- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.721
Cok saçma ya sen anlattıkca ben sinirleniyorum... Canım benim hepimiz aynıyız devlet ısı ozel fark etmiyor bu ıs yapılacak diye yazı geliyor itiraz falan ne mumkun direk yapıyoruz sonucta isimiz yanıSinirlenmekte o kadar haklısın ki
eşim de senin gibi her seferinde zor tuttum onu
dur yapma etme söyleyelim düzelir vs diye diye bu zamana getirdim ama şu son 1 aydır iyice hadsizleşti ve benim de bardağımı taşırdı
ben de çabuk sinirlenmem çabuk koparmam ilişkiyi ama işte bi noktaya gelince de artık asla dönüşü olmuyor ben de
bu kadında da bu oldu, sustum birikti birikti ufacık şey bile canımı sıkmaya başladı o yüzden
bitanem kararı ona tabii ki bırakmadım
wc eğitimine başlıyoruz dedim aman Allahım suratını bi görmelisin böyle küçümser gibi ama daha çok erken Yasemin Hanım dedi nesi erken dedim ayy yaşı çok küçük dedi, küçük falan değil dedim ben de zaten hemen bezi çıkarın külodunu giydirin demiyorum size dedim yavaş yavaş klozetine alıştırın dedim yine böyle küçümser bi gülümseme ile siz bilirsiniz dedi ama sonrasında tık yok
bu benim için son oldu
yahu benim müdürüm dünya şekeri bi adam ben o benden bişe istediği anda hemen yapmaya çalışıyorum, daha önemli daha acil bişeyim yoksa elimdeki işi bırakıyorum hatta, müdürüm istemiş ötesi var mı
ben senden bişe istiyorum yapacaksın diyorum ama yok sanki eşek şey ediyor bak yine sinirim boğazıma çıktı resmen
bundan sonra da yemek mevzusuyla ilgili dedim ki x hanım kızıma göre bi liste çıkarın internnetten bakıp, evde olmayan bi malzeme olursa da bana deyin ben hemen alırım, her gün kızıma daha besleyici şeyler hazırlayın dedim, bu işin de evveliyatı var da, aaa tamam dedi, peki yaptı mı, tabii ki hayır
ama ona söyleyince işte büyük kızımı bahane ediyor, onun istekleri, onun siniri bitmeyen bi kız işte yaaa hadsizzz tabii ki bitmeyecek Allah korusun, sen kimi kime şikayet ediyorsun, ayrıca 10 aydır bizimle bu kadın büyük kızım toplasan 1 ay bu kadınla kalmak zorundaydı annemlerin işi vs olduğu için onun dışında hep annem aldı
hadi o 1 ayı anladım kalan 9 ay sen ne yaptın
bakma kadınla sakin konuştum ama bu sefer eşim beni tuttu polemiğe girme diye yoksa dün görsen kulaklarımdan ateş çıkıyordu resmen
hala daha atamadım o siniri
sen kimsin kızıma laf ediyorsun
terbiyesiz
inşallah canım sağolasın
Cok guzel canım afiyet olsun23 Haziran menüm
Kahvaltı:11.00
1yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalık biber
Maydanoz
Aksam:16.00
Avuç içi kadar haşlanmış tavuk göğsü
Salata
2bardak ayran
2 üçgen dilim karpuz
18.00
1bardak süt
Su:2,5 litre
Spor:80dk yürüyüş
22dk zumba class
15dk bacak inceltme
388puan
Eki Görüntüle 2876380
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen masal3487
Guzel canım aksam baya hafif olmus23 Haziran
9.00
Haşlanmış yumurta
2 dilim ekemk
Zeytin peynir domates
1.00
Mercimek çorbası
7.00
Bir kase fındık
2 litre su
Guzel eristenin miktaı az en azından23 Haziran menü
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim süzme peynir
4 zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek
12.30
Sade Türk kahvesi
15.00
2 çizi kraker
19.00
3 kasık erişte
Bir bardak ayran
Salata
3 lt su
Yarım saat yürüyüş
Kız seni çok kıskanıyorum maşallah adım sayın sporun harika23 Haziran menüm
1yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalık biber
Maydanoz
Salata
2bardak ayran
2 üçgen dilim karpuz
18.00
1bardak süt
22dk zumba class
15dk bacak inceltme
388puan
Eki Görüntüle 2876380
Kıskanma sen de bize katılKız seni çok kıskanıyorum maşallah adım sayın sporun harika
Hey maşallah23 Haziran menüm
1yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Domates salatalık biber
Maydanoz
Salata
2bardak ayran
2 üçgen dilim karpuz
18.00
1bardak süt
22dk zumba class
15dk bacak inceltme
388puan
Eki Görüntüle 2876380
Kolay gelsin canım inşallah dilediğince olurNasılsınız kızlar 2-3 gündür gelemedim sınav hazirliklarina başladım fırsat bulamıyorum
Bir kase fındık büyük kase değilse güzel23 Haziran
9.00
Haşlanmış yumurta
2 dilim ekemk
Zeytin peynir domates
1.00
Mercimek çorbası
7.00
Bir kase fındık
2 litre su
Yarın taburcu olurlar inşallah büyüğü evde aklı onda sürekli uyudu mu yedi mi oynadı mı diyeIyi cok şükür canim Sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah. Anne bu gece hastanede ilk gece cok zor Allah im yardımcısı olsun insallahhhh
Canan ablayı dinle ekmek yerseniz acıkırsınız diyor hepKız öle dıyon da şuan için nası kıyılıyı , uyusanmı ne yoksa saldırcam bişeylere
Kız ikinci yeğenim dünyaya geldi ondan bahsediyordum benim kızım bana çok benziyor dediğin gibiAa gosterdımı yuzunu, benımkı hep sakladıydu , meher babasını. Kopyası olcakmıs ta annem uzulmesın diye saklamısi senın kız sana benzıyodu sanki?
