- Konu Sahibi Handandandan
-
- #445.881
Canım tartıda 72.300 yazmıyor mu? Ben mi yanlış görüyorum.300 gram da fena değil elbette fakat canım metabolizmanı yavaşlatan bir şeyler var yeniden randıman kazanmak için spora başlaman lazım havalar ısındı aslında yürüyüş çok güzel olur
Evet canım gecen kızı annemlere bırakıp carsıya cıktım , süt sagayım dedım okdr az cıktu ki dedım bu kız bosbos mu emıyo nedir gercı onlar sagmw makımasından daha cok cıkarıyo. Amh mı dusuk , sen de biraz yumurta mı toplatsan emzırme vs bıtınce , beni de yaş gerıyo işte, benım ılk transfer için vasat embrıyo var ama o olmassa sürec bastan baslayacak,gerekli olan sadece bir yumurta ve sperm , nasip olsun ımsallah hayorlı zamanda saglıkla ,Himm iyi o zaman,benim erken menopoz riskim var o sebeple bu panik,aman Allah korusun ,
Zaten sütte azliyor belli bir zamandan sonra, doyuruculuk falan da kalmaz haliyle.
Eline sağlık canım,irade çok önemli,sen de maşallah bunu çok güzel gostermissin
Bravo hemide kanıtlarıyla birlikte:)Günaydın Canlarım
23 / 24 Haziran Spor Bildirimi
40 dk hızlı tempolu yürüyüş : 120 puan
40 dk açık hava bisiklet : 120 puan
TOPLAM : 240 puan
G Goklerce
Eki Görüntüle 2877564 Eki Görüntüle 2877565
Bende daha hızlı olmalıyım insAllah bayrama 77 sonrasında 75 görsem süper olacakMaşallah sana da ne ettin öyle.daha hızlı olmalıyım
Saol cnm insAllah
Süper iraden MaşAllah kızKızlar ben bugün tartıldım 61.7 çıktım fakat 1 bardak çay içmiştim etki edermi bilmem geçen cuma ne kadardım hatırlamıyorum ama zayıfladığım kesinokulda kahvaltı vardı pastalar börekler tatlılar ben de yaş pasta yaptım herkes bayıldı tatlıma ama ben tadını bile bilmiyorum çünkü bir çatal bile almadım sadece çay içtim
Kum saati olacan bence ha gayretBir de ben bu hafta yamuna korsemi taktım , sanki karnım farketti ya , L beden bu son çıtçıttayım acaba m sini dr mi alsam dıyorum, sezeryan gobegım yok olsa, ya kılo verdım diye ya korseden gobegımim kuculmesı bılemedım ama harıka bi duygu zira ben ince belli bardak olmayınca kendımı kötü hissedıyorum
Maşallah canım 7leri görmüşsün. Tebrik ederim.Bende daha hızlı olmalıyım insAllah bayrama 77 sonrasında 75 görsem süper olacak
Saol cnm insAllah
Süper iraden MaşAllah kız
Kum saati olacan bence ha gayret
Saol cnm çok teşekkürlerMaşallah canım 7leri görmüşsün. Tebrik ederim.
AA evet ben de gördümCanım tartıda 72.300 yazmıyor mu? Ben mi yanlış görüyorum.
