Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok geçmiş olsun canım ikinizde iyisiniz şükür.İşte görünmez kaza ne yapacaksın oluyor hepimizin başına geliyor Allah beterinden saklasın.

Ahhhh canım benim çok çok geçmiş olsun
Şimdi nasılsınız

Çok geçmiş olsun canım şükür birşeyi yokmus
Çok sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum daha iyiyim şükür sınav görevim vardı salon başkanıydım 3. Kata in çık epey yoruldum
Cok gecmis olsun canim cok sükur iyi olmaniza sevindim
Liste icinde son 5 dakika başladık neyse ki yetistirebildim
Çok sağol kaptanım Allah eksikliğini göstermesin çok mutlu oldum inanın Çok teşekkür ederim

Kızlar bi çılgınlık edıp esım mutlu olsun dıye onun arklaryla pıknıge gıdıyoruz ama aşırı kprkuyorum cocuga yaklasırlarsa korona olursak diye

Ay Ezo senin yerine kim olsa delirir ben de görüşüyorum arkadaşlarımla ama hiç böyle dikkatsiz davrananı olmadı

Kizlarr ne habersiniz. Bugünkü bacak egzersizi tamamdır yarım saatte yürüdüm biraz daha yürüyüş yapmak istiyorum bakalim
Masallah cnm bende bugun az da olsa spor yaptm
Gecmis olsun cnm insallah kotu bisey cikmaz

Benimki bayılıyor babasına sen düşün
geçen diyorum sana bayılıyorum sen de bana bayılıyor musun yok diyor ben babama bayılıyorum
Yaa yerim ben onu maşallah
Benimki hiç bayilmiyor ya . Çoğu zaman mecburiyetten öper sarılır .

Hala gecmedimi canim. Çok bile beklemişsin mr evet kapalı alan biraz sıkıntılı gibi ama korkacak bişey yok canim. Bir ilaç krem falan verir rahatlarsin ins
Ya belim geçti sayılır hafif ağrıyor ama asıl sorunum boynumda, en ufak bir harekette bıçak saplanıyor sanki misal mutfak tezgahını silmek, çamaşır katlamak bunlar dün ölüm gibi geldi her hareketimde boynum ağrıyor
Biz şu kızları niye babaci yapamadık acaba
Kız benim ki sonradan oldu gibi inşallah devam eder dun odasında oyun oynuyorlar biraz gideyim yanlarına dedim hemen bana anne sen git dedi ,ohhhmis gibi geçtim salona çay içtim
Benimki bayılıyor babasına sen düşün
geçen diyorum sana bayılıyorum sen de bana bayılıyor musun yok diyor ben babama bayılıyorum
Ay benim ki bu ara babaci olmaya başladı inşallah devamı gelir

İns oda geçer gider canim. Gece ters falanmi yattın acaba boynun tutuldu.

Benimki dönem dönem hiç yanına bile gitmez bazende öper sarılır kendiliğinden. Ama çoğu zaman pek babasıyla vakit geçirmek istemez

Oh seninki iyiki babaci olmuş azcikda babasıyla vakit geçirsonki sende dinlen

Yaa yerim ben onu maşallah
Benimki hiç bayilmiyor ya . Çoğu zaman mecburiyetten öper sarılır .
Babadan da kaynaklı olabilir canım benimki oynar,vakit geçirir ondan belki de
Amin amin harika bir şey

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…