Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gülerek yiyin canım
haklsın canım
Hatam belli canım

18haziran menüm

Kahvaltı:10.30
2yumurta kk peynirle omlet
1tane biber

14.30
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk
1 çatal zeytin ezmesi
Domates salatalık
1minik parça helva

15.00
16tane çiğ badem
Şekersiz türk kahvesi

17.00
1kase yoğurt

Su:2,5 litre
Spor:44 dk zumba
22 dk zumba class
40 dk yürüyüş
384 puan

U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen masal3487

Komşumuzun kızında olmuştu dr yüksek ısıda yikamak yetmiyor çocuğun külotlarını utuleyeceksin demisti. Çiğ et yada az pismis et yapar kilkurdunu diye biliyorum.Çok geçmiş olsun canım.
Çiğ sucuk yemiş geçen ondan olmuş belki de senin tahminin doğru olabilir canım
Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız?

Benim kilolar başını aldı gidiyor. Yarın bildirimimi yapip başlamak istiyorum izninizle. U UcanSupurge
Günlük yediklerimi de yazayim ki önüne gecebileyim.
Elbette canım hoş gelsin nasılsın ?

Tebrikler kızlar 3. Olmuşuz
Ve E ela_2019 tebrikler canım birinciligin çok güzel . Güzel bi duygu bilirim insanı daha heveslendiren gaza getirir çok iyi

Canım kötü düşünme her hafta bu şekilde değil sonucda önümüzdeki hafta çok iyi olacağına inanıyorum bozma moralini ekurim

Tebrikler canım artık kurul sende şu 70lerden insAllah
Ah bi gitse şu 8
insAllah ya
Yinede eksidesin hedefler ah hedefler
Kaydeden olmuş muydu ya ben unutmuşum kaydet yapmayı
Tebrikler kızlar E ela_2019 dereceni ayrıca tebrik ederim canım
Çok geçmiş olsun canım ya hemen geçer insAllah

Sanki senle benden başka hedef belirleyen olmamıştı sanki

Cok teşekkür ederim canım sağol birlikte ulaşırız inşallah
Tamam canim
Tebrik ederim kızlar ben kötü bekliyordum çok güzel derece gelmesi sanırım senin sayende E ela_2019 tebrik ederim harika is çıkardın
Sağol canım katkim olmasina sevindim
Aynen melek ve Ela’nın yüzdesi kurtardı iki artı bi bildirimsiz ile 3. Olmamız zordu
süperrr
Kabak çekirdeği cok iyi geliyor diye duymuştum yiyrbilirsiniz.
Tebrikler kızlar 3. Olmuşuz
Ve E ela_2019 tebrikler canım birinciligin çok güzel . Güzel bi duygu bilirim insanı daha heveslendiren gaza getirir çok iyi
Aynen öyle canim teşekkür ederim
Sagol canim

Yaaa kötü olmuş cancağzım aynı tuvaleti kullanmayın o kullandıktan sonra da yıka tuvaletini gerçi bezleniyorsa elini iyice dezenfekte et altını temizledikten sonra inşallah size bulaşmaz
Bezli canım altı o yönden şanslıyız galiba aynı Tuvaleti kullanınca bulusma riski fazlaymış. İnşallah bulaşmaz kızımınki de hemen geçer çok sagol

Sagol cnm aynen motivasyonum yuksek bu ara dun tokezliyodum nerdeyse toparladım șükur. Burdan ayrılma derim yoksa almasi cok kolay
Tbrkler cnm cok iyi eksi 71 ler en kisa zamanda banad nasip olsunn insallah
Ah Pınar ah listede değilken bile buna devam ediyorsun
Aynenn yaa :)
Yegenimdede olmustu onlar okuldan gectigni duusnmuslerdi cnku dedign gbi bulasiciymis ilaclarla gecmisti diye biliyorm sizede cok gecmis olsun insallah hemen gecirir
Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız?

Benim kilolar başını aldı gidiyor. Yarın bildirimimi yapip başlamak istiyorum izninizle. U UcanSupurge
Günlük yediklerimi de yazayim ki önüne gecebileyim.
Iyi geceler cnm, uzak kalınca oylr oluyor bende 5 ayda 12 kg almisim :)
Hemenbasla bence yazmamissin menunu
Cok guzel. Spor muthiș

Komşumuzun kızında olmuştu dr yüksek ısıda yikamak yetmiyor çocuğun külotlarını utuleyeceksin demisti. Çiğ et yada az pismis et yapar kilkurdunu diye biliyorum.Çok geçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederim canım Bezleniyor altı canım külot giymiyor da nevresimleri attım makinaya yıkansın kurusun ütülücem. Bütün kıyafetlerini de yıkayıp ütülücem.

Sagol canım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…