- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.541
Çok gecmiş olsun canım , birdaha olmasın inş. Bu arada dün de biz buyuk bi olay atlattık, eşimin dalgınlıgına geldi ilk avm di bebekle , ebebekten ıslak mendıl aldık, yuruyen merdıvene gitti eşim bebe arabasıyla devrıleyazdılar neyse toparladı , o an ellerımı kafama koydum ve sanki aklım uctu gitti , okdr korktum ki sadaka verıcem bu aralar cokDikkatli olsun bari annen ya toplum olarak birebir covid belirtisi göstersek de yok ben üşüttüm yok ben gribim triplerine giriyoruz bu zihniyet değişmedikçe işimiz zor
Bi gece kaldık canım daha iyi şimdi elhamdulillah
Valla ya o kadar korun dikkat et durduk yere covid olurdun Allah korusunBayramda da az öksürüyodu abi sen kovid testi yaptır istersen dedim , aşılıyım ben dıyo, anneme dedim içerde sen hasta oldıklarını bilıyomussun bize niye solemedın biz akşam gelırdık dedim , a olmaz bayram dıyo ,soylesrm gelmezdin dıyo , ya gercekten dicek bişey bulamıyorum, ben herkese okadar dıkkat ederken...
Allah korumuş resmen çok tehlikeli yürüyen merdivenler bebek arabaları için bebek arabasını oradan çıkaracak olsanız çocuğu içinden alın en azından canım dikkat etmek lazımÇok gecmiş olsun canım , birdaha olmasın inş. Bu arada dün de biz buyuk bi olay atlattık, eşimin dalgınlıgına geldi ilk avm di bebekle , ebebekten ıslak mendıl aldık, yuruyen merdıvene gitti eşim bebe arabasıyla devrıleyazdılar neyse toparladı , o an ellerımı kafama koydum ve sanki aklım uctu gitti , okdr korktum ki sadaka verıcem bu aralar cokAllah korusun ya
Ekim başında canım bayramdan ötürü olduğunu düşünüyorum pazartesi gelir ara tartılar kızım bi toparlansın köye döneceğiz tekrar ben 21 aylıkken sütten kestim canım devam sütü kullanmadım normal ek gıda ve inek sütü içirdim ama seninki biraz daha küçük olacağı için bilemedim devam sütü gerekir mi ? Bence mamalık dönemi geçti senin bücürün mama yerine ek gıda + devam sütü daha mantıklı geldiGrupta bi sessızlık hakım sanki , U UcanSupurge senın dogum nasipse ne zaman tatlışımkızlar buarada şey sprcam, diyelim ki ben 18 aylıkken emzirmeyı bıraktım , yerıne devam sütü mü kullanmalıyım,mama degıl demi ?
Ay az kalmıs hadi saglıkla inşValla ya o kadar korun dikkat et durduk yere covid olurdun Allah korusun
Allah korumuş resmen çok tehlikeli yürüyen merdivenler bebek arabaları için bebek arabasını oradan çıkaracak olsanız çocuğu içinden alın en azından canım dikkat etmek lazım
Ekim başında canım bayramdan ötürü olduğunu düşünüyorum pazartesi gelir ara tartılar kızım bi toparