Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım üç aıleyız, diğer aılenın ıkı oburunun bir cocugu var , ve cocuklar kalabalık parka gıdıp gelıo maskesız ...

Babadan da kaynaklı olabilir canım benimki oynar,vakit geçirir ondan belki de

Amin amin harika bir şey
Bencede ondan canim.
Hafta içi çok yorgun geliyor peşinde dolanıyor pazar günü dışarı cikariri gezdirir evde oynar ama yetmiyor sanırım
İyi olmasına sevindim canım.
Ya süpürgelim bu dünya da herkese iyi olmaya çalıştım da kimseye yaranamadım ben ya.Canım sıkkın biraz.
Noldu canim niye sıkıldı canin

Ay Ezo senin yerine kim olsa delirir ben de görüşüyorum arkadaşlarımla ama hiç böyle dikkatsiz davrananı olmadı
Valla okdr kacırsamda bikaç kez ayagınu bacagını ısırdılae,kolonya doke doke cocugu hasta yapcam derisini ,bugun panık atak denılen sey basladı galıba ben de , nefes almakta gucluk cektım bi ara ,

Valla okdr kacırsamda bikaç kez ayagınu bacagını ısırdılae,kolonya doke doke cocugu hasta yapcam derisini ,bugun panık atak denılen sey basladı galıba ben de , nefes almakta gucluk cektım bi ara ,
Ruh hastası resmen bazıları ya insanı hasta ediyorlar hastalık bile olmasa yahu sen kimsin ki kolunu bacağını ısırıyorsun benim çoçuğumun ya geçen gün yeğenim doğdu o kadar minnoş o kadar tatlış maskesiz yüzüne bile bakmadım çocuğun hastalık filan bulaştırırım diye

Canım benim evet karşı taraf saçmalıyor. Heleki senin korona ile ilgili tedbirlerine saygısızlık yapmaları saçma. Buna rağmen çocuğuna dokunmalari daha da saçma. Sakin kalmaya calis hicbirsey olmayacak ins öyle düşün. Elini isirmamislar yada yüzünden opmedilerse inan sıkıntı olmaz iyi taraflarından bakmaya çalış varsa

Benimki değişmeyecek düzelmeyecek şeyler boş ver sen anlat bacım

Bencede ondan canim.
Hafta içi çok yorgun geliyor peşinde dolanıyor pazar günü dışarı cikariri gezdirir evde oynar ama yetmiyor sanırım

Noldu canim niye sıkıldı canin
Kadın olmak zor Rabbim hepimize yardım etsin.
Dün avm ye girmek zorunda kaldım ilk kez herkes üzerime geliyor gibi hissettim.işimi halledip çıkana kadar oyle panik yaptım 15 dk durmadım düşün.nefes alamadım aynen.psikolojimiz bozulmuş bizim.

Canım benımle tum gun ara ara dalga gectıler, abarttıgımı soyledıler, elıne bacagına dokundular ,dokunmalarını ıstemedıgımı bole bıle.. ben onların cocuklarına asla dokunmadım niye dokunayım uzaktan seveeım neyse tum gun benle dalga gectıler bı cocuk sende mi var vs , aksama dogru bunların 3 kız kayboldu ,1 saat herkes aradı da ole buldular , anneler deli gibi agladı , ben de cok uzuldum valla fakat Allahın adaleti de demedim degıl...

Eşimi kenara cekıp agladım , yapamıyorum , normallesmeye calısıyorum cabalıyorum ama olmuuo nefes alamıorum cok korkuyorumdedım , tedavı gormeyı fln dusunuyorum ya hiç iyi degılım , rahatlamak yerıne stres doldum bugun

Senle ben napcazbılmıyorum ,

Çok bunaldım cok , okdr ıhtıyacım var ki sosyallesmeye zaten kendımı de denemek istedım. Hep sadece benım annem ve abımlerle gorustuk. Eşimin ailesi yok vefat etmıs, arkdslarına cok baglı ,cocukluk arkdsları. Onlarla vakıt gecrmeyı sevıyo ,2 yıldır gorusmuyoduk ona bi jest yapayım dedım guya ama onun da burnundan getrdım.

Çok gecmıs olsun canım , benım kız da baba baba dıyo ama benı goremedıgınde hep aglıyı, bu dönem bole galıba

Eşimin ailesinin yanına gideceğiz bayramda elti bir görümce kaynana kayınbaba.hemsire olan eltim ve kaynım aşı olmadı aşı karşıtı.hiç birisi dikkat etmiyor.Düşündükçe geriliyorum.Ne yaparım o kadar gün diye.

Haklısın canım gercekten sonuna kadar. Şu dönemde gerek yok kimsenin çocuğunu sevmeye. Komşum benim küçüğü her gördüğünde senin bu sarı kızı minciramadan opemeden büyüdü der hiç yaklaşmaz bu biraz insanın terbiyesizliğinden ya.
Senin çocukla ilgileneceklerine çocuklarına baksalarmis tövbe estagfurullah neyseki bulunmuş çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…