Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy bunları duymak iyice kötü ediyor neyse düşünme Leylak düşünme oldun bitti

Görmediğim farketmedigim bildirim yoktur ins varsa söyleyin kizlar

Cocuklarınızı parka salıomısunuz bılmıorum , ben bugun piknık alanındakı parkı gorumce tüylerim urperdı, gelince de ellerını fln yıkamıo cocuklar o ellerle yemek yıyo.. , korona bitti galıba bitmedıyse şyan dehset hızlı yayılmıstı o gorunruye gore. ..

Iyi aksamlar kızlar lifesum diye bi program yukledm yiyip ictiklerni veriyorsn kilonu vs sana kalori hakkini vs gosteriyor icitigin su sporun ekliyorsn begendm aslinda ama ordan kopyala yapamadm burya bugn menum fena değildi artk yarn yazrm cunki cok uyku bastirdi. Aksam parka gittik epey de yuruduk. Bi gecmis yapaym bide yatsi ezanini bekliyorm

Yok canım bende görünüyorum. Çok isterlerse arada gidiyoruz gelince eller yıkanır kıyafetler değişir zaten 20 dk ancak dururum. Benim evin karşısında var kimse yokken gideriz birde

Ben korusam çocuklar oynayacak zehram.Canım çok sıkılıyor çok.

Mesela bizde bugn buyk parka gittik oglan yuruyor tabi direk girdi girmesini engelliyemedk ki kalabalikti en az 15 cocuk varmis dir. kolonya tuttum sonra eve gelince yikadik ki ben herzaman yikiyorm disardan gelince ama artik okadar takintili deglm kalabalik Park vs konusunda hatta otel rezervasyon yaptirdk 1 ay sonrasinda yani bunaldk artk bence bilincili olup dezwnfekte mesafe ve El yikama olduktan sonra hersey yapilabillr. Zaten disardaki ortamda yakin degilsen nefes yoluyla gecme ihtimali 2% o eller sorun iste onuda onlemini alirsan tamam

Evet canim sarılmam yaklasmam sevmediğim eltim.kaynım a o kadar emek verdim allah bilsin o bilmedi.Herseyleri ters.aşı olmalı herkes yoksa bu virüs bitmez ki.

Ben de bakamıyorum ya.aynen.Herkes dikkat etse biterdi zaten ezom

Pınar ben de indirdim ama ingilizce dili bunun Türkçe versiyonu yok mu

Eline emeğine sağlık canım

Ben bugün akşam ustu çıkardım,çocukta hava alsın diye,parkın en küçüğü olduğu kcin çocuklar sevmek istediler,tabiki uzak tuttum çocukları sonra dört beş yaşlarında bir kız çocuğu resmen bizi rehin aldı,nereye gidersek peşimizden geldi,teyzesi yanındaydı o da müdahale etmedi.Tatlim hastalık var fazla yaklaşma dediğim halde kızımın dibinden ayrilmadi,vıdı vıdı konustu durdusanırım bir surw parka gitmeyeceğim.

Pınar ben de indirdim ama ingilizce dili bunun Türkçe versiyonu yok mu
Aa onu bilmiyorm bende almanca telfn almanca ztn cogu uygulama oyle kullaniyorm ama mesela girerken sut yazinca dost sut vs de cikti yani bilemedm suanda Fit mutlu anne sende bi progr kullaniyodun sanki ismi neydi belki o turkcedie

Aynen canım evdekilerde zorlamıyor böylece.Gecen hafta yemin ettim iyiki ilk kez bu kadar güzel gitti kilom.
Haklisin cnm aklimda bu ara
Valla okdr kacırsamda bikaç kez ayagınu bacagını ısırdılae,kolonya doke doke cocugu hasta yapcam derisini ,bugun panık atak denılen sey basladı galıba ben de , nefes almakta gucluk cektım bi ara ,
Ayy isirmak ne demek ya sasirmislar gercekten. Keske gitmeseysn bukadar anlayış siz insanlarin yanina
Yani bence siz esinle tek Takilin disarda vs de kimseye yaklasmadan daha saglikli olur sizin icin hem yvas yavas sosyallesmiste olursun yine
Ellerine saglik cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…