• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çarşamba başladım canım migren atağı geçirdim.iki gun gözümü açamadım bırakmak zorunda kaldım.
Anladım canım gecmis olsn tekrardab
Kızlar 67.5 olamadım 💩 wc ye ragmen ,dünle aynı 67.9 yani , akşam turşu yemıstım baya o mu yaptı anlamadım
Oda iyi cnm 67gormek bile super. Tursu odem yapar
günaydın kızlar. 2 gün önce tartıldım 75 olmuştum. bugün 76 çıktım tartıda. acilen detox yapıp aldığım kiloları atmam lazım. arkadaşlarım yalnız bırakmak istemiyor. her gün bir yerdeyim. koyverdim ben de :KK43: çok mutsuz uyandım yine
Saldinmi gidiyor cnm 5 ayda 10kilodan fazla aldm yani o yuzden biran önce dur demelisin lutfen kendine bunu yapma :(
Eki Görüntüle 2881105

Geçen hafta:76
Bu hafta:75.5
Fark:0,5
Yüzde:0,65
Tbrkler cnm mukemmelsin ya :)
Geçen hafta: 78.95
Bu hafta: 80.2
Fark: +1.25
Yüzde: %-1.583 malesef yediklerime dikkat edemiyorum oğlan huysuz yemek hazirlayamiyorum karbonlu oluyor alel acele yaptıklarım regl haftam bı de karnım kasıklarım şiş geldiği gibi gider artılar insAllah
Haftaya telafi edersn insallah canim
Eki Görüntüle 2881155
Gecen hafta 72.3
Bu hafta 71.7
Mı es es

Bufta
Tbrkler guzel eksi cnm
Merhaba herkese.
Bir kaç gündür çok yoğundum. Ama inşallah bundan sonra aksatmayacağım.
Gelelim kiloya
Pazartesi : 92.5 kg
Bu gün : 91.8 kg
Fark : 700 gram
Eksi olmak güzel. 89.9 kg mı görsem.
2 aydır 90 lardayım.
Tbrkler guzel eksi insallah haftaya 8ler gelsin
Tebrikler canım çok güzel bir eksi 👏👏👏
Sagol cnm :)

geçmiş olsun canım neyiniz var
teşekkürler canjm nezle gibiyiz oğlumun burnu akıyor sürekli bence boğazı da acıyor çünlü bende hasta oldum boğazım falan çok acıyor burnum akıyor maalesef 2 aylık bebeğim de hastalandı :( öksürüyor muhtemelen onun da bığazı acıyor.

Muhtemelen canım ama haftalık eksin gayet süper 👏🏻

Kendin için bir şeyler yapmak sana iyi gelecek olup özgüvenini güçlendirecektir canım salma haydi harekete geç

Güzel sonucun cancağzım :KK60:

Ah şu emeklerini zayi etmesen kendini bu kadar yormak zorunda kalmayacaksın canım

Güzel canım her hafta standart eksi ile geliyorsun 👏🏻

Güzel sonucun canım tebrik ederim

Allah şifa versin canım şimdi nasılsınız ? Toparlanınca menülerini yazıp düzeni paylaşım yapmaya başla lütfen

O günler de gelecek canım senden de düzenli menü ve paylaşım bekliyorum fotoğraf atmayı unutma takım içi bildirimde sorun değil de listeye dahil olanlar fotoğraf atmayınca bildirimsiz sayılıyor
tabi tabi düzenli katılıö yapacağım herkesle de muhabbet etmek çok istiyorum ihtiyacım da var valla:))

kızlar biz ailecek hastalandık ve yoğunluğum 2 ye katlandı. o yüzden giremiyorum ama dikkat ettim yediğime içtiğime
Geçmiş olsun canım
Merhaba herkese.
Bir kaç gündür çok yoğundum. Ama inşallah bundan sonra aksatmayacağım.
Gelelim kiloya
Pazartesi : 92.5 kg
Bu gün : 91.8 kg
Fark : 700 gram
Eksi olmak güzel. 89.9 kg mı görsem.
2 aydır 90 lardayım.
Vazgecme canım düzenli menü ve sporunu paylaş bizimle.98 ile başladım 8 lere indim nasıl sevindim simdi 7 lerdeyim şükür 65 i bir görebilsem insallah.ama hep veremedim aldığım da oldu gram gram verdiğimde.Yavas yavas verdim yapacak bisey yok. U UcanSupurge sopasıyla yön verdi bana💕.Sporuna vücudun alışmış olabilir değiştirmemi tavsiye ederim😘
geçen hafta 72.1
bu hafta 71.5
giden 0.6gr
Tebrik ederim canım💕

18 hazıran 71
Bu cuma 70

İki haftada 1 kilo gibi görünse de bir ara 73 u gördüm🥺
Çarşamba işi 72 idi bir anda indi ödem varmış demek kabak ve dün içtiğim detosk suyu etki etti
Tebrikler koyalım💕
Muhtemelen canım ama haftalık eksin gayet süper 👏🏻

Kendin için bir şeyler yapmak sana iyi gelecek olup özgüvenini güçlendirecektir canım salma haydi harekete geç

Güzel sonucun cancağzım :KK60:

Ah şu emeklerini zayi etmesen kendini bu kadar yormak zorunda kalmayacaksın canım

Güzel canım her hafta standart eksi ile geliyorsun 👏🏻

Güzel sonucun canım tebrik ederim

Allah şifa versin canım şimdi nasılsınız ? Toparlanınca menülerini yazıp düzeni paylaşım yapmaya başla lütfen

