkiFotoğraf yok mu canım? Güzel eksi
Baya iyi canım tebrik ederimGunaydin kızlar direk bildirim yapiyormn
baslangicim pazar: 76.2
Bugun: 73.9
Fark: - 2.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?