Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tünaydın kızlar 6 gün oldu kızım hasta toparlanamadı eve geri dönüyoruz adam akıllı bi doktora götürelim toparlansın döneriz siz napıyorsunuz ?
Tüh kıyamam kuzucuga çok geçmiş olsun canım doktordan sonra bizede yaz
Eltiler söylemeye bilir bişey kolay kolay bekleme bakışları belli etmiş zaten

Tüh kıyamam kuzucuga çok geçmiş olsun canım doktordan sonra bizede yaz
ah şu kusması bi dursa keşke
Rota gibi duruyor senin de dediğin gibi ins serumla falan çabucak toplar canim. Damar bulabildikleri bari zor buluyorlardı sanki senin kizin
Biraz zor oldu ama buldular şükür bu defa canım yani ilk defa bulundu hatta
Haber ver hastaneden çıkınca muhakkak canım
Tamam canım sağolasın

Tünaydın kızlar 6 gün oldu kızım hasta toparlanamadı eve geri dönüyoruz adam akıllı bi doktora götürelim toparlansın döneriz siz napıyorsunuz ?
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin bı an önce insAllah bişey demediler mi neden olduğuna dair

ah şu kusması bi dursa keşke

Biraz zor oldu ama buldular şükür bu defa canım yani ilk defa bulundu hatta

Tamam canım sağolasın
İns durur kusması da canim ya.
Şu sıra sularda biseyler var herkesçe genel rahatsızlık kusma,ishal karın ağrısı.
Sabah rahatlar ins

İns durur kusması da canim ya.
Şu sıra sularda biseyler var herkesçe genel rahatsızlık kusma,ishal karın ağrısı.
Sabah rahatlar ins
İnşallah canım hala hastanedeyiz demin bir şeyler yedirdik yine bakalım durursa kusma taburcu ederler yine kusarsa tedaviye devam

Yeni geldik eve canım sağolasın 4 buçuktan sonra kusmadı şükür inşallah daha da kusmaz
Geçmiş olsun canım benim oğlumda çok hasta oldu daha yeni iyileşti korona testi yapmadı doktor gerek görmedi alerjik nezle dedi ama çocuk öksürükten uyyamadı çok şükür şu an iyi ondan sonra da benim astım atakları başladı alerji ilaçlarımı alınca iyi oldum biraz ama hala koronamı olduk acaba diye düşünüyorum ikimize de test yapmadılar

Ayy gecmıs olsun, aşısını olmamışmıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…