- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.561
Yok cnm Şanlıurfa.Kız siz Erzurum’lu musunuz? Görücü usulü burda tam hız devam abinin yaşı çok büyük değil ki evlenir hayırlısıyla parkta oturuyordum bir gün teyzenin biri yanaştı kız var mı diye sordu şok olmuştum
Bugün kız için disardaydik teyzemlere uğradık orada ikram edileni yedim. Bide çok açtım 2lahmacun yiyecektim yoksa.Lahmacunun yanında ayran olsa daha iyş olurmuş
Evet canım menülerini sporlarını yazmaya başla cuma günü fotoğraflı ve üzerinde tarih ve nick yazılı tartı bildirimini unutma (kızlar parlaşınca görürsün) mezun üye olduğun için haftaya seni listeye alabiliriz
Sağol cnm. Ya bende öyleyim kolay kolay beğenmiyorum.Hayırlısı inşallah , annemle ben de abimi evlendırme merakkısıydık , o gercı bızım buldgumuzu istemezdi:) zaten ben de abıme kımseyı layık gormez begenemezdım, şimdi evli, yüzünü zor goruyoruz:))) yanı bence acele etmeyın enınde sonunda evlenır, abınızle bol bol vakıt gecırınhayırlı nasipler versın Allah
Bizim burda da devam gaziantepdeyiz.Kız siz Erzurum’lu musunuz? Görücü usulü burda tam hız devam abinin yaşı çok büyük değil ki evlenir hayırlısıyla parkta oturuyordum bir gün teyzenin biri yanaştı kız var mı diye sordu şok olmuştum
tamamdırAfiyet olsun ip harika
Off of spora bayıldım
Lahmacunun yanında ayran olsa daha iyş olurmuş
Evet canım menülerini sporlarını yazmaya başla cuma günü fotoğraflı ve üzerinde tarih ve nick yazılı tartı bildirimini unutma (kızlar parlaşınca görürsün) mezun üye olduğun için haftaya seni listeye alabiliriz
1000 ipe bayildimmmmm08.00 az tereyagında1 yumurta,1 dilim tb ekmek
13.00 sucuklu yumurta kucuk tava,1 dilim tb ekmek
15.00 1 grisserın
18.00 1 tabak tavuk suyu corba,1 but tavuk
Su 3 litre
Spor: 1000 ip atlama
Harikasın canim. Bugün içinde durtelim birbirimiziHaticem sağol sayende yaptım uzun süredir ilk sporum olduyarında @Breeze96 ile bacak egzersizine başlarsam benden iyisi yok
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım nasip her şey kötü sandığın iyi , iyi sandığın kötü çıkabilirYok cnm Şanlıurfa.
Abimin düşüncesi dışarda temiz kız kalmamış siz ev kızı bulun diyor. Bizde öyle yapiyoruz
Afiyet olsun krep çeyrek diye laf edesim gelmedi21.06.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 yumurta ile peynirli omlet, 5zeytin, domates salatalik, 1 dilim ekşi maya ekmek, 1 yk reçel
16.00 sade kahve
20.00
6 yk Semizotu yemeği, yogurt, çeyrek krep
Su: 2lt
8 bin adım @asliogretmen
Akşam karbonhidrat oranı yüksek yine yoğurt çorban da ya şehriye, ya buğday, ya pirinç vardır21 Haziran menü
Kahvaltı
10.30
Kaşarlı bir yumurta ile omlet
3 zeytin
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim ekmek
13.30
Yeşil cay
16.00
Sekersiz iki bardak nescafe
İki burçak kurabiyeAblamla parka cıktık dayanamadım yedim
19.00
Bir kase yogurt corbasi
Bir kase nohut yemeği
Bir kase yogurt
Salata
4 lt su
Yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun şu sıra ekmeği artırdın mı bana mı öyle geliyor ?21 Haziran pazaretsi menüm
kahvalti 07.30
iki dilim keçi peyniri
bir dilim ekmek
ogle 13.30
Bİr tabak menemen
iki dilim ekmek
cacık
Aksam 18.30
bir karnı yarık(patlıcanlar fırınlanmış )
dört kaşık bulgur pilavı
cacık
2 litre su 4 bin adım
Şehriye var ama ben suyundan bol koydum şehriyesinden pek almadım, nohutta kücük kasede bir kepçe yedim canımAfiyet olsun krep çeyrek diye laf edesim gelmedi
Akşam karbonhidrat oranı yüksek yine yoğurt çorban da ya şehriye, ya buğday, ya pirinç vardır
Afiyet olsun şu sıra ekmeği artırdın mı bana mı öyle geliyor ?
Ne güzel işte uyu dinlenGünaydın kızlar ay birkaç gündür alışkanlık ettim 10 gibi filan koltukta uyuyakalıyorum
Amin cnm Allah razı olsun.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım nasip her şey kötü sandığın iyi , iyi sandığın kötü çıkabilir
Çok geçmiş olsun cnm. Uyurken uzun kollu pijama giydiriyor musun. Yada soğuk su falan iciyordur.Gece kucukle uğraştık midesini toparlayamadi bir türlü 3 kere çıkardı . Nerdeyse 4 güne falan midesini usutuyor.
Evde gündüz bile uzun kollu giydiriyorum canim uzun pantolon. Gece de öyle zaten. Midesi çok hassas sanırım. Doktora götürsem ne diyeceğim onunda bilemedim şimdi gayet iyiÇok geçmiş olsun cnm. Uyurken uzun kollu pijama giydiriyor musun. Yada soğuk su falan iciyordur.
Bizim burasi çok sıcak ya ondan sordum cnm. Bende kısa giydirince midesini üşütüyor.Evde gündüz bile uzun kollu giydiriyorum canim uzun pantolon. Gece de öyle zaten. Midesi çok hassas sanırım. Doktora götürsem ne diyeceğim onunda bilemedim şimdi gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?