• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar ben bugün tartıldım 61.7 çıktım fakat 1 bardak çay içmiştim etki edermi bilmem geçen cuma ne kadardım hatırlamıyorum ama zayıfladığım kesin 😂okulda kahvaltı vardı pastalar börekler tatlılar ben de yaş pasta yaptım herkes bayıldı tatlıma ama ben tadını bile bilmiyorum çünkü bir çatal bile almadım sadece çay içtim 😊
Vay vay vay eski leylak geri döndü 👏🏻👏🏻

Kizlar günaydın anca gelebildim, sabah tartıldım eksi az ama beni mutlu etti çünkü regl 2. Günüm ve dün akşam yemeğini çok geç yedim üstelik gece uyuyamam 3 te yattım 6.30 da kalktım baya ödem vardı artı bekliyordum eksi gelmek mutlu etti
Geçen hafta: 61.3
Bugun: 61.00
Onca şeye rağmen ekside olman harika canım 👏🏻👏🏻👏🏻

Tebrikler kızlar 👏👏👏👏 harika eksiler var inceliyoruz her geçen gün maşallah bize 😍
Senide tebrik ederim canım
Kızlar ben bugün tartıldım 61.7 çıktım fakat 1 bardak çay içmiştim etki edermi bilmem geçen cuma ne kadardım hatırlamıyorum ama zayıfladığım kesin 😂okulda kahvaltı vardı pastalar börekler tatlılar ben de yaş pasta yaptım herkes bayıldı tatlıma ama ben tadını bile bilmiyorum çünkü bir çatal bile almadım sadece çay içtim 😊
👏👏👏👏
Harikasın masallahhh
Sen de öylesin canım😘

Kizlar günaydın anca gelebildim, sabah tartıldım eksi az ama beni mutlu etti çünkü regl 2. Günüm ve dün akşam yemeğini çok geç yedim üstelik gece uyuyamam 3 te yattım 6.30 da kalktım baya ödem vardı artı bekliyordum eksi gelmek mutlu etti
Regle göre iyi gitmiş canım😘

72 değil mi tartı 🤔

Süpersin canım, durmak yok kim tutar seni 😍😍😍

Tebrik ederim canım çok güzel, mezuniyetin hayırlı olsun 😘😍

Yaa çok güzel canım tebrik ederim 😍😍😍😘😘😘 sonunda 7 ler geldi 😍😍

Ahh canım ne guzrl vermiştin niye böyle oldu :KK43:

Öyle düşünme canım, tüp bebek olmasa da aynı şeyi dusunecektin yani sevgin ve anneliğin değişmezdi emin ol, Allah izin verirse bir ömür seninle yavrun biraz büyüdüğünde kızmani gerektirecek durumlar olacak o zaman da tüp bebek diye herseye göz yumayim diyemeyeceksin çünkü çoğunlukla kizdi gün şeyler onun için riskli olanlar olacak, içimizi ferah tütün ve Tüp Bebek diye kendi vicdanınizi yormayin, canınızı yazık çünkü fark etmiyor evlat ayni evlat

Çok güzel canım tebrik ederim 😍😍😍😘😘😘

Çok güzel canım tebrik ederim 😘😘😍

Yaa helal olsun sana 😎😎😎😎

Şimdi bildirdim canım, memlekette almıştım onu verdim sayılır şimdi kesilmek istiyorum 😘😘
Ay evet şimdi fark ettim yanlış yazmışım 😄 sabah okula giderken yolda yazmistim🙈

Bugün pandemi de hiç görmediğim bir arkadaşla karşılaştım.Tanıyamadım çok kilo vermişsin dedi( tanımamasında maskenin de payı vardır bence)çok mutlu oldum.
Az mı 21 kilo bir damacanadan daha fazla eksildi senden kızım 3 yaşını geçti 14-15 kilo arası nerdeyse 5 yaşındaki çocuk çıkmış içinden

Kızlar moralim çok bozuk bugün,kızıma bir türlü yemegini yediremedim,ağzını kitliyor resmen😔 sinirle kaseyi lavabonun içine attım,çok ses çıkınca yavrum korktu bağıra bağıra ağladı.Tum gün sabah babasının yedirdigi muhallebiyle durdu.Arada emiyor ama sürümde çok yok,aç olduğuna eminim ama bir türlü yemedi.

Regl olmadığım için sanırım çok asabiyim,bir akıl verin bana nasıl daha sakin,iyi bir anne olabilirim,sabaha kadar uykum gelmez şimdi😔
Kizlar zaten yazmışlar canim. Etten kemikte duygulari olan varlıkların bizde sıkma canını. Böyle düşünüyor olman bile iyi bir anne olduğunu gösterir zaten.😍😍
Eki Görüntüle 2877396
Geçen hafta 73.6
Bu hafta 73.3
Fark -300
Yüzde 0.407
Ekşi eksidir canim
Günaydın 69.3 rüya gibi😍😍😍🧿🧿 hadi inşallah
Harikasın balım😍😍😍😍dediğini ettin beni geçtin 🥺
Geçen hafta. 67.150
Bu hafta . 66=60
Fark.55
Yüzde . 0.812
U UcanSupurge mezun olmak istiyorum kaptanım
Ayla- Ayla-
Tebrikler canım mezuniyetin hayırlı olsun
Günaydın kızlar 🤗
Hoşgeldin 70ler diyebilirim artık 80ler artık gitsin gelmesin insAllah ya
Geçen hafta: 81.60
Pazartesi: 82.1
Bu hafta: 78.95
Fark: -2.65
Yüzde: %3.248 🎉💃
👏👏👏👏👏Harikasın kardescanim. Tebrik ederim canim
Günaydın kızlar bugun tekrardn basladim insallah:

Ilk baslangicim pazar 13.6 : 76.2
Gecen cuma 18.6. : 73.8
Bugun: 75.5 :KK43:
Hadi bismillah sen bı başlarsan tıkır tıkır gidiyor
Geçen hafta:77.35
Bu hafta:76.00
Fark:1,35
Yüzde:1,745Eki Görüntüle 2877515
Tebrikler canim
Ctesi 66.2
Cuma 65.6
Fark -600 gr
Tebrikler canim
Tebrikler canım ekside olman super
Ucmelekannesi Ucmelekannesi nerdesin canım tartı ne durumda ?
Valla hiç yazasim yok be gülüm😔
Siz ben burda hem yokmuşum hem varmisin gibi davranın😏

Back
X