Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok saçma ya sen anlattıkca ben sinirleniyorum... Canım benim hepimiz aynıyız devlet ısı ozel fark etmiyor bu ıs yapılacak diye yazı geliyor itiraz falan ne mumkun direk yapıyoruz sonucta isimiz yanı
Cok guzel canım afiyet olsun
23 Haziran
9.00
Haşlanmış yumurta
2 dilim ekemk
Zeytin peynir domates

1.00
Mercimek çorbası

7.00
Bir kase fındık
2 litre su
Guzel canım aksam baya hafif olmus
Guzel eristenin miktaı az en azından

Hey maşallah
Nasılsınız kızlar 2-3 gündür gelemedim sınav hazirliklarina başladım fırsat bulamıyorum
Kolay gelsin canım inşallah dilediğince olur
23 Haziran
9.00
Haşlanmış yumurta
2 dilim ekemk
Zeytin peynir domates

1.00
Mercimek çorbası

7.00
Bir kase fındık
2 litre su
Bir kase fındık büyük kase değilse güzel
Iyi cok şükür canim Sağlıklı hayırlı evlat olsun insallah. Anne bu gece hastanede ilk gece cok zor Allah im yardımcısı olsun insallahhhh
Yarın taburcu olurlar inşallah büyüğü evde aklı onda sürekli uyudu mu yedi mi oynadı mı diye
Kız öle dıyon da şuan için nası kıyılıyı , uyusanmı ne yoksa saldırcam bişeylere
Canan ablayı dinle ekmek yerseniz acıkırsınız diyor hep
Aa gosterdımı yuzunu, benımkı hep sakladıydu , meher babasını. Kopyası olcakmıs ta annem uzulmesın diye saklamısi senın kız sana benzıyodu sanki?
Kız ikinci yeğenim dünyaya geldi ondan bahsediyordum benim kızım bana çok benziyor dediğin gibi
Afiyet olsun erişte yerine protein veya sebze tercih etsen daha güzel olurdu
Afiyet olsun canım bisikleti nerde sürdün ?

Kıskanma sen de bize katıl

Ben de bu ara bakıcı arayışındayim, mesajların korkuttu beni benim backicida aradigim en önemli şey vicdan,insallaj vicdanlı merhametli birine denk geliriz.

Bakıcı ucretkeri ne kadar canım? Fikir edinmek amacıyla soruyorum benim yarim gün olacak.

Yasemine bakma canım yıllar önce söylediği fiyat bile çok fazlaydı diye hatırlıyorum

U UcanSupurge gözünüz aydın canım Allah analı babalı ,sağlıkla sıhhatle büyütsün hayırlı evlat olsun.Benim yeğenim de 20 günlük oldu ilk günler çok zor tabi hele o gaz problemi yokmu anneyi babayı perişan ediyor.Telefonda bana sürekli dert yanıyolar ıyumadık hiç abla diye dedim biliyorum geçtim o yollardan sezaryen doğumla doğan bebeklerde daha çok gaz oluyormuş diye duymuştum bilimsel bir dayanağı var mı bilmiyorum

Allah analı babalı büyürsün canım Allah razı olsun benim kız normaldi ama fena gazlıydı yahu

Bencede sezeryanli bebekler daha gazlı ve daha huzursuz oluyorlar,çünkü dünyaya gelmek için hazır değiller,kendi tercihleri dışında bir müdahale olduğu icin daha fazla huzursuz oluyorlar.

Bence de ise yarayacak canım güle güle kullan
Köyde sürdüm canım burda komsunun kızına bisiklet almışlar kapıda gördüm istedim ondan burda fırsat buldukça sürerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…