Afiyet olsun erişte yerine protein veya sebze tercih etsen daha güzel olurdu23 Haziran menü
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim süzme peynir
4 zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek
12.30
Sade Türk kahvesi
15.00
2 çizi kraker
19.00
3 kasık erişte
Bir bardak ayran
Salata
3 lt su
Yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun canım bisikleti nerde sürdün ?23.06.2021
11.00 az sutlu kahve
13.00
1.5 sb sut, 4 yk yulaf, 3 ceviz 3 kuru kayısı, 1dılm peynır
16.00 sade kahve
18.00
3 sk bezelye ymegı, 1dılm ekmek, 3 ucgen dilim karpuz
Su: 2lt
8 bin adımasliogretmen
15 dk bisiklet surme
Kıskanma sen de bize katıl
Ben de bu ara bakıcı arayışındayim, mesajların korkuttu beniamin canımmm, inşallah daha mutlu olur kızlarım ya içim cız ediyor
kafa m atıyor çıkayım işte çocuklarıma gül gibi kendim bakayım diyorum ama sonrası korkutuyor herşey parayla dönüyor bu devirde çocuklarımın paraya da ihtiyacı olacak sabret yasemin diyorum
Allah yardım etsin hepimize evlatlarımıza güzel mutlu bi hayat sunabilelim valla
aynenn öyle kuzum, dün eşim olmasa yanımda saydıracaktım da eşime dua etsin o alırdı benden lafları da
keşke canım, hele bakıcıda olması gereken en önemli özellik vicdan başka bişe değil o da olmayınca isterse doktora yapmış olsun bebek bakımı üzerine hiç önemli değil
Yasemine bakma canım yıllar önce söylediği fiyat bile çok fazlaydı diye hatırlıyorumBen de bu ara bakıcı arayışındayim, mesajların korkuttu benibenim backicida aradigim en önemli şey vicdan,insallaj vicdanlı merhametli birine denk geliriz.
Bakıcı ucretkeri ne kadar canım? Fikir edinmek amacıyla soruyorum benim yarim gün olacak.
Tüm gün mü baktiriyor acabaYasemine bakma canım yıllar önce söylediği fiyat bile çok fazlaydı diye hatırlıyorum
Yasemin 8-5 çalışıyor canım muhtemelen öyleTüm gün mü baktiriyor acaba
Olabilir ama genel olarak yüksekmiş bakıcı ücretleri,asgari ücret yükselince o da yükselmis.Yasemin 8-5 çalışıyor canım muhtemelen öyle
Allah analı babalı büyürsün canım Allah razı olsun benim kız normaldi ama fena gazlıydı yahuU UcanSupurge gözünüz aydın canım Allah analı babalı ,sağlıkla sıhhatle büyütsün hayırlı evlat olsun.Benim yeğenim de 20 günlük oldu ilk günler çok zor tabi hele o gaz problemi yokmu anneyi babayı perişan ediyor.Telefonda bana sürekli dert yanıyolar ıyumadık hiç abla diye dedim biliyorum geçtim o yollardansezaryen doğumla doğan bebeklerde daha çok gaz oluyormuş diye duymuştum bilimsel bir dayanağı var mı bilmiyorum
Bencede sezeryanli bebekler daha gazlı ve daha huzursuz oluyorlar,çünkü dünyaya gelmek için hazır değiller,kendi tercihleri dışında bir müdahale olduğu icin daha fazla huzursuz oluyorlar.U UcanSupurge gözünüz aydın canım Allah analı babalı ,sağlıkla sıhhatle büyütsün hayırlı evlat olsun.Benim yeğenim de 20 günlük oldu ilk günler çok zor tabi hele o gaz problemi yokmu anneyi babayı perişan ediyor.Telefonda bana sürekli dert yanıyolar ıyumadık hiç abla diye dedim biliyorum geçtim o yollardansezaryen doğumla doğan bebeklerde daha çok gaz oluyormuş diye duymuştum bilimsel bir dayanağı var mı bilmiyorum
Biz üç dört ay neler çektik,doktor kolik tanisi koydu.Aksam belli bir saat oldu mu basliyordu ağlamaya ama ne ağlama.Sukur geçti o günler .Allah analı babalı büyürsün canım Allah razı olsun benim kız normaldi ama fena gazlıydı yahu
Aynen benm genel olark kendime ceki düzen vermem gerek, tatil de cok salmayi dusunmuyorum artik 62leri gormek ve Korumak istiyorum :/Tatilden dönüşün de korkutuyor beni
Bence de ise yarayacak canım güle güle kullanKızlar termal tayt ve body geldi onları giyip yürüdüm acayip terletiyor bir de spor yapsam nasıl terlerdim tahmin edemiyorum üzerimde iken farketmedim terlediğimi .çıkarınca çamaşırlarım su içğndeydi sanki hatta çoraplarım bile ıslanmış ben beğendim işe yaracaktır bence
Köyde sürdüm canım burda komsunun kızına bisiklet almışlar kapıda gördüm istedim ondanHey maşallah
Kolay gelsin canım inşallah dilediğince olur
Bir kase fındık büyük kase değilse güzel
Yarın taburcu olurlar inşallah büyüğü evde aklı onda sürekli uyudu mu yedi mi oynadı mı diye
Canan ablayı dinle ekmek yerseniz acıkırsınız diyor hep
Kız ikinci yeğenim dünyaya geldi ondan bahsediyordum benim kızım bana çok benziyor dediğin gibi
Afiyet olsun erişte yerine protein veya sebze tercih etsen daha güzel olurdu
Afiyet olsun canım bisikleti nerde sürdün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?