O günler de gelecek canım senden de düzenli menü ve paylaşım bekliyorum fotoğraf atmayı unutma takım içi bildirimde sorun değil de listeye dahil olanlar fotoğraf atmayınca bildirimsiz sayılıyor
:KK68:
Evet canım dün yanında detoks suyu götürmüştüm gün boyu onu içtim tabi önceki günlerdeki kabak bence etkili oldu gitmeyecek sanmıştım ama

Harikasın tatlım😍😍

Tebrikler kuzum

Evet biraz çok gibi ama bence halledersin sen canim

Tebrikler kuzum gayet guzel

Harikasın pınar😍😍😍👏👏

Tebrikler canım güzel eksi

Tebrikler canim
Anladım canım gecmis olsn tekrardab

Oda iyi cnm 67gormek bile super. Tursu odem yapar

Saldinmi gidiyor cnm 5 ayda 10kilodan fazla aldm yani o yuzden biran önce dur demelisin lutfen kendine bunu yapma :KK43:

Tbrkler cnm mukemmelsin ya :)

Haftaya telafi edersn insallah canim

Tbrkler guzel eksi cnm

Tbrkler guzel eksi insallah haftaya 8ler gelsin

Sagol cnm :)
insAllah hallederim bayrama ne kaldı hedeften uzaklaştım :KK43:
Halledersin tabi senden kaçar mı? 💕

Bildirim de yapaym resm cekmedik hic aklima gelmedi ama haftaya artk cekerm insallah

Gecen cuma 75.5
Bugun 72.7
Fark 2.8 kg

Meme biraktirma surecinde iyice istahim kapandi sanrm uzzntuden bide cikolata hic yemedim kendime ceza verdm oglan uzuluyor agliyor diye ona meme yoksa banada cikolata yok dedm o şekilde tuttum kendmi hep ama sonuc mukemmel oldu benm icin :) haftaya 70leri ucundanda olsa gorurm insallah :KK200: :KK36:
Masallah canım💕

teşekkürler canjm nezle gibiyiz oğlumun burnu akıyor sürekli bence boğazı da acıyor çünlü bende hasta oldum boğazım falan çok acıyor burnum akıyor maalesef 2 aylık bebeğim de hastalandı :KK43: öksürüyor muhtemelen onun da bığazı acıyor.
Test verdiniz mi covid olabilir mi canım ?

teşekkürler canjm nezle gibiyiz oğlumun burnu akıyor sürekli bence boğazı da acıyor çünlü bende hasta oldum boğazım falan çok acıyor burnum akıyor maalesef 2 aylık bebeğim de hastalandı :KK43: öksürüyor muhtemelen onun da bığazı acıyor.
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar dilerim

Kizlar selam öyle yogunuz ki anca gelebildim, şu 3. Aşılar mahfetti bizi, ne güzel belli yaş üstü bitmisti genclerle daha kolay ilerliyordu şimdi tekrar yaşlılarla olduğu için yavaş ilerliyor ve sürekli tartışma çıkarıyorlar...her neyse bildirimi yapayım aslında daha çok ekşi bekliyordum çünkü salı gününden beri aynı kilodayım WC sorunum var ondan sanırım :(
Geçen cuma:61.00
Bugün :60.8
Fark :. _ 0.2
IMG_20210702_081500.webp

Kizlar selam öyle yogunuz ki anca gelebildim, şu 3. Aşılar mahfetti bizi, ne güzel belli yaş üstü bitmisti genclerle daha kolay ilerliyordu şimdi tekrar yaşlılarla olduğu için yavaş ilerliyor ve sürekli tartışma çıkarıyorlar...her neyse bildirimi yapayım aslında daha çok ekşi bekliyordum çünkü salı gününden beri aynı kilodayım WC sorunum var ondan sanırım :KK43:
Geçen cuma:61.00
Bugün :60.8
Fark :. _ 0.2
Eki Görüntüle 2881469
WC sorunu olmasa güzel bi eksi gelecekmiş az kaldı geliyor 5ler kolay gelsin canım sizin için ekstra yıpratıcı bu süreç

Ayla- Ayla- cım bildirimini bekliyorum listeyi paylaşacağım
Kusura bakma canm misafir vardı gelemedim ama keske hiç gelmeseydim yine artıdayım ben sıkıldım bu durumdan. Bu hafta annemlerde pek dikkat edemedim dogru ama ondan önce dikkat ettigim halde de gitmiyordu artık şu kızın hastalıgı iyice geçsin bi dahiliyeye gitmem lazım galiba troitten oluyor bilmiyorum. Ben listeden cikmak istiyorum olmuyor kendimi kaçtıkça gitmiyor bir aydır hiç.. Yine de bildirim yapıyım istersen

Kusura bakma canm misafir vardı gelemedim ama keske hiç gelmeseydim yine artıdayım ben sıkıldım bu durumdan. Bu hafta annemlerde pek dikkat edemedim dogru ama ondan önce dikkat ettigim halde de gitmiyordu artık şu kızın hastalıgı iyice geçsin bi dahiliyeye gitmem lazım galiba troitten oluyor bilmiyorum. Ben listeden cikmak istiyorum olmuyor kendimi kaçtıkça gitmiyor bir aydır hiç.. Yine de bildirim yapıyım istersen
Mesajını yeni okudum canım kendi isteği ile ayrıldı notunu düşüyorum

Back
X