- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.741
Sürekli ağlayan bebek zor gercekten ya :/ gelmis gecmis olsunBiz üç dört ay neler çektik,doktor kolik tanisi koydu.Aksam belli bir saat oldu mu basliyordu ağlamaya ama ne ağlama.Sukur geçti o günler .
Evet canim öyle diyorlar heralde bebek normal zamanında hazır olmadan doğduğu için ajite oluyor ve normal doğumda geçtiği doğum kanalından geçmediği için de olabilir ? Gerci benim kız da sezaryen ama öyle çok gazlı huzursuz bir bebek değildi, benimkinin doğum süreci başlamış dogamayinca sezaryen olmuştum etkisi var mıdır bilmemU UcanSupurge gözünüz aydın canım Allah analı babalı ,sağlıkla sıhhatle büyütsün hayırlı evlat olsun.Benim yeğenim de 20 günlük oldu ilk günler çok zor tabi hele o gaz problemi yokmu anneyi babayı perişan ediyor.Telefonda bana sürekli dert yanıyolar ıyumadık hiç abla diye dedim biliyorum geçtim o yollardansezaryen doğumla doğan bebeklerde daha çok gaz oluyormuş diye duymuştum bilimsel bir dayanağı var mı bilmiyorum
Bencedeee yeme kocana yedirr hatta kv gelirse cay kahve yanına ikram etKv bana bunu almıs diyette oldugumu biliyor bence bu bi komplo
Aynen yok yemem hatta hiç açmadan kahvelerin yanında resmini çekip geri kaldırıyımBencedeee yeme kocana yedirr hatta kv gelirse cay kahve yanına ikram et
Sağol canım,gerçekten öyle ki bizimki tüp bebekti yana yakıla istediğimiz halde ne zor gelmişti o dönem ama her şey geçiyor bitiyor şükür.Sürekli ağlayan bebek zor gercekten ya :/ gelmis gecmis olsun
Aynısı aynısı ya yatar ya ağlardı arası yoktu şöyle sakin sakin durup bebeğimle vakit geçirdiğimi hatırlamıyorum İnan yatırana kadar da anamız ağlardı 6-7 kere geri kalkar bi daha yatırırım aman çok zorduBiz üç dört ay neler çektik,doktor kolik tanisi koydu.Aksam belli bir saat oldu mu basliyordu ağlamaya ama ne ağlama.Sukur geçti o günler .
Hiç cezbedici gelmedi hep gıda boyası gelme kayınvalide oyunlarınaKv bana bunu almıs diyette oldugumu biliyor bence bu bi komplo
Keşke mısırı bütüne tamamlamasa idin akşam için 3 dilim ekmek yerine farklı bir şey olabilirdi veya 2 dilim yeterdiHayırlı geceler hanımlar
Dün gelemedim menümü yazamadım
kaçtı biraz.
En azından bugünü yazıyım ki kızın bana.
Sabah 09.30
1dilim ekmek
Tavada yarım kadar yumurta
Bir çatal köy peyniri
Domates
Çay
15.00
Yarım kaynamış mısır
Bir nektarin 1kayisi 2kiraz
16.00
3dilim ekmek
Karışık söğürme ( patlıcan domates biber) yarım tabak
Bir büyük kase yoğurt
18.30
2ufak salatalık
Yarım kaynamış misir
Ah kuzum inşallah bu bebişin sakin mizaçlı olur.Aynısı aynısı ya yatar ya ağlardı arası yoktu şöyle sakin sakin durup bebeğimle vakit geçirdiğimi hatırlamıyorum İnan yatırana kadar da anamız ağlardı 6-7 kere geri kalkar bi daha yatırırım aman çok zordu
Ay ben yanlıs anlamasım senın ultrason fotosu sandım:)Şükür canım ikisi de iyiler aynı ablası minnoşumuz
Yok canım bizimki de kızıma benzeyecekmiş gibi hissediyorum amaAy ben yanlıs anlamasım senın ultrason fotosu sandım:)
Aynen gaz damlası filan hiç bir etki görmedik beyaz gürültü filan da hiç işe yaramadı anam ağladı o rahatlayana kadar kanguruda dolaşmayı seviyordu bi tekAh kuzum inşallah bu bebişin sakin mizaçlı olur.
Hayır bir de verilen hiç bir gaz damlası da ise yaramamisti bizdebeyaz gürültü dedikleri muzigi açıyordum iyuturken o kısmen ise yarıyordu.
İnşallah canım tatilde açık büfe filan olunca biraz şaşabiliyor düzenAynen benm genel olark kendime ceki düzen vermem gerek, tatil de cok salmayi dusunmuyorum artik 62leri gormek ve Korumak istiyorum :/
Stresli bir hamilelik mi gecirdin? Kayınvalidem eğer sütun bebeğe yariyorsa bebekte çok sancı olur demişti,ne kadar doğru bilemiyorumAynen gaz damlası filan hiç bir etki görmedik beyaz gürültü filan da hiç işe yaramadı anam ağladı o rahatlayana kadar kanguruda dolaşmayı seviyordu bi tek
Yok canım çok rahattım aksineStresli bir hamilelik mi gecirdin? Kayınvalidem eğer sütun bebeğe yariyorsa bebekte çok sancı olur demişti,ne kadar doğru bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?