• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam kuzlar , bugun sabah 69.8 dim😅 @masal bana yetişmene izin vermeyecegım
@Ucmelekannesi seni sollayacagım.şimdilik 3000 adım ve 300 ip atlama, aksam toplam sporumu puanlaryla yazacgım,
Süpersin canım Harika bir motivasyon senin için 😍😍😍😎😎 bir de sporlarını puanlarını hesapla beni etiketle canım yarışa dahil ol 😊😘
kızlar bugün bakıcımızla konuşacağız ve sanırım işten çıkaracağız :KK43:
eşimin de benim de bardağımız taştı artık, kızıma hiçbir katkısı olmadığının farkındayız ama içim cız ediyor bir insanın işsiz kalmasına sebep olacağım kendimi çok kötü hissediyorum :KK43: ama çok düşündük çok uyardık ama hiç bi ışık göremedik, yapma dediğimiz herşeyi inatla yapıp yap dediklerimizi takmıyor bile
dua edin nolur bundan sonraki süreç bakıcımız için de bizim için de daha hayırlı olsun
Üzme kendini canım, sen haklısın kendince bayadır burda sıkıntılarını anlatıyordu uyarmana rağmen değişiklik yoksa mecbur sonuçta senin de çocuğun var işin içinde keyfi bir durum değil ki , kreş düşünüyorsun sanirim
09.00 1 haslanmısyumurta,2 dilim tb ekmek

13.00 çeyrek simit,1 dilim peynir

15.00 sütlü turk kahve

17.00 1 kase tavuk suyu corba, 1 kase kuru fasulye dusunuyorum

Spor: 3000 adım

İpi 1000 e tamamlarım

@breeze nin bacak sporu 15dklık

Su 3 litre

Not:50 ipte bir kahve yudumladım, bu deli terlettibenı sanki
Spor şahane ama ekmek oranı fazla gibi 😘
22 Haziran menüm

Kahvaltı:10.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4zeytin
Domates biber yeşillik

Ara:2 anjelika erik

Aksam:16.30
4yk et sote
Salata

17.30
4kiraz 1seftali

Su:2.5 litre
Spor:70dk tempolu yürüyüş
22dk zumba class
15dk bacak inceltme videosu
343 puan

Eki Görüntüle 2875709
U UcanSupurge G Goklerce asliogretmen asliogretmen @masal3487
Çok güzel canım afiyet olsun 😘😘😍
Çok şükür bugün daha iyi canım belim , baya azaldı agrisi

kızlar bugün bakıcımızla konuşacağız ve sanırım işten çıkaracağız :KK43:
eşimin de benim de bardağımız taştı artık, kızıma hiçbir katkısı olmadığının farkındayız ama içim cız ediyor bir insanın işsiz kalmasına sebep olacağım kendimi çok kötü hissediyorum :KK43: ama çok düşündük çok uyardık ama hiç bi ışık göremedik, yapma dediğimiz herşeyi inatla yapıp yap dediklerimizi takmıyor bile
dua edin nolur bundan sonraki süreç bakıcımız için de bizim için de daha hayırlı olsun
Iş nsallah içinize sınen gonlunue gore bırı bukunur canım 🙏

İyi akşamlar kızlar 😉
Çok sık gelemiyorum malesef akşama kadar oğlanın peşinde yoruluyorum akşam ölü gibi oluyorum vala ya uyku basıyor en son detoks yaptığımdan bu ynaa 3 hafta oldu bı daha detoks yapıyorum bugün 2. Günüm cumaya güzel bı eksiyle gelirim insAllah bklm

Düşünüyorum hiç birşey yapmadım, fırsatım bile olmadı yani arada zorla yeşil çay içmek sayılır mı bilmiyorum ya da bir kahve falan...telefon bakacaktim internetten ona bile fırsat bulamadım
Daha gün bitmedi kendin için bisey yap.
Seni mutlu edecek bisey😘

22.06.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 haşlanmış yumurta, domates salatalik maydanoz, 1 dilim peynir

16.00 sade kahve
18.00
3 orta boy haşlanmış patates, 3 üçgen dilim karpuz, 9 zeytin
20.00 1 hurma, 1 kayısı

