- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #446.101
Ayy bunları duymak iyice kötü ediyor neyse düşünme Leylak düşünme oldun bittiBenım kp de saglıkcı oda olmuyor. Onların hastanede cogu doktor olmuyormuş oda olmuyorOnlar olmazsa millet hic olmaz hoca osurursa cemaat..... Benim kendi annem babam ablam eniştem falan oldu bende olcam da emzirdigim icin çekiniyorum bikaç aya emzirmeyi bıraktırcam o zaman olurum galiba
Görmediğim farketmedigim bildirim yoktur ins varsa söyleyin kizlar26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
T toprak_kokusu (65.6)masal3487 (72.3) Pnrrr-12 (75.5) @Breeze96 (76)Fit mutlu anne (78.95)
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Cocuklarınızı parka salıomısunuz bılmıorum , ben bugun piknık alanındakı parkı gorumce tüylerim urperdı, gelince de ellerını fln yıkamıo cocuklar o ellerle yemek yıyo.. , korona bitti galıba bitmedıyse şyan dehset hızlı yayılmıstı o gorunruye gore. ..Çok haklısın valla leylağım
Ama yani seninle bu kadar uğraşacak bi samimiyetleri yoksa bana çok itici geldiler birinin hoşlanmadığı durumun üstüne gitmek de gerçekten sinir bozucu
Üfff sen o kadar korun dikkat et ekmeğini bile evde yap seni kalkıp öyle bi ortamda bıraksınlar canını sıkmakta haklısın canım ama baştan sözünü söyle mesafeni koru
Aynen canım düşünmemeye çalışıyorum.Ay Allah kolaylık versın , delırıcen sen de benım gıbi muhtemelen
Yok canım bende görünüyorum. Çok isterlerse arada gidiyoruz gelince eller yıkanır kıyafetler değişir zaten 20 dk ancak dururum. Benim evin karşısında var kimse yokken gideriz birdeCocuklarınızı parka salıomısunuz bılmıorum , ben bugun piknık alanındakı parkı gorumce tüylerim urperdı, gelince de ellerını fln yıkamıo cocuklar o ellerle yemek yıyo.. , korona bitti galıba bitmedıyse şyan dehset hızlı yayılmıstı o gorunruye gore. ..
Ben korusam çocuklar oynayacak zehram.Canım çok sıkılıyor çok.Çok haklısın valla leylağım
Ama yani seninle bu kadar uğraşacak bi samimiyetleri yoksa bana çok itici geldiler birinin hoşlanmadığı durumun üstüne gitmek de gerçekten sinir bozucu
Üfff sen o kadar korun dikkat et ekmeğini bile evde yap seni kalkıp öyle bi ortamda bıraksınlar canını sıkmakta haklısın canım ama baştan sözünü söyle mesafeni koru
Mesela bizde bugn buyk parka gittik oglan yuruyor tabi direk girdi girmesini engelliyemedk ki kalabalikti en az 15 cocuk varmis dir. kolonya tuttum sonra eve gelince yikadik ki ben herzaman yikiyorm disardan gelince ama artik okadar takintili deglm kalabalik Park vs konusunda hatta otel rezervasyon yaptirdk 1 ay sonrasinda yani bunaldk artk bence bilincili olup dezwnfekte mesafe ve El yikama olduktan sonra hersey yapilabillr. Zaten disardaki ortamda yakin degilsen nefes yoluyla gecme ihtimali 2% o eller sorun iste onuda onlemini alirsan tamamCocuklarınızı parka salıomısunuz bılmıorum , ben bugun piknık alanındakı parkı gorumce tüylerim urperdı, gelince de ellerını fln yıkamıo cocuklar o ellerle yemek yıyo.. , korona bitti galıba bitmedıyse şyan dehset hızlı yayılmıstı o gorunruye gore. ..
