Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım benim ya Allah şifa versin size de hiçbir şey anlamadım bayramdan kimseyi arayamadım bile bayram kutlamak için iyi olsunlar da sağlık olsun ne yapalım
Ayy gecmıs olsun, aşısını olmamışmıydı
Yok canım ayı geçmişti yaptıramamıştım ama şükür rota da değilmiş doktor rota olmayabilir ama bizim bakmadığımız onlarca çeşit virüsten biri de etki etmiş olabilir dedi kanı da temiz çıktı Allah’a şükür sabaha karşı kusması durdu evdeyiz hala kusmadı ishal halsizlik uyku hali devam ediyor en azından bir şeyler yiyip içebiliyor artık

Çok geçmiş olsun canım. İns korona falan değilsinizdir canım ama Şüphe var niye test yapmıyorlar anlamıyorum ki.

İyi geceler, iyi bayramlar hanımlar
Dün memlekete döndüm
Uzun ve zor bir yolculuktu
Abimin düğünü var 1 ay sonra bizde hazırlıklara hız verdik bu yüzden bir türlü yazma fırsatım olmadı
Kötü haber şu ki artıdayım maalesef 3-4 gün var reglime sanırım feci ödem tuttum
Bi iki minik kaçamağım oldu ama asla artı olacak gibi olmadı

U UcanSupurge canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin kızına
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Neyse ki etaplar birleşti bugün bildirim yok canım gelecek haftayı sıkı tut inşallah güzel sonuç alırız

Yeni geldik eve canım sağolasın 4 buçuktan sonra kusmadı şükür inşallah daha da kusmaz
İyi aman insAllah kusmaz canım ishal için annem bize limonla kahve karıştırıp verirdi dene istersen o da yorar çocuğu
Merhaba kızlar bayramınız mübarek olsun internet sıkıntısı var hem de hastalıklarla uğraştık biraz o yüzden çok giremiyorum.Hepinizin mutlu huzurlu nice güzel bayramları olsun
Sağol canım seninde mübarek olsun çok geçmiş olsun size de

Bende biraz artidayim ama haftaya hallolur ins

Daha iyi şükür canım en azından kusmuyor artık
İyi Bayramlar
Canlarım
Ne çok özledim
İyi bayramlar canım biz de seni çok özledik
Hayırlı bayramlar hanımlar.

U UcanSupurge geçmiş olsun cnm.
Bu aralar salgın var galiba. Benim kızım da 10 gündür ishal kusma var. Daha yeni duzelebildi.

İyi mi şimdi, toparlandı mi kızin.
Ah canım size de geçmiş olsun bizimkini 6. Gün yatırdılar şükür kusması durdu ama ishal halsizlik devam ediyor

Kusma olmadı şükür canım çok halsiz ishali devam ediyor zinco probiyotik filan verdim muz patates yediriyorum inşallah toparlanır siz nasıl oldunuz canım ?
İyiyiz şükür korona olmadığımız kesin gibi çünkü bizimle temas halinde olan kimse hasta olmadı oğlumda hafif bir öksürük kaldı bende öksürük var ama alıştım zaten kaç aydır rahattım korkuyordum astımın sesi çıkmıyor bir yerde ortaya çıkacak diye çıktı işte . inşallah kuzucuğun bir an önce toparlanır hamile halinle stres sıkıntı yorgunluk epey çekmişsindir selamete çıkarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…