Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrikler canım çok güzel eksi mezuniyetinde hayırlı olsun hedefine en kısa zamanda ulaşacağına eminim
Eki Görüntüle 2872800
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.6
Fark -600
Yüzde :%0.819
Tebrikler tatlım
Geçen hafta. 68=350
Bu hafta . 67.150
Fark. 1.200
Yüzde . 1.755
Tebrik ederim canim güzel eksi tartı resmi yokmu ben mi goremedim
Gunaydin kızlar direk bildirim yapiyormn

baslangicim pazar: 76.2
Bugun: 73.9
Fark: - 2.3
Maşallah pınar çok güzel eksi
Geçen hafta:77.15
Bu hafta :77.35
Fark:+200
Yüzde:-0,25
Eki Görüntüle 2872913
Çok değil artın canim e sebebini de biliyorsan haftaya fazlasıyla telafi edersin canim
Yinede eksidesin hedefler ah hedefler
Emeğine sağlık canım .
Tebrikler kizlar
Kızlar anca gelebildim
Pazartesi: 62.3
Cuma : 61.4
Fark: -900
Kızlar aşırı siskinligim var wc den mi yorgunluktan mi bilmiyorum
Eki Görüntüle 2873006
Tebrikler canım
Sebebini bulursan haftaya halledersin canim

Olacak olacak ins

Geçen hafta kronolojisi hazirlayamadim bende sonrada cumaya ne kaldı diye yapmadım bu hafta ins zamanında yapıp paylaşacağım canim

Eki Görüntüle 2872800
Geçen hafta 73.2
Bu hafta 72.6
Fark -600
Yüzde :%0.819

Geçen hafta. 68=350
Bu hafta . 67.150
Fark. 1.200
Yüzde . 1.755

Geçen hafta:77.15
Bu hafta :77.35
Fark:+200
Yüzde:-0,25
Eki Görüntüle 2872913

Cherry Mom kaptanım listedeki üyelerimizin bildirimleri gulsum462 bildirim yapmadı

Aa sen de hala 71 mi , ben 70.3 bu yavaslıgıma ragmen gectım seni, totemım tıttu

İşin şakası kv sana gelınce düştü senın motıvasyon sanki, ip atlayamıon o var diye galıba onda n

Teşekkürler kaptanım alıntı olmadan baktık bu hafta için :) haftaya Zipzip- kaptanıda etiket yapabilir misin
Yoğun bi gündü kaptanım geç kaldık demek bi de Gülsüm’ün bildirimini bekledik elbette etiketlerim
U UcanSupurge izne ayrildin mi canım şimdi sen. En azindan defter doldurmak için bile olsa okula gidip gelmezsin
Defterlerimi tamamladım eksiğim yok canım toplantı yapıp duruyor 30 küsür kişiyi aynı odaya tepip ayrıldım artık izne canım

Semiz otunu nasıl dondurucuya koyuyorsun,yıkayıp doğrayıp mi?biraz haşlamak gerekiyor mu? Ben de koyayım diyorum.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 731. ETAP
TAKIM DERECELERİ

1. (6. TAKIM) ==> % 1.282

2. (4. TAKIM) ==> %1.235

3. (9. TAKIM) ==> %0.790

BİREYSEL DERECELER

1. E ela_2019 ==> % 2.990==>9.TAKIM

2. sardunya1038 ==> % 2.894==> 6.TAKIM

3. aedenli ==> % 2.888==> 4. TAKIM

ETAP SONUNCUSU

Akrrep ==> % - 1.579 ==> 13. TAKIM

Elom balım kaymağım etap birinciliği ile mezun oldun E ela_2019 Perşembeye kadar birincilik sırrını paylaşır mısın canım?

Aa sen de hala 71 mi , ben 70.3 bu yavaslıgıma ragmen gectım seni, totemım tıttu

İşin şakası kv sana gelınce düştü senın motıvasyon sanki, ip atlayamıon o var diye galıba onda n
Valla bilmiyom niye bir moyivasyon saglayamiyorum
Değişik ne gerek var halbuki
Tebrikler canlar 3. Olmuşuz emeğinize saglik

Tebrik ederim kızlar ben kötü bekliyordum çok güzel derece gelmesi sanırım senin sayende E ela_2019 tebrik ederim harika is çıkardın

Yok canım ya gidemedim kendime vakit kalıyor mu ki kızın ishali geçmedi bugun yine gittim acile bu sefer kıl kurdu cıktı kaç saattir onu araştırıyorum. Baktılar göremediler bugun gördü eli burnunda bir haftadır o yüzdenmiş demekki. İlaca basladık ama araştırdıgm kadarıyla bulaşıcı ve tüm ailede olabiliyormus tüm ailenin tedavi edilmesi gerekmiş. O ilacı emzirenler içemez diyor ama cocuk içiyor o nasıl olcak off yarında hafta sonu pazartesi yine cocuk doktoruna götürcem kafam allak bullak

Yaaa kötü olmuş cancağzım aynı tuvaleti kullanmayın o kullandıktan sonra da yıka tuvaletini gerçi bezleniyorsa elini iyice dezenfekte et altını temizledikten sonra inşallah size bulaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…