Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydn kizlar 2 gundur gelemedim tahmin ederseniz pek istedigim gibi olmadi menulerde, bugundr komsularla toplancaz ama temmuz sonuna tatil planimiz var hatta otel arastiriyorz o yuzden ne giderse kardır yeniden bismillah diyorm. Biturlu tatli krizlerime engel olamiyorm ve genelde sabah iyi spor vs de yapiyorm aksam kopuyor film

Tatilden dönüşün de korkutuyor beni

Valla haklısın .Çocuk bakmaya niyetlendin mi kendi çocuğundan bile özenli olman gerekiyor bence .Zor iş zaten herkes yapamaz kimi duysam bakıcısından dertli
Evet canım, canımı emanet ediyorum ama gözüm arkada kaldıktan sonra kreşe veririm çok çok daha iyi

Sen ve benden ne yonetıcı olur ne iş adamı, bu vicdanla :))) hep iyi olmaktan kaybedıyoruz biz. Burda konu kızın , şakaya gelmes, içine sınmıyosa degıstırmen en dogal hakkın

Aynı cümleyi dün eve gelirken eşime kurdum, nasıl gerginim yolda, dizlerim titriyor ellerim buz gibi kalbim çarpıyor, dedim ki gerginlikten birazdan ağlayacağım yok benden yönetici mönetici olmaz
Zaten kızım olmasa arada yine idare ederdim hakkı olmamasına rağmen ama yok olmadı işte
Ya bi de kuzum dün ne yapmış biliyor musun, bizim salonum orta sehpası beyaz lake tutmuş oraya kızların ve kendi işim soyismini yazmış kalemle, günah değil mi y

canım çalışma ortamımı görsen her gün birinden bi azar işitiyorum, daha doğrusu her gün en az biri başka şeye sinirini üzerimden boşaltıyor
Onun dışında 1000 tane işi aynı anda yapmam isteniyor mecbur geç kalınınca laf ediyorlar
Çekmek zorundayım diyorum kızlarımın geleceği için
Eve geliyorum kafam kazan gibi
bu kadar zorluğa elime geçen para hiç
Ama şükürler olsun diyorum ama bu ne aldığı parayı beğeniyor ne yaptığı işi hakkıyla yapıyor bi de üstüne surat aşıyor bişe istediğimizde

canım çok bile göz yumduk, yummadık aslında söyledik kaç kere yapın lütfen dikkat edin lütfen ama yok işte almadı bi türlü
Annem de sabah diyor ki tek hatamız baştan uyaracaktık böyle devam edersen bu iş yürümez diye ama yani

canımsın sağol bitanem
Ama şu an iyi insanlığımı sorguluyorum hala
Ama kızlarım benim kırmızı noktam dünyanın en kötüsü olabilirim onlar için ne yapayım
İnşallah hayırlı olur dediğiniz gibi

Eline sağlık canim

Yaşı uzun olsun canim.
Doğum gerçekleşti mi

Canım bence uzulecegin birşey yok. Bakiciniz yuzsuzluk yapıyor sanki. Sende dinlenmiş olursun bu dönemde biraz

Baya kararli bir ezo gördüm
İnşallah bitanem

Ya sen çok iyi niyetli iyi bir insansın canim benim. Ve böyle insanları hep suistimal ediyorlar. İnsanlar iyilikten anlamıyor.

Bunu buldum denemek istiyorum benimle başlayacak hatun arıyorum.
Başladın mı canım? Sana eşlik edebilirim
M Manolya15 ölçülerini al yarın başlıyoruz
geç mi kaldım
9.TAKIM SPOR SONUÇLARI

1. @Breeze96: 1310 p

2. @asliogretmen:1080 p

3.@Goklerce : 280p

1. Ve 2. Arkadaşları tebrik ederim takımda kimse spor yapmadığı için adım sayısıyla 3. Olmuşum
emeğine sağlık canım, teşekkür ederim tebrikler @Breeze96
E ela_2019 tebrikler canım

Cocugumuz soz konusuysa pençelerimizi cıkarırız tatlım hayırlısı ınsalahh

Cok sağol canım teşekkür ederim
Okuyunca bile cok sinirlendim yasemin ya. Ben bi kere o tv açılmayacak diyeceğim ve geldiğimde açık göreceğim, ilkinde bile bitirebilirim. Wc konusunda ona nasıl karar verme hakkı veriyorsun ki, sen karar vereceksin o senin kararına uyacak o kadar. Ben de sana göre çok katıyım galiba ama kusura bakmasın kimse sen mudurunun söylediği şeylere itiraz edebiliyor musun, nasil ki ben bana verilen her işi yapmak zorundaysam oda yapmak zorunda. Sen paranı kolay mi kazaniyorsun o da kazandığı parayı hak edecek yok öyle. Haksızlığa hiç gelemem no no no cok gergin yazdım sinirlendim yani
E ela_2019 Tebrik ederim canım.Allahım banada nasip et
Sagoll canim. Aminn aminn böyle devam.
Başladın mı canım? Sana eşlik edebilirim

geç mi kaldım

emeğine sağlık canım, teşekkür ederim tebrikler @Breeze96

E ela_2019 tebrikler canım
Teşekürler canim

Canım sen çok haklsın.insanlar işlerini düzgün yapmalı..uste çıkması da karakterini ortaya koymuş.Normalde işten çıkarılmaya karışmam bu haketmiş.Umarım gönlüne göre bulursun.

