Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir de ben bu hafta yamuna korsemi taktım , sanki karnım farketti ya , L beden bu son çıtçıttayım acaba m sini dr mi alsam dıyorum, sezeryan gobegım yok olsa, ya kılo verdım diye ya korseden gobegımim kuculmesı bılemedım ama harıka bi duygu zira ben ince belli bardak olmayınca kendımı kötü hissedıyorum

300 gram da fena değil elbette fakat canım metabolizmanı yavaşlatan bir şeyler var yeniden randıman kazanmak için spora başlaman lazım havalar ısındı aslında yürüyüş çok güzel olur
Canım tartıda 72.300 yazmıyor mu? Ben mi yanlış görüyorum.

Evet canım gecen kızı annemlere bırakıp carsıya cıktım , süt sagayım dedım okdr az cıktu ki dedım bu kız bosbos mu emıyo nedir gercı onlar sagmw makımasından daha cok cıkarıyo. Amh mı dusuk , sen de biraz yumurta mı toplatsan emzırme vs bıtınce , beni de yaş gerıyo işte, benım ılk transfer için vasat embrıyo var ama o olmassa sürec bastan baslayacak,gerekli olan sadece bir yumurta ve sperm , nasip olsun ımsallah hayorlı zamanda saglıkla , ben kıza kıyamamaya basladım ,en erken kışı bulur benım de başlangıc , zaten yumurta baskılama vs ilacları derkem ıkı ay da ordan ,yanı daha var...

Maşallah sana da ne ettin öyle.daha hızlı olmalıyım
Bende daha hızlı olmalıyım insAllah bayrama 77 sonrasında 75 görsem süper olacak
Sagol canom
Fit mutlu anne tebrıkler canım 6 lara beklerim
Saol cnm insAllah
Süper iraden MaşAllah kız
Kum saati olacan bence ha gayret

Kizlar günaydın anca gelebildim, sabah tartıldım eksi az ama beni mutlu etti çünkü regl 2. Günüm ve dün akşam yemeğini çok geç yedim üstelik gece uyuyamam 3 te yattım 6.30 da kalktım baya ödem vardı artı bekliyordum eksi gelmek mutlu etti
Geçen hafta: 61.3
Bugun: 61.00

Eklentiler

• 20210625_074834.webp
    9 KB · Görüntüleme: 33
Eki Görüntüle 2877396
Geçen hafta 73.6
Bu hafta 73.3
Fark -300
Yüzde 0.407
72 değil mi tartı
Günaydın 69.3 rüya gibi hadi inşallah
Süpersin canım, durmak yok kim tutar seni
Geçen hafta. 67.150
Bu hafta . 66=60
Fark.55
Yüzde . 0.812
@UcanSupurge mezun olmak istiyorum kaptanım
@Ayla-
Tebrik ederim canım çok güzel, mezuniyetin hayırlı olsun
Günaydın kızlar
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248
Yaa çok güzel canım tebrik ederim sonunda 7 ler geldi
Günaydın kızlar bugun tekrardn basladim insallah:

Ilk baslangicim pazar 13.6 : 76.2
Gecen cuma 18.6. : 73.8
Bugun: 75.5
Ahh canım ne guzrl vermiştin niye böyle oldu
Öyle düşünme canım, tüp bebek olmasa da aynı şeyi dusunecektin yani sevgin ve anneliğin değişmezdi emin ol, Allah izin verirse bir ömür seninle yavrun biraz büyüdüğünde kızmani gerektirecek durumlar olacak o zaman da tüp bebek diye herseye göz yumayim diyemeyeceksin çünkü çoğunlukla kizdi gün şeyler onun için riskli olanlar olacak, içimizi ferah tütün ve Tüp Bebek diye kendi vicdanınizi yormayin, canınızı yazık çünkü fark etmiyor evlat ayni evlat
Geçen hafta:77.35
Bu hafta:76.00
Fark:1,35
Yüzde:1,745Eki Görüntüle 2877515
Çok güzel canım tebrik ederim
Ctesi 66.2
Cuma 65.6
Fark -600 gr
Çok güzel canım tebrik ederim
Yaa helal olsun sana
asliogretmen ve G Goklerce sizlerin kilolarını merak ediyorum .mezuniyetten sonra koruma nasıl gidiyor?
Şimdi bildirdim canım, memlekette almıştım onu verdim sayılır şimdi kesilmek istiyorum

Regle rağmen eksin güzel cnm Tebrikler
Yaa çok güzel canım tebrik ederim sonunda 7 ler geldi
Saol cnm çok şükür artık ibre hiç 80leri göstermez umarim

Maşallah tebrikler canım koruma döneminde eksi gelmek de büyük hava yani

Ya şimdi de kuzdıgım şeyler kabloya vs zararlı seylere gitmesı aslında onu dusundgumden ama cocuk parmagıyla artık bizi taklit edıyo hayr olmaz işaretı yapıo cok komık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…