- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.281
Gülerek yiyin canımOkuldan geldim babam koca bir kasa kayısı getirmişti biraz okuldakilere dağıttım biraz apartmana dağıttım vişneleri paketleyip dondurucuya attım meyve suyu için semizotu filan vardı onları da doğradım çorba vs için onları da dondurucuya koydum yoruldum yahu
haklsın canımSüper bir yüzdeyle mezun oluyorsun canım çok teşekkür ederimhayırlı olsun mezuniyetin
Az kaldı geliyor 6lar ah bi de sen gelsen
Oooo eski melek geri döndü
Hatanı biliyorsun canım bir ileri iki geri motivasyonunu da kötü etkiliyor bu durum bu hafta olağanüstü dikkat lütfen
Ah bi gitse şu 8
Ah leylak ah yazık etme emeklerine haydi
Oh gidiyor ödemler mezuniyet kilonun altına düşmeye az kaldı
Trioit için kontrole gittin mi canım ? Düzenin bozulduğu bir haftaydı dur bakalım akşam sebze yoğurt , protein salata tavsiyemi dikkate al muhakkak
Off sen de şu 70 sınırından kurtul bacım ben de Bugün çok yoğundum anca listeyi kontrol edip paylaştım sağolsun kızlar düzenlemiştiler
Hatam belli canımTebrikler canım çok güzel eksi mezuniyetinde hayırlı olsun hedefine en kısa zamanda ulaşacağına eminim
Tebrikler tatlım
Tebrik ederim canim güzel eksi tartı resmi yokmu ben mi goremedim
Maşallah pınar çok güzel eksi
Çok değil artın canim e sebebini de biliyorsan haftaya fazlasıyla telafi edersin canim
Yinede eksidesin hedefler ah hedefler
Emeğine sağlık canım .
Tebrikler kizlar
Tebrikler canım
Sebebini bulursan haftaya halledersin canim
Çiğ sucuk yemiş geçen ondan olmuş belki de senin tahminin doğru olabilir canımKomşumuzun kızında olmuştu dr yüksek ısıda yikamak yetmiyor çocuğun külotlarını utuleyeceksin demisti. Çiğ et yada az pismis et yapar kilkurdunu diye biliyorum.Çok geçmiş olsun canım.
Elbette canım hoş gelsin nasılsın ?Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız?
Benim kilolar başını aldı gidiyor. Yarın bildirimimi yapip başlamak istiyorum izninizle. U UcanSupurge
Günlük yediklerimi de yazayim ki önüne gecebileyim.
Tebrikler kızlar 3. Olmuşuz
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 731. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> % 1.282
2. (4. TAKIM) ==> %1.235
3. (9. TAKIM) ==> %0.790
BİREYSEL DERECELER
1. E ela_2019 ==> % 2.990==>9.TAKIM
2. sardunya1038 ==> % 2.894==> 6.TAKIM
3. aedenli ==> % 2.888==> 4. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Akrrep ==> % - 1.579 ==> 13. TAKIM
Hoş buldum cnm. Hamdolsun iyiyim. Sen nasılsın kaç aylik oldun.Çiğ sucuk yemiş geçen ondan olmuş belki de senin tahminin doğru olabilir canım
Elbette canım hoş gelsin nasılsın ?
