- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.861
Canım bi de anne rahatsa bebek rahat oluyo, örnegın ben bi ara bebegım emmıyor cok az emıyot diye okdr takıyordum ki , ben taktıkca o emmuyodu sanki buny ne zmn farkettım, 1 haftadır ona bıraktım emme cok teklıf etmedım , cocuk resmen memeye düştü, gunduz mama mama diye mememi açıyoAh canım,nasıl iyi geldi mesajın teşekkür ederimçiçeğim o benim,tam dört sene bekledim kuzumu,Allah'ın en güzel hediyesi bana.Aslinda bilinç altımda anneme benzemekten korkuyorum,aşırı sinirli biriydi biz çocukken.Simdilerde çok daha iyi ama çocukken yaşanılan şeyler unutulmuyor.Ya ben de onun gibi sinirli aksi olur muyum diye korkmuyir değilim.Tabagi öyle şiddetli attimki,parçaları her yere dagildi,kuzum çok korktu bakalım eğer devam ederse uzman bir destek alırım.Esimle de biraz sorunlar var içinden çıkamadığimiz,kafama göre bir bakıcı da bulamadım hepsi üst üste geldi ama mazeret değil tabiki.Tekrarlanmamadi için elimden geleni yapacağım inşallah.Ama mesajın kendimi iyi hissettirdi
Benim kızım çok minik doğdu,ondan bu endişem,yoksa bende kendim gibi anneleri hiç anlamaz kinardim hatta.Ya ne olacak yemezse yemesin diye ama o ağzını kitledikce sinirlerim tepeme çıktısanirim bir çok şeyin birikmişligi de vardı.
Ya harikasın tebrikler
Ya sorma onu bende kendime çok diyorum,Allah biliyordu ondan mı vermedi hemen,tüp bebek olmasaydi nasıl davranirdim acaba diyeBen de bazen hem yemek konusunda hem de wc yw bıle gıdemedıkce ( çok ilgi istiyor) sinirlerım cok zoplıyor, bazen okdr sınırlenıyorumkş cocugu eşime bırakıp baska odaya kacıyorum resmen sonra sakımlesıp gelıyorum mutlu ve oslemıs bişekılde ama eşim yoksa bagırdıgım oldu bıkackez ve sonra nasıl vicdan yaptım, benımki de tüp bebek cpk bekledık dıyorum oyle olmasa demekki ben baya kötü bi anne olcakmısım, ya hepımız yasıyoruz bunları galıba ,cogumuz itiraf edemeıyoruz sadece , insallah alışırız,
Burası kürkçü dükkanı,dönüp dolaşıp geliyoruzOyyyy ayrılmayak burdan ya
Ya inan hepsini biliyorum,kitaplar okuyorum,çocuk gelişiminden anlıyorum az çok ama terzi kendi sokugunu dikemez misali,o yemedikce ben panik yapiyorum.Canım bi de anne rahatsa bebek rahat oluyo, örnegın ben bi ara bebegım emmıyor cok az emıyot diye okdr takıyordum ki , ben taktıkca o emmuyodu sanki buny ne zmn farkettım, 1 haftadır ona bıraktım emme cok teklıf etmedım , cocuk resmen memeye düştü, gunduz mama mama diye mememi açıyoama bunu yapabılmek zor işte insan sinir oluyo istedıgı gibi olmayınca bişeyler ..
Bi de cok emzırıyosan da ek gıda az alıyo olabılır yada emme ile ek gıda arasındaki süre azsa
Sagol canım Allah razı olsun insallahHayırlı geceler canlar.
