- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.521
İnşallah canımMasallah supersinn
Anaam ben unuttumya sabah piknik telasiyla tartilmadim ama dun artidaydim +700gr kadar :/
Guzel baslangic cnm
Cum guzel eksi gelicegnin habercisi
Ayy darisi banaa bu ay sonu kesicem memeden ama cok duskunuz nasil uyur durur bilmiyorum
nasıl durumu ? Ne dedi doktor?
Ooo harika dur sana bi mesaj hatırlatması yapayım
Ben bugün m beden tişört ve tayta girdim.
En son ne zaman giymistim hatırlamıyorum.
Feracede setremste 40 beden ferace oldu.sitarede 40 birazcık dar geldi 42oldu
Almadım sadece denedim.ilk once 44 e gittim o kadar büyük geldiki.Cok şükür
Allahım yolumu aç ineyim istediğim kiloya
Ben varım başlayalımBunu buldum denemek istiyorum benimle başlayacak hatun arıyorum.
Ne güzel ya aslında ben de 77 kiloydum bir zamanlar ve m beden olmuyordu 40 değil 42 giyiyordum demekki yaptığın sporlardan ötürü vücudun sıkılaşmış bence 65 olduğunda s beden rahatlıkla giyeceksin
Ben bugün m beden tişört ve tayta girdim.
En son ne zaman giymistim hatırlamıyorum.
Feracede setremste 40 beden ferace oldu.sitarede 40 birazcık dar geldi 42oldu
Almadım sadece denedim.ilk once 44 e gittim o kadar büyük geldiki.Cok şükür
Allahım yolumu aç ineyim istediğim kiloya
nasıl durumu ? Ne dedi doktor?
Kemiklerim ince birde zumbayi artırdım etkisi oldu sanki biraz.yarın başlıyoruz ölçülerini alBen varım başlayalım
Ne güzel ya aslında ben de 77 kiloydum bir zamanlar ve m beden olmuyordu 40 değil 42 giyiyordum demekki yaptığın sporlardan ötürü vücudun sıkılaşmış bence 65 olduğunda s beden rahatlıkla giyeceksin
İyiki varsın canım benim çok destek oldun Allah razı olsun
Tamam canım ölçülerimi alıp seni etiketliyorum
Kemiklerim ince birde zumbayi artırdım etkisi oldu sanki biraz.yarın başlıyoruz ölçülerini al
İyiki varsın canım benim çok destek oldun Allah razı olsun
Üff işler bitmedi ki yapayım ama söz yapıp seni etiketleyecem Haticeciğim
BeklemedeyimÜff işler bitmedi ki yapayım ama söz yapıp seni etiketleyecem Haticeciğim
Tekrar tahlil yaptı canım geçmiş kıl kurdu üç gün kullandık geçti şükür. Baska bişey de yok ishal icin özel bi damla varmıs onu aldık küçücük damla 80 lira. İshali zat öyle aşırı değil kıvamı katılaştı ama günde 3 4 kez yapıyor yine. Ne yiyorsa anlamadım o kadar yapıyor. Dişi de cıkıyor köpek dişi biraz da onunda etkisi var galibanasıl durumu ? Ne dedi doktor?
Şükür canım geçmiş olsun o da geçer inşallahTekrar tahlil yaptı canım geçmiş kıl kurdu üç gün kullandık geçti şükür. Baska bişey de yok ishal icin özel bi damla varmıs onu aldık küçücük damla 80 lira. İshali zat öyle aşırı değil kıvamı katılaştı ama günde 3 4 kez yapıyor yine. Ne yiyorsa anlamadım o kadar yapıyor. Dişi de cıkıyor köpek dişi biraz da onunda etkisi var galiba
Kilkurdunun halloduguna sevindim canım.köpek dişi zor çıkar ishali ondan olabilir.Tekrar tahlil yaptı canım geçmiş kıl kurdu üç gün kullandık geçti şükür. Baska bişey de yok ishal icin özel bi damla varmıs onu aldık küçücük damla 80 lira. İshali zat öyle aşırı değil kıvamı katılaştı ama günde 3 4 kez yapıyor yine. Ne yiyorsa anlamadım o kadar yapıyor. Dişi de cıkıyor köpek dişi biraz da onunda etkisi var galiba
Afiyet olsun ezom.maşallah iyi ip atlamışsın08.00 az tereyagında1 yumurta,1 dilim tb ekmek
13.00 sucuklu yumurta kucuk tava,1 dilim tb ekmek
15.00 1 grisserın
18.00 1 tabak tavuk suyu corba,1 but tavuk
Su 3 litre
Spor: 1000 ip atlama
Sagol canom daim olur inşAfiyet olsun ezom.maşallah iyi ip atlamışsın
Sagol canım bende cok sevindim. Diğer iki köpek dişi kolay cıktı ama bu ikisi çok zorluyor 3 aydır cıktı cıkacak bi türlü çıkamadı. Çıksa da bi rahatlasaydı kuzumKilkurdunun halloduguna sevindim canım.köpek dişi zor çıkar ishali ondan olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?