Canım kötü düşünme her hafta bu şekilde değil sonucda önümüzdeki hafta çok iyi olacağına inanıyorum bozma moralini ekurimGeçen hafta 87.3
Bu hafta 87.8
Fark +500
Niye böyle oldu anlamıyorum o kadar dikkat ettim dondurma almıştı eşim onu bile yemedim bir haftadır cuma zayıflasamm yicem dedim ama yok artı geldi hemde 500 gr. Tiroitten mi şişkinlik var ondan mı nedense bilmiyorum ya kafayı yicem gerçekten o kadar emek veriyorum yemiyorum sonuç böyle. Listeden cıksam mı sizinde ortalamanızı düşürüyorum U UcanSupurge
Tebrikler canım artık kurul sende şu 70lerden insAllahGeçen cuma 72
Bu cuma 71
Fark. -1
Şükür eksideyim
Gelemedim sabahtan evleri topla süpür derken evden çarşıya çıktık eltimle buluştuk kvye geldik saat 7 gibi girip bildirim yapamadım şimdi geçmişe bakabilirsin bakacagim
insAllah yaAh bi gitse şu 8
Kaydeden olmuş muydu ya ben unutmuşum kaydet yapmayıYinede eksidesin hedefler ah hedefler
Tebrikler kızlar E ela_2019 dereceni ayrıca tebrik ederim canım
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 731. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> % 1.282
2. (4. TAKIM) ==> %1.235
3. (9. TAKIM) ==> %0.790
BİREYSEL DERECELER
1. E ela_2019 ==> % 2.990==>9.TAKIM
2. sardunya1038 ==> % 2.894==> 6.TAKIM
3. aedenli ==> % 2.888==> 4. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Akrrep ==> % - 1.579 ==> 13. TAKIM
Çok geçmiş olsun canım ya hemen geçer insAllahYok canım ya gidemedim kendime vakit kalıyor mu ki kızın ishali geçmedi bugun yine gittim acile bu sefer kıl kurdu cıktı kaç saattir onu araştırıyorum. Baktılar göremediler bugun gördü eli burnunda bir haftadır o yüzdenmiş demekki. İlaca basladık ama araştırdıgm kadarıyla bulaşıcı ve tüm ailede olabiliyormus tüm ailenin tedavi edilmesi gerekmiş. O ilacı emzirenler içemez diyor ama cocuk içiyor o nasıl olcak off yarında hafta sonu pazartesi yine cocuk doktoruna götürcem kafam allak bullak
Yaklaşık 6 ay canım 25 hafta olmak üzereHoş buldum cnm. Hamdolsun iyiyim. Sen nasılsın kaç aylik oldun.
Yaaa o kadar durum vahim bende onu da hatırlamıyorumSanki senle benden başka hedef belirleyen olmamıştı sanki
Cok teşekkür ederim canım sağol birlikte ulaşırız inşallahTebrikler canım çok güzel eksi mezuniyetinde hayırlı olsun hedefine en kısa zamanda ulaşacağına eminim
Tebrikler tatlım
Tebrik ederim canim güzel eksi tartı resmi yokmu ben mi goremedim
Maşallah pınar çok güzel eksi
Çok değil artın canim e sebebini de biliyorsan haftaya fazlasıyla telafi edersin canim
Yinede eksidesin hedefler ah hedefler
Emeğine sağlık canım .
Tebrikler kizlar
Tebrikler canım
Sebebini bulursan haftaya halledersin canim
Tamam canimElom balım kaymağım etap birinciliği ile mezun oldunE ela_2019 Perşembeye kadar birincilik sırrını paylaşır mısın canım?
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba. Bu hafta 1. Ben oldum 10. Takımda ise yine 1. Benim. Gerçekten çok şaşırdım 3 aydır diyetteyim ama 2 aydır burda bir arkadaş aile gibiyiz. Yani tam olarak ne diyeceğimi bilmiyorum heyecanlandım çünkü hiç beklemiyordum. Tamamen diyetime uyuyorum gunluk 2.5 litre suyumu asla...www.kadinlarkulubu.com
Sağol canım katkim olmasina sevindim
Aynen melek ve Ela’nın yüzdesi kurtardı iki artı bi bildirimsiz ile 3. Olmamız zordu
