Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım bi de anne rahatsa bebek rahat oluyo, örnegın ben bi ara bebegım emmıyor cok az emıyot diye okdr takıyordum ki , ben taktıkca o emmuyodu sanki buny ne zmn farkettım, 1 haftadır ona bıraktım emme cok teklıf etmedım , cocuk resmen memeye düştü, gunduz mama mama diye mememi açıyo ama bunu yapabılmek zor işte insan sinir oluyo istedıgı gibi olmayınca bişeyler ..
Bi de cok emzırıyosan da ek gıda az alıyo olabılır yada emme ile ek gıda arasındaki süre azsa

Ya sorma onu bende kendime çok diyorum,Allah biliyordu ondan mı vermedi hemen,tüp bebek olmasaydi nasıl davranirdim acaba diye
Oyyyy ayrılmayak burdan ya
Burası kürkçü dükkanı,dönüp dolaşıp geliyoruz
Ya inan hepsini biliyorum,kitaplar okuyorum,çocuk gelişiminden anlıyorum az çok ama terzi kendi sokugunu dikemez misali,o yemedikce ben panik yapiyorum.

Ya memeye çok düşkün,gelip gidip ulu orta mememi açıyor 8 temmuzda Malatya'ya gidiyoruz nasipse,bakalım inşallah kalabalığın içinde de yapmaz

Sagol canım Allah razı olsun insallah

Aynen ezoyla direnci kırdık insAllah bı daha görmeyiz

Aaa niye böyle oldu ki cnm haftaya eksi gelirisn insAllah
Bozdum bu hafta cnm yedim. Komsularla vs toplandk olmadi yani
Sen kacla ayrılmıstın canım cokmu aldın
63.8 cnm cok aldm tabi ama gercktn yedim. Yani kilo verdm hop eski sistem yiyim derseniz aliniyor kızlar ayni devam etmek gerk bigun yersn 2-3 denkgelemek vs bide 3n kötusu yedik e yiy3si gelyr insanin
64 ile mezun etmiştik sanki galiba beş ayda 11 kilo idi yanlış hatırlamıyorsam bi tatile gitsin gelsin süresi de doluyor onu da listeye alalım
Aynen cnm mm insallah Liste cok iyi gelyr bana düzen oturtabiliyorm
Oyyyy ayrılmayak burdan ya
Aynenn korumada da buralarda olsunn derim. Bide ben kv vs gittim toplulukta yiyip icme dha cok oluyor kv yemekleri bile yağlı yapiyor zatn

Benım ablam emzirirken 2 sene boyunca hiç regl olmadı iki cocugunda da emzirmeyi kestiği an oldu canm

Canım dr bana1 yıl olmayabılırsın cok normal drdı , ben de zaten yenulerde oldum , bence bişey kullanma dr asormadan yıne sen bılırsın.

Eki Görüntüle 2877396
Geçen hafta 73.6
Bu hafta 73.3
Fark -300
Yüzde 0.407

Günaydın 69.3 rüya gibi hadi inşallah

Geçen hafta. 67.150
Bu hafta . 66=60
Fark.55
Yüzde . 0.812
U UcanSupurge mezun olmak istiyorum kaptanım
Ayla-

Günaydın kızlar
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248

Geçen hafta:77.35
Bu hafta:76.00
Fark:1,35
Yüzde:1,745Eki Görüntüle 2877515

Ctesi 66.2
Cuma 65.6
Fark -600 gr
Tebrikler kızlar harika eksiler var inceliyoruz her geçen gün maşallah bize

Çok emen bebeklerın ek gıda sorunu oluyor sanki biraz , o dengeyı ıyı saglamak ta zor. Dr bize 1 yaş kontrolunde aslolan artık ek gıda, anne sütü çekirdek çerezniyetıne zevk için dedi,doyurucukugu azalıo sanırım

Kızlar ben bugün tartıldım 61.7 çıktım fakat 1 bardak çay içmiştim etki edermi bilmem geçen cuma ne kadardım hatırlamıyorum ama zayıfladığım kesin okulda kahvaltı vardı pastalar börekler tatlılar ben de yaş pasta yaptım herkes bayıldı tatlıma ama ben tadını bile bilmiyorum çünkü bir çatal bile almadım sadece çay içtim

Canım dr bana1 yıl olmayabılırsın cok normal drdı , ben de zaten yenulerde oldum , bence bişey kullanma dr asormadan yıne sen bılırsın.
Himm iyi o zaman,benim erken menopoz riskim var o sebeple bu panik,aman Allah korusun ,
Zaten sütte azliyor belli bir zamandan sonra, doyuruculuk falan da kalmaz haliyle.
Eline sağlık canım,irade çok önemli,sen de maşallah bunu çok güzel gostermissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…