Evet canim sarılmam yaklasmam sevmediğim eltim.kaynım a o kadar emek verdim allah bilsin o bilmedi.Herseyleri ters.aşı olmalı herkes yoksa bu virüs bitmez ki.Hem sağlıkçı hem aşı karşıtı mıbu aşı karşıtı sağlıkçılar yüzünden kafayı yiyecektim neredeyse aşı olmadan önce bin vesvese olduktan sonra bin vesvese ama oldum bağışıklığıma güvenmiyorum çünkü korona ne eder bana belli olmaz şimdi çok rahatladım artık tevekkeltü alallah
Ben de bakamıyorum ya.aynen.Herkes dikkat etse biterdi zaten ezomCocuklarınızı parka salıomısunuz bılmıorum , ben bugun piknık alanındakı parkı gorumce tüylerim urperdı, gelince de ellerını fln yıkamıo cocuklar o ellerle yemek yıyo.. , korona bitti galıba bitmedıyse şyan dehset hızlı yayılmıstı o gorunruye gore. ..
Pınar ben de indirdim ama ingilizce dili bunun Türkçe versiyonu yok muIyi aksamlar kızlar lifesum diye bi program yukledm yiyip ictiklerni veriyorsn kilonu vs sana kalori hakkini vs gosteriyor icitigin su sporun ekliyorsn begendm aslinda ama ordan kopyala yapamadm burya bugn menum fena değildi artk yarn yazrm cunki cok uyku bastirdi. Aksam parka gittik epey de yuruduk. Bi gecmis yapaym bide yatsi ezanini bekliyorm
Eline emeğine sağlık canım26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
@Toprak_ Kokusu (65.6)masal3487 (72.3) Pnrrr-12 (75.5) @Breeze96 (76)Fit mutlu anne (78.95)
Her cuma yenilenecektir.
Ben bugün akşam ustu çıkardım,çocukta hava alsın diye,parkın en küçüğü olduğu kcin çocuklar sevmek istediler,tabiki uzak tuttum çocukları sonra dört beş yaşlarında bir kız çocuğu resmen bizi rehin aldı,nereye gidersek peşimizden geldi,teyzesi yanındaydı o da müdahale etmedi.Tatlim hastalık var fazla yaklaşma dediğim halde kızımın dibinden ayrilmadi,vıdı vıdı konustu durduCocuklarınızı parka salıomısunuz bılmıorum , ben bugun piknık alanındakı parkı gorumce tüylerim urperdı, gelince de ellerını fln yıkamıo cocuklar o ellerle yemek yıyo.. , korona bitti galıba bitmedıyse şyan dehset hızlı yayılmıstı o gorunruye gore. ..
Aa onu bilmiyorm bende almanca telfn almanca ztn cogu uygulama oyle kullaniyorm ama mesela girerken sut yazinca dost sut vs de cikti yani bilemedm suandaPınar ben de indirdim ama ingilizce dili bunun Türkçe versiyonu yok mu
Oh sefan olsun benim de canım kahve istiyor bi tane sütlü yapayımSelam kızlar,kızımj uyuttum çay demledim balkona geçtim,gecmis yapayım sakin kafayla.
Haklisin cnm aklimda bu araAynen canım evdekilerde zorlamıyor böylece.Gecen hafta yemin ettim iyiki ilk kez bu kadar güzel gitti kilom.
Ayy isirmak ne demek ya sasirmislar gercekten. Keske gitmeseysn bukadar anlayış siz insanlarin yaninaValla okdr kacırsamda bikaç kez ayagınu bacagını ısırdılae,kolonya doke doke cocugu hasta yapcam derisini ,bugun panık atak denılen sey basladı galıba ben de , nefes almakta gucluk cektım bi ara ,
Yani bence siz esinle tek Takilin disarda vs de kimseye yaklasmadan daha saglikli olur sizin icin hem yvas yavas sosyallesmiste olursun yineEşimi kenara cekıp agladım , yapamıyorum , normallesmeye calısıyorum cabalıyorum ama olmuuo nefes alamıorum cok korkuyorumdedım , tedavı gormeyı fln dusunuyorum ya hiç iyi degılım , rahatlamak yerıne stres doldum bugun
Ellerine saglik cnm26 HAZİRAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
@Toprak_ Kokusu (65.6)masal3487 (72.3) Pnrrr-12 (75.5) @Breeze96 (76)Fit mutlu anne (78.95)
Her cuma yenilenecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?