Kabak çekirdeği cok iyi geliyor diye duymuştum yiyrbilirsiniz.Yok canım ya gidemedim kendime vakit kalıyor mu ki kızın ishali geçmedi bugun yine gittim acile bu sefer kıl kurdu cıktı kaç saattir onu araştırıyorum. Baktılar göremediler bugun gördü eli burnunda bir haftadır o yüzdenmiş demekki. İlaca basladık ama araştırdıgm kadarıyla bulaşıcı ve tüm ailede olabiliyormus tüm ailenin tedavi edilmesi gerekmiş. O ilacı emzirenler içemez diyor ama cocuk içiyor o nasıl olcak off yarında hafta sonu pazartesi yine cocuk doktoruna götürcem kafam allak bullak
Aynen öyle canim
Sagol canim
Bezli canım altı o yönden şanslıyız galiba aynı Tuvaleti kullanınca bulusma riski fazlaymış. İnşallah bulaşmaz kızımınki de hemen geçer çok sagolYaaa kötü olmuş cancağzım aynı tuvaleti kullanmayın o kullandıktan sonra da yıka tuvaletini gerçi bezleniyorsa elini iyice dezenfekte et altını temizledikten sonra inşallah size bulaşmaz
Sagol cnm aynen motivasyonum yuksek bu ara dun tokezliyodum nerdeyse toparladım șükur. Burdan ayrılma derim yoksa almasi cok kolayPınar çok güzel motivesin maşallahhoş geldin ben gittim sen dönmüşsün sonra ben yine döndüm hem de minicik bir aradan sonra pis boğazım sağolsun vermem gereken 5-6 kilo var ve kısa sürede vermek istiyorum inşallah başarırım
Tbrkler cnm cok iyi eksi 71 ler en kisa zamanda banad nasip olsunn insallahGeçen cuma 72
Bu cuma 71
Fark. -1
Şükür eksideyim
Gelemedim sabahtan evleri topla süpür derken evden çarşıya çıktık eltimle buluştuk kvye geldik saat 7 gibi girip bildirim yapamadım şimdi geçmişe bakabilirsin bakacagim
Aynenn yaa :)Ah Pınar ah listede değilken bile buna devam ediyorsun
Yegenimdede olmustu onlar okuldan gectigni duusnmuslerdi cnku dedign gbi bulasiciymis ilaclarla gecmisti diye biliyorm sizede cok gecmis olsun insallah hemen gecirirYok canım ya gidemedim kendime vakit kalıyor mu ki kızın ishali geçmedi bugun yine gittim acile bu sefer kıl kurdu cıktı kaç saattir onu araştırıyorum. Baktılar göremediler bugun gördü eli burnunda bir haftadır o yüzdenmiş demekki. İlaca basladık ama araştırdıgm kadarıyla bulaşıcı ve tüm ailede olabiliyormus tüm ailenin tedavi edilmesi gerekmiş. O ilacı emzirenler içemez diyor ama cocuk içiyor o nasıl olcak off yarında hafta sonu pazartesi yine cocuk doktoruna götürcem kafam allak bullak
Iyi geceler cnm, uzak kalınca oylr oluyor bende 5 ayda 12 kg almisim :)Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız?
Benim kilolar başını aldı gidiyor. Yarın bildirimimi yapip başlamak istiyorum izninizle. U UcanSupurge
Günlük yediklerimi de yazayim ki önüne gecebileyim.
Cok guzel. Spor muthiș18haziran menüm
Kahvaltı:10.30
2yumurta kk peynirle omlet
1tane biber
14.30
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk
1 çatal zeytin ezmesi
Domates salatalık
1minik parça helva
15.00
16tane çiğ badem
Şekersiz türk kahvesi
17.00
1kase yoğurt
Su:2,5 litre
Spor:44 dk zumba
22 dk zumba class
40 dk yürüyüş
384 puan
Eki Görüntüle 2873424
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487
Çok teşekkür ederim canım Bezleniyor altı canım külot giymiyor da nevresimleri attım makinaya yıkansın kurusun ütülücem. Bütün kıyafetlerini de yıkayıp ütülücem.Komşumuzun kızında olmuştu dr yüksek ısıda yikamak yetmiyor çocuğun külotlarını utuleyeceksin demisti. Çiğ et yada az pismis et yapar kilkurdunu diye biliyorum.Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah canım benim yaCanım kötü düşünme her hafta bu şekilde değil sonucda önümüzdeki hafta çok iyi olacağına inanıyorum bozma moralini ekurim
Geçmiş olsun Ayla . Belirtiler sadece ishal mi kilo almamak vb var mı ?Sagol canım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?