• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen hafta: 78.95
Bu hafta: 80.2
Fark: +1.25
Yüzde: %-1.583 malesef yediklerime dikkat edemiyorum oğlan huysuz yemek hazirlayamiyorum karbonlu oluyor alel acele yaptıklarım regl haftam bı de karnım kasıklarım şiş geldiği gibi gider artılar insAllah
Halledersin sen😘

Gunaydin kızlar gelemedim biturlu oglan masallah cok iyi uyudu gece 10 uyuduk 3 gbi bi uyandi pispis dedm kucakta 2 dkda devam uyudu sonra 7ye geliyorken uyandi ben devam uyumaz dedm ama 9a kadr uyumusuz ve hic meme istemedi kabullendi artik cok sukur atlattık :)

Esimde oglenci erken gidicekmis ise kahvalti fasli vs anca bitti yani oglan kek yiyor suan sabah corba icmisti bir bakaym dedm bende.

16252149981266213279082979787955.webp

Bildirim de yapaym resm cekmedik hic aklima gelmedi ama haftaya artk cekerm insallah

Gecen cuma 75.5
Bugun 72.7
Fark 2.8 kg

Meme biraktirma surecinde iyice istahim kapandi sanrm uzzntuden bide cikolata hic yemedim kendime ceza verdm oglan uzuluyor agliyor diye ona meme yoksa banada cikolata yok dedm o şekilde tuttum kendmi hep ama sonuc mukemmel oldu benm icin :) haftaya 70leri ucundanda olsa gorurm insallah :KK200: :KK36:

Bildirim de yapaym resm cekmedik hic aklima gelmedi ama haftaya artk cekerm insallah

Gecen cuma 75.5
Bugun 72.7
Fark 2.8 kg

Meme biraktirma surecinde iyice istahim kapandi sanrm uzzntuden bide cikolata hic yemedim kendime ceza verdm oglan uzuluyor agliyor diye ona meme yoksa banada cikolata yok dedm o şekilde tuttum kendmi hep ama sonuc mukemmel oldu benm icin :) haftaya 70leri ucundanda olsa gorurm insallah :KK200: :KK36:
Tebrikler canım çok güzel bir eksi 👏👏👏

Kızlar 67.5 olamadım 💩 wc ye ragmen ,dünle aynı 67.9 yani , akşam turşu yemıstım baya o mu yaptı anlamadım
Muhtemelen canım ama haftalık eksin gayet süper 👏🏻
günaydın kızlar. 2 gün önce tartıldım 75 olmuştum. bugün 76 çıktım tartıda. acilen detox yapıp aldığım kiloları atmam lazım. arkadaşlarım yalnız bırakmak istemiyor. her gün bir yerdeyim. koyverdim ben de :KK43: çok mutsuz uyandım yine
Kendin için bir şeyler yapmak sana iyi gelecek olup özgüvenini güçlendirecektir canım salma haydi harekete geç
Eki Görüntüle 2881105

Geçen hafta:76
Bu hafta:75.5
Fark:0,5
Yüzde:0,65
Güzel sonucun cancağzım :KK60:
Yüzde: %-1.583 malesef yediklerime dikkat edemiyorum oğlan huysuz yemek hazirlayamiyorum karbonlu oluyor alel acele yaptıklarım regl haftam bı de karnım kasıklarım şiş geldiği gibi gider artılar insAllah
Ah şu emeklerini zayi etmesen kendini bu kadar yormak zorunda kalmayacaksın canım
Eki Görüntüle 2881155
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 71.7
Mı es es

Bufta
Güzel canım her hafta standart eksi ile geliyorsun 👏🏻
Güzel sonucun canım tebrik ederim
kızlar biz ailecek hastalandık ve yoğunluğum 2 ye katlandı. o yüzden giremiyorum ama dikkat ettim yediğime içtiğime
Allah şifa versin canım şimdi nasılsınız ? Toparlanınca menülerini yazıp düzeni paylaşım yapmaya başla lütfen
Merhaba herkese.
Bir kaç gündür çok yoğundum. Ama inşallah bundan sonra aksatmayacağım.
Gelelim kiloya
Pazartesi : 92.5 kg
Bu gün : 91.8 kg
Fark : 700 gram
Eksi olmak güzel. 89.9 kg mı görsem.
2 aydır 90 lardayım.
O günler de gelecek canım senden de düzenli menü ve paylaşım bekliyorum fotoğraf atmayı unutma takım içi bildirimde sorun değil de listeye dahil olanlar fotoğraf atmayınca bildirimsiz sayılıyor

18 hazıran 71
Bu cuma 70

İki haftada 1 kilo gibi görünse de bir ara 73 u gördüm🥺
Çarşamba işi 72 idi bir anda indi ödem varmış demek kabak ve dün içtiğim detosk suyu etki etti
Olsun canım ekside olmak harika yeter ki bırakma özellikle detoks sonrası birkaç gün karbonhidrata dikkat etmek gerek yoksa hop diye geri geliveriyor gidenler

Güzel anı ve bonus eksi kalmış geriye 😍

Afiyet olsun canım sporun menün gayet güzel 👍🏻

Afiyet olsun canım güzel 👍🏻

İyi mi kötü mü çözemedim ama karbonhidrat ağırlıklı olduğu kesin
Evet canım dün yanında detoks suyu götürmüştüm gün boyu onu içtim tabi önceki günlerdeki kabak bence etkili oldu gitmeyecek sanmıştım ama
Kızlar 67.5 olamadım 💩 wc ye ragmen ,dünle aynı 67.9 yani , akşam turşu yemıstım baya o mu yaptı anlamadım
Harikasın tatlım😍😍
Eki Görüntüle 2881105

Geçen hafta:76
Bu hafta:75.5
Fark:0,5
Yüzde:0,65
Tebrikler kuzum
Evet biraz çok gibi ama bence halledersin sen canim
Eki Görüntüle 2881155
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 71.7
Mı es es

Bufta
Tebrikler kuzum gayet guzel

Gecen cuma 75.5
Bugun 72.7
Fark 2.8 kg

Harikasın pınar😍😍😍👏👏
Merhaba herkese.
Bir kaç gündür çok yoğundum. Ama inşallah bundan sonra aksatmayacağım.
Gelelim kiloya
Pazartesi : 92.5 kg
Bu gün : 91.8 kg
Fark : 700 gram
Eksi olmak güzel. 89.9 kg mı görsem.
2 aydır 90 lardayım.
Tebrikler canım güzel eksi
geçen hafta 72.1
bu hafta 71.5
giden 0.6gr
Tebrikler canim

Gecen cuma 75.5
Bugun 72.7
Fark 2.8 kg

Oh şükür devam aynen 👏🏻

Olsun canım ekside olmak harika yeter ki bırakma özellikle detoks sonrası birkaç gün karbonhidrata dikkat etmek gerek yoksa hop diye geri geliveriyor gidenler
Aynen öyle canim dikkat etmeye çalışıyorum bayrama kadar biraz daha ekşi olmam lazım ama daha çok spor yapmam lazım sanırım dün 2 aydır gorusmedigim bir veli ile görüştük gezide kilomu aldın dedi halbuki kaç zamandır 70 72 arası geziyorum biri 76 kiloymus aynı gibisiniz dedi bir kaç kişi demekki vücudum toparlamamis 😭😭😭😭

Back
X