Cocugumuz soz konusuysa pençelerimizi cıkarırız tatlım hayırlısı ınsalahh, keşke keşke bazıları birazcık sen kadar vicdanlı olsalar
M Manolya15 Beyaz leylak asliogretmen canlarım ben yaptım siz ne durumdasınız
Bacak sporumu yaptım , karım sporunun sadece 5 dk sını yaptım, ay basım dondu dansoz oluruz bu gıdısle bu da mı dk sı 4 puan

Sinirlenmekte o kadar haklısın ki
eşim de senin gibi her seferinde zor tuttum onu
dur yapma etme söyleyelim düzelir vs diye diye bu zamana getirdim ama şu son 1 aydır iyice hadsizleşti ve benim de bardağımı taşırdı
ben de çabuk sinirlenmem çabuk koparmam ilişkiyi ama işte bi noktaya gelince de artık asla dönüşü olmuyor ben de
bu kadında da bu oldu, sustum birikti birikti ufacık şey bile canımı sıkmaya başladı o yüzden

bitanem kararı ona tabii ki bırakmadım
wc eğitimine başlıyoruz dedim aman Allahım suratını bi görmelisin böyle küçümser gibi ama daha çok erken Yasemin Hanım dedi nesi erken dedim ayy yaşı çok küçük dedi, küçük falan değil dedim ben de zaten hemen bezi çıkarın külodunu giydirin demiyorum size dedim yavaş yavaş klozetine alıştırın dedim yine böyle küçümser bi gülümseme ile siz bilirsiniz dedi ama sonrasında tık yok
bu benim için son oldu
yahu benim müdürüm dünya şekeri bi adam ben o benden bişe istediği anda hemen yapmaya çalışıyorum, daha önemli daha acil bişeyim yoksa elimdeki işi bırakıyorum hatta, müdürüm istemiş ötesi var mı
ben senden bişe istiyorum yapacaksın diyorum ama yok sanki eşek şey ediyor bak yine sinirim boğazıma çıktı resmen

bundan sonra da yemek mevzusuyla ilgili dedim ki x hanım kızıma göre bi liste çıkarın internnetten bakıp, evde olmayan bi malzeme olursa da bana deyin ben hemen alırım, her gün kızıma daha besleyici şeyler hazırlayın dedim, bu işin de evveliyatı var da, aaa tamam dedi, peki yaptı mı, tabii ki hayır

ama ona söyleyince işte büyük kızımı bahane ediyor, onun istekleri, onun siniri bitmeyen bi kız işte yaaa hadsizzz tabii ki bitmeyecek Allah korusun, sen kimi kime şikayet ediyorsun, ayrıca 10 aydır bizimle bu kadın büyük kızım toplasan 1 ay bu kadınla kalmak zorundaydı annemlerin işi vs olduğu için onun dışında hep annem aldı
hadi o 1 ayı anladım kalan 9 ay sen ne yaptın

bakma kadınla sakin konuştum ama bu sefer eşim beni tuttu polemiğe girme diye yoksa dün görsen kulaklarımdan ateş çıkıyordu resmen

hala daha atamadım o siniri
sen kimsin kızıma laf ediyorsun
terbiyesiz

Canım sen çok haklsın.insanlar işlerini düzgün yapmalı..uste çıkması da karakterini ortaya koymuş.Normalde işten çıkarılmaya karışmam bu haketmiş.Umarım gönlüne göre bulursun.
inşallah canım sağolasın

Son düzenleme:
Jasminium84 canım Yaseminim benim oğlum 20 aylıktan beri kreşe gidiyor inan hiç bir zaman pişman olmadım. Her şey güzel olacak azıcık sabır
amin canımmm, inşallah daha mutlu olur kızlarım ya içim cız ediyor
kafa m atıyor çıkayım işte çocuklarıma gül gibi kendim bakayım diyorum ama sonrası korkutuyor herşey parayla dönüyor bu devirde çocuklarımın paraya da ihtiyacı olacak sabret yasemin diyorum
Allah yardım etsin hepimize evlatlarımıza güzel mutlu bi hayat sunabilelim valla

Cocugumuz soz konusuysa pençelerimizi cıkarırız tatlım hayırlısı ınsalahh

aynenn öyle kuzum, dün eşim olmasa yanımda saydıracaktım da eşime dua etsin o alırdı benden lafları da
keşke canım, hele bakıcıda olması gereken en önemli özellik vicdan başka bişe değil o da olmayınca isterse doktora yapmış olsun bebek bakımı üzerine hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…