- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #446.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa beni de alınmasal3487 bu hafta takımda yalnızca ikimiz varız canım.9.takımı ikimiz temsil ediyoruz.Hadi birinci olalım bu hafta.
![]()
İki hafta önce: 87.8
Bu hafta: 88.1
Fark +300
Sen Bugün fotoğraflı bildirim yapsaydın haftaya alırdık seni yaAaaa beni de alın![]()
Ayy ciddi mimasal3487 bu hafta takımda yalnızca ikimiz varız canım.9.takımı ikimiz temsil ediyoruz.Hadi birinci olalım bu hafta. Bu
![]()
Şöyle bir sıkıntımız var takım 3 kişi altına düşmemeli yarışma dışı kalınıyor bi aksilik çıkmazsa haftayaMuzmus listeye giriyor yine sıkıntısız devam ederiz inşallah
Ah ezom ah.fotograf niye paylaşmadın.Haftaya paylaş gel unutmaAaaa beni de alın![]()
Kız niye korktun.Buralara duman atırırız kararlı olsak senle. Muzmus da gelecek sanırım zatenAyy ciddi mi![]()
Ciddimi ay daha ıkı hafta var sanıodum ben, bidakıne fotolu ozmnSen Bugün fotoğraflı bildirim yapsaydın haftaya alırdık seni ya
Kız dolmuştu süren yazmıştım hatta sanaCiddimi ay daha ıkı hafta var sanıodum ben, bidakıne fotolu ozmntmm
Gelebilirsin elbette canım hoş geldin ilk sayfada takım kuralları var kabul edersen yine ilk sayfadaki tanıtım formunu doldurup bizimle paylaşırsan tanışalımMerhaba 9. Takım fit hatunları
Bana da yer var mı acaba![]()
Geçmiş olsun canım ins çabucak iyilesirsinizteşekkürler canjm nezle gibiyiz oğlumun burnu akıyor sürekli bence boğazı da acıyor çünlü bende hasta oldum boğazım falan çok acıyor burnum akıyor maalesef 2 aylık bebeğim de hastalandıöksürüyor muhtemelen onun da bığazı acıyor.
Geçmiş olsun canım
Vazgecme canım düzenli menü ve sporunu paylaş bizimle.98 ile başladım 8 lere indim nasıl sevindim simdi 7 lerdeyim şükür 65 i bir görebilsem insallah.ama hep veremedim aldığım da oldu gram gram verdiğimde.Yavas yavas verdim yapacak bisey yok. U UcanSupurge sopasıyla yön verdi bana.Sporuna vücudun alışmış olabilir değiştirmemi tavsiye ederim
Tebrik ederim canım
Tebrikler koyalım
Halledersin tabi senden kaçar mı?![]()
Eksi eksidir en azından artı yada sabit degilsinKizlar selam öyle yogunuz ki anca gelebildim, şu 3. Aşılar mahfetti bizi, ne güzel belli yaş üstü bitmisti genclerle daha kolay ilerliyordu şimdi tekrar yaşlılarla olduğu için yavaş ilerliyor ve sürekli tartışma çıkarıyorlar...her neyse bildirimi yapayım aslında daha çok ekşi bekliyordum çünkü salı gününden beri aynı kilodayım WC sorunum var ondan sanırım
Geçen cuma:61.00
Bugün :60.8
Fark :. _ 0.2
Eki Görüntüle 2881469
Nedenlerini biliyorsan haftaya çok güzel eksi gelir senden canimİki hafta önce: 87.8
Bu hafta: 88.1
Fark +300
Hoşgeldin canım ,9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Derya
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ: boşanmak üzere
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 2 oğlum var, 4 ve10 yaşlarında
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ:ev hanımı (şimdilik)
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır (çok şükür)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilolu olmayı sevmiyorum
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: yemeyi çok seviyorum
Yiyecekleri dengeleme sorunum var
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: çocuklarımla vakit geçiriyorum. Zorlu bir süreçten geçtim atlatmak üzereyim