Su: 2 lt
Spor 8 bin adım asliogretmen asliogretmen
Afiyet olsun canım😘

İyi akşamlar kızlar 😉
Çok sık gelemiyorum malesef akşama kadar oğlanın peşinde yoruluyorum akşam ölü gibi oluyorum vala ya uyku basıyor en son detoks yaptığımdan bu ynaa 3 hafta oldu bı daha detoks yapıyorum bugün 2. Günüm cumaya güzel bı eksiyle gelirim insAllah bklm
Canım detox iyi güzel ama sonrasında salmadan düzenli beslenmen lazım yoksa yazık olur emeklerime 😘
Daha gün bitmedi kendin için bisey yap.
Seni mutlu edecek bisey😘
Güzel söylüyorsun da bu saatten sonra ne yapabilirim bilmiyorum....İnan dün o kadar sinirim bozuldu ki aşılama da sistem gitti işlemleri telefondan yapıyoruz haliyle yavaşladı hasta bekliyor, salak adam neymiş telefonum iphone değilmiş ondan işlem olmuyormus ya geri zekalı , ben telefonumdaki bütün interneti senin aşın için harcıyorum sen gelmiş Bana telefonun iphone olsaydı açılırdi diye sitem ediyorsun...parcalayacaktim adamı zaten kalabalık olmuşum yorgunluktan beyefendiye telefon begendiremedik

Canım detox iyi güzel ama sonrasında salmadan düzenli beslenmen lazım yoksa yazık olur emeklerime 😘

Güzel söylüyorsun da bu saatten sonra ne yapabilirim bilmiyorum....İnan dün o kadar sinirim bozuldu ki aşılama da sistem gitti işlemleri telefondan yapıyoruz haliyle yavaşladı hasta bekliyor, salak adam neymiş telefonum iphone değilmiş ondan işlem olmuyormus ya geri zekalı , ben telefonumdaki bütün interneti senin aşın için harcıyorum sen gelmiş Bana telefonun iphone olsaydı açılırdi diye sitem ediyorsun...parcalayacaktim adamı zaten kalabalık olmuşum yorgunluktan beyefendiye telefon begendiremedik
Bu pandemi de çok yoruldunuz yıprandınız.Bir de bu tipler iyice can sıkıcı.
Allah kolaylık versin canım.

En Büyük TÜRKİYE 9.TAKIM SPOR SONUÇLARI En Büyük TÜRKİYE

:sampiyon: 1. @Breeze96: 1310 p :KK49:

:spor:2. @asliogretmen:1080 p :KK9:

:KK71:3.@Goklerce : 280p :confused:

1. Ve 2. Arkadaşları tebrik ederim 😍😍😍 takımda kimse spor yapmadığı için adım sayısıyla 3. Olmuşum 😂😂😂
Eline emeğine sağlık canım çok teşekkür ederiz
İyi akşamlar kızlar 😉
Allah kolaylık versin inşallah detoks cumaya 7leri getirir
22.06.2021
11.00 sütlü kahve
12.30
2 haşlanmış yumurta, domates salatalik maydanoz, 1 dilim peynir

16.00 sade kahve
18.00
3 orta boy haşlanmış patates, 3 üçgen dilim karpuz, 9 zeytin
20.00 1 hurma, 1 kayısı

Su: 2 lt
Spor 8 bin adım asliogretmen asliogretmen
Patates yerine başka bir şey tercih etseydin diyeceğim muhtemelen köydesin

Bu pandemi de çok yoruldunuz yıprandınız.Bir de bu tipler iyice can sıkıcı.
Allah kolaylık versin canım.
Aynen öyle canım, insanlar daha anlayışlı olsa mesela 5 dk sıra beklese olmeyeceginı bilse daha kolay olacak
Evet cnm haklısın 70leri görünce artık daha sıkı tutmam lazım bıktım tekrar tekrar
Aynen öyle canım tekrar tekrar daha yorucu
Eline emeğine sağlık canım çok teşekkür ederiz

Allah kolaylık versin inşallah detoks cumaya 7leri getirir

Patates yerine başka bir şey tercih etseydin diyeceğim muhtemelen köydesin
Evet canım köydeyim menünün bana en uygun hali diyebilirim, tabi karpuz daha az olabilirdi
Kızçeler Bugün yoğundum biraz yarın ikinci kez hala oluyorum Doğum için burda olacak bizimkiler hazırlık filan yaptım yarın da yoğun olurum öpüyorum sizleri 🥰
Gözün aydın canim, sağlıkla gelsin inşallah 😍😍😍😘

Gözünüz aydın canım. Hayırla sağlıkla gelsin insallah

Aynen öyle canım, insanlar daha anlayışlı olsa mesela 5 dk sıra beklese olmeyeceginı bilse daha kolay olacak

Evet canım köydeyim menünün bana en uygun hali diyebilirim, tabi karpuz daha az olabilirdi

Allah razı olsun canlar haftaya idi doğum da suyu azalmış minnoşun yarın geliyor inşallah hayırlısıyla

Hemşirelere yıpranma payı gelmeli mutlaka

Kızçeler Bugün yoğundum biraz yarın ikinci kez hala oluyorum Doğum için burda olacak bizimkiler hazırlık filan yaptım yarın da yoğun olurum öpüyorum sizleri 🥰
Gözün aydın canım sağlıklıca alın kucağınıza inşallah.

Back
X