Bugün öğlen 1 gibi eşim aradı işi erken bitmiş eltimgille pikniğe gittik. Çocuklarla açık havada vakit geçirdik iyi oldu . Eve 10da girdik
Ayla- çok geçmiş olsun canım benim. İns kuzucugun çabucak iyileşir
65 ile mezun olmak istiyorum balım.Breeze96 (95.4/93.5/1.9/%1.992) yeni üye BT:11/12/20 BK:97 HDF:65
97-65=32
32*80/100=25.6
97-25.6=71.4 ile mezun ediliyoruz seni canım @Breeze96
Masallah ekürimGeçen hafta. 67.150
Bu hafta . 66=60
Fark.55
Yüzde . 0.812
U UcanSupurge mezun olmak istiyorum kaptanım
Ayla-
Bozdum bu hafta cnm yedim. Komsularla vs toplandk olmadi yaniAynen ezoyla direnci kırdık insAllah bı daha görmeyiz
Aaa niye böyle oldu ki cnm haftaya eksi gelirisn insAllah
63.8 cnm cok aldm tabi ama gercktn yedim. Yani kilo verdm hop eski sistem yiyim derseniz aliniyor kızlar ayni devam etmek gerk bigun yersn 2-3 denkgelemek vsSen kacla ayrılmıstın canım cokmu aldın
Aynen cnm mm insallah Liste cok iyi gelyr bana düzen oturtabiliyorm64 ile mezun etmiştik sanki galiba beş ayda 11 kilo idi yanlış hatırlamıyorsam bi tatile gitsin gelsin süresi de doluyor onu da listeye alalım
Aynenn korumada da buralarda olsunn derim. Bide ben kv vs gittim toplulukta yiyip icme dha cok oluyor kv yemekleri bile yağlı yapiyor zatnOyyyy ayrılmayak burdan ya
Süpersin canım
Tebrikler canım güzel eksiCtesi 66.2
Cuma 65.6
Fark -600 gr
Bu hafta daha güzel olur ozmn insAllah canımBozdum bu hafta cnm yedim. Komsularla vs toplandk olmadi yani
Benım ablam emzirirken 2 sene boyunca hiç regl olmadı iki cocugunda da emzirmeyi kestiği an oldu canmYa inan bahane değil ama doğumdan sonra regl olamadim daha ben ona bağlıyorum.Kizim on buçuk aylık oldu,tamam aktif emiyor ama regl olmam da lazım gibi geliyor.Bakalim aslanpençesi alıp içeceğim eğer yine de gelmezse doktora gidicem.
Spor konusunda da çok haklısın,o konuda gerçekten eksiğim var.
Süpersin canımaradaki farkı koruyorsun he yakalayamiyorum seni
Tebrikler canım güzel eksi
Bu hafta daha güzel olur ozmn insAllah canım
Kız nasıl mutlu oldum ne olur bi daha çıkma 8lere 7lerle jet gibi ilerleyeceksin gör bak
Canım dr bana1 yıl olmayabılırsın cok normal drdı , ben de zaten yenulerde oldum , bence bişey kullanma dr asormadan yıne sen bılırsın.Ya inan bahane değil ama doğumdan sonra regl olamadim daha ben ona bağlıyorum.Kizim on buçuk aylık oldu,tamam aktif emiyor ama regl olmam da lazım gibi geliyor.Bakalim aslanpençesi alıp içeceğim eğer yine de gelmezse doktora gidicem.
Spor konusunda da çok haklısın,o konuda gerçekten eksiğim var.
Günaydın 69.3 rüya gibihadi inşallah
Geçen hafta. 67.150
Bu hafta . 66=60
Fark.55
Yüzde . 0.812
U UcanSupurge mezun olmak istiyorum kaptanım
Ayla-
Günaydın kızlar
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248
Tebrikler kızlarCtesi 66.2
Cuma 65.6
Fark -600 gr
Çok emen bebeklerın ek gıda sorunu oluyor sanki biraz , o dengeyı ıyı saglamak ta zor. Dr bize 1 yaş kontrolunde aslolan artık ek gıda, anne sütü çekirdek çerezniyetıne zevk için dedi,doyurucukugu azalıo sanırımYa sorma onu bende kendime çok diyorum,Allah biliyordu ondan mı vermedi hemen,tüp bebek olmasaydi nasıl davranirdim acaba diye
Burası kürkçü dükkanı,dönüp dolaşıp geliyoruz
Ya inan hepsini biliyorum,kitaplar okuyorum,çocuk gelişiminden anlıyorum az çok ama terzi kendi sokugunu dikemez misali,o yemedikce ben panik yapiyorum.
Ya memeye çok düşkün,gelip gidip ulu orta mememi açıyor8 temmuzda Malatya'ya gidiyoruz nasipse,bakalım inşallah kalabalığın içinde de yapmaz
Harikasın masallahhh
Himm iyi o zaman,benim erken menopoz riskim var o sebeple bu panik,aman Allah korusun ,Canım dr bana1 yıl olmayabılırsın cok normal drdı , ben de zaten yenulerde oldum , bence bişey kullanma dr asormadan yıne sen bılırsın.
Zaten sütte azliyor belli bir zamandan sonra, doyuruculuk falan da kalmaz haliyle.Çok emen bebeklerın ek gıda sorunu oluyor sanki biraz , o dengeyı ıyı saglamak ta zor. Dr bize 1 yaş kontrolunde aslolan artık ek gıda, anne sütü çekirdek çerezniyetıne zevk için dedi,doyurucukugu azalıo sanırım
Eline sağlık canım,irade çok önemli,sen de maşallah bunu çok güzel gostermissinKızlar ben bugün tartıldım 61.7 çıktım fakat 1 bardak çay içmiştim etki edermi bilmem geçen cuma ne kadardım hatırlamıyorum ama zayıfladığım kesinokulda kahvaltı vardı pastalar börekler tatlılar ben de yaş pasta yaptım herkes bayıldı tatlıma ama ben tadını bile bilmiyorum çünkü bir çatal bile almadım sadece çay içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?