Resim öğretmenliği için güzel sanatlara hazırlık aşamasındayım şimdilik böyle
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: düzenli spor ve hiç kaçamak yapmadan İyi bir yoldaş olacağım sizlere
Her gün sizlerleyim![]()
Teşekkür ederim, hoş buldummmmmHoşgeldin canım ,![]()
Çok iyi canım afiyet olsun1 Temmuz menüm
Kahvaltı:9.30
Yarım kk beyaz peynir
Közlenmiş kırmızı biber
Közlenmiş domates1dilim ekmek
Aksam15.30
2tavuk şiş(yağsız tavuk göğsünden)
Salata
1dilim ekmek
16.30
1nektar
4kayısı
4üzüm(tane)
Su:2,5
Spor:22dk zumba class
1saat zumba
328 puanEki Görüntüle 2880907
U UcanSupurge G Goklerceasliogretmen
masal3487
Ooo turşu tartı öncesi yapar canım keşke yemeseydin senin için motivasyon olurduKızlar 67.5 olamadımwc ye ragmen ,dünle aynı 67.9 yani , akşam turşu yemıstım baya o mu yaptı anlamadım
Canım benim salma kendini, aktiviteler yap spora yazılacaktın ya erteleme baslagünaydın kızlar. 2 gün önce tartıldım 75 olmuştum. bugün 76 çıktım tartıda. acilen detox yapıp aldığım kiloları atmam lazım. arkadaşlarım yalnız bırakmak istemiyor. her gün bir yerdeyim. koyverdim ben deçok mutsuz uyandım yine
Çok güzel canım tebrik ederim
Ahh ya ne güzel 7 leri gormustun neden yaptın kendineGeçen hafta: 78.95
Bu hafta: 80.2
Fark: +1.25
Yüzde: %-1.583 malesef yediklerime dikkat edemiyorum oğlan huysuz yemek hazirlayamiyorum karbonlu oluyor alel acele yaptıklarım regl haftam bı de karnım kasıklarım şiş geldiği gibi gider artılar insAllah
Güzel canım tebrik ederim
Harika sonuç canım tebrik ederimBildirim de yapaym resm cekmedik hic aklima gelmedi ama haftaya artk cekerm insallah
Gecen cuma 75.5
Bugun 72.7
Fark 2.8 kg
Meme biraktirma surecinde iyice istahim kapandi sanrm uzzntuden bide cikolata hic yemedim kendime ceza verdm oglan uzuluyor agliyor diye ona meme yoksa banada cikolata yok dedm o şekilde tuttum kendmi hep ama sonuc mukemmel oldu benm icin :) haftaya 70leri ucundanda olsa gorurm insallah![]()
![]()
Güzel canım tebrik ederimMerhaba herkese.
Bir kaç gündür çok yoğundum. Ama inşallah bundan sonra aksatmayacağım.
Gelelim kiloya
Pazartesi : 92.5 kg
Bu gün : 91.8 kg
Fark : 700 gram
Eksi olmak güzel. 89.9 kg mı görsem.
2 aydır 90 lardayım.
İnşallah gelir canım şu 50 Lee ben çok uzun zamandır görmedim çünküWC sorunu olmasa güzel bi eksi gelecekmiş az kaldı geliyor 5ler kolay gelsin canım sizin için ekstra yıpratıcı bu süreç
Kız helal olsun size,masal3487 bu hafta takımda yalnızca ikimiz varız canım.9.takımı ikimiz temsil ediyoruz.Hadi birinci olalım bu hafta.
![]()
Hoş geldin aramıza, inşallah bu zorlu süreci kolaylıkla atlatırsın ,9.TAKIM KATILIM FORMU
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: çocuklarımla vakit geçiriyorum. Zorlu bir süreçten geçtim atlatmak üzereyim
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: düzenli spor ve hiç kaçamak yapmadan İyi bir yoldaş olacağım sizlere
Her gün sizlerleyim![]()
Hoşgeldiniz vermek istediğiniz kilo az zaten burda sohbet muhabbet ederken hızlıca gider9.TAKIM KATILIM FORMU
Her gün sizlerleyim![]()
Geçmiş olsun canım ama yoktur bişey sabaha daha rahat uyanirsin.Kizlar işten geldim hızlıca yemek yetip kizialip dışarı çıktım 9 u geçiyordu geldiğimizde aşırı yoruldum ve işin kötü yanı parktan gelirken burnum akmaya başladı başka birşeyim yok ama burnum akıyor , eve geldim ilaç aldım insallah geçer