72 değil mi tartı
Süpersin canım, durmak yok kim tutar seniGünaydın 69.3 rüya gibihadi inşallah
Tebrik ederim canım çok güzel, mezuniyetin hayırlı olsunGeçen hafta. 67.150
Bu hafta . 66=60
Fark.55
Yüzde . 0.812
@UcanSupurge mezun olmak istiyorum kaptanım
@Ayla-
Yaa çok güzel canım tebrik ederimGünaydın kızlar
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248
Ahh canım ne guzrl vermiştin niye böyle olduGünaydın kızlar bugun tekrardn basladim insallah:
Ilk baslangicim pazar 13.6 : 76.2
Gecen cuma 18.6. : 73.8
Bugun: 75.5
Öyle düşünme canım, tüp bebek olmasa da aynı şeyi dusunecektin yani sevgin ve anneliğin değişmezdi emin ol, Allah izin verirse bir ömür seninle yavrun biraz büyüdüğünde kızmani gerektirecek durumlar olacak o zaman da tüp bebek diye herseye göz yumayim diyemeyeceksin çünkü çoğunlukla kizdi gün şeyler onun için riskli olanlar olacak, içimizi ferah tütün ve Tüp Bebek diye kendi vicdanınizi yormayin, canınızı yazık çünkü fark etmiyor evlat ayni evlatBen de bazen hem yemek konusunda hem de wc yw bıle gıdemedıkce ( çok ilgi istiyor) sinirlerım cok zoplıyor, bazen okdr sınırlenıyorumkş cocugu eşime bırakıp baska odaya kacıyorum resmen sonra sakımlesıp gelıyorum mutlu ve oslemıs bişekılde ama eşim yoksa bagırdıgım oldu bıkackez ve sonra nasıl vicdan yaptım, benımki de tüp bebek cpk bekledık dıyorum oyle olmasa demekki ben baya kötü bi anne olcakmısım, ya hepımız yasıyoruz bunları galıba ,cogumuz itiraf edemeıyoruz sadece , insallah alışırız,
Çok güzel canım tebrik ederim
Çok güzel canım tebrik ederimCtesi 66.2
Cuma 65.6
Fark -600 gr
Yaa helal olsun sanaKızlar ben bugün tartıldım 61.7 çıktım fakat 1 bardak çay içmiştim etki edermi bilmem geçen cuma ne kadardım hatırlamıyorum ama zayıfladığım kesinokulda kahvaltı vardı pastalar börekler tatlılar ben de yaş pasta yaptım herkes bayıldı tatlıma ama ben tadını bile bilmiyorum çünkü bir çatal bile almadım sadece çay içtim
Şimdi bildirdim canım, memlekette almıştım onu verdim sayılır şimdi kesilmek istiyorumasliogretmen ve G Goklerce sizlerin kilolarını merak ediyorum .mezuniyetten sonra koruma nasıl gidiyor?
Geçen hafta 72.6 idi kızlar masal yanlış yazmışAA evet ben de gördüm
Regle rağmen eksin güzel cnm TebriklerKizlar günaydın anca gelebildim, sabah tartıldım eksi az ama beni mutlu etti çünkü regl 2. Günüm ve dün akşam yemeğini çok geç yedim üstelik gece uyuyamam 3 te yattım 6.30 da kalktım baya ödem vardı artı bekliyordum eksi gelmek mutlu etti
Geçen hafta: 61.3
Bugun: 61.00
Saol cnm çok şükür artık ibre hiç 80leri göstermez umarimYaa çok güzel canım tebrik ederimsonunda 7 ler geldi
Maşallah tebrikler canım koruma döneminde eksi gelmek de büyük hava yaniKizlar günaydın anca gelebildim, sabah tartıldım eksi az ama beni mutlu etti çünkü regl 2. Günüm ve dün akşam yemeğini çok geç yedim üstelik gece uyuyamam 3 te yattım 6.30 da kalktım baya ödem vardı artı bekliyordum eksi gelmek mutlu etti
Geçen hafta: 61.3
Bugun: 61.00
Ya şimdi de kuzdıgım şeyler kabloya vs zararlı seylere gitmesı aslında onu dusundgumden ama cocuk parmagıyla artık bizi taklit edıyo hayr olmaz işaretı yapıo cok komık :))72 değil mi tartı
Süpersin canım, durmak yok kim tutar seni
Tebrik ederim canım çok güzel, mezuniyetin hayırlı olsun
Yaa çok güzel canım tebrik ederimsonunda 7 ler geldi
Ahh canım ne guzrl vermiştin niye böyle oldu
Öyle düşünme canım, tüp bebek olmasa da aynı şeyi dusunecektin yani sevgin ve anneliğin değişmezdi emin ol, Allah izin verirse bir ömür seninle yavrun biraz büyüdüğünde kızmani gerektirecek durumlar olacak o zaman da tüp bebek diye herseye göz yumayim diyemeyeceksin çünkü çoğunlukla kizdi gün şeyler onun için riskli olanlar olacak, içimizi ferah tütün ve Tüp Bebek diye kendi vicdanınizi yormayin, canınızı yazık çünkü fark etmiyor evlat ayni evlat
Yaa helal olsun sana
Şimdi bildirdim canım, memlekette almıştım onu verdim sayılır şimdi kesilmek istiyorum
Oglunun dogumgununde baya fit olcaksın yaklaştı demiBende daha hızlı olmalıyım insAllah bayrama 77 sonrasında 75 görsem süper olacak
Saol cnm insAllah
Süper iraden MaşAllah kız
Kum saati olacan bence ha gayret
Evet cnm 12 temmuz doğum günü o gün yapamiycaz ama 13 ünde yapicamOglunun dogumgununde baya fit olcaksın yaklaştı demi
Canım bugunku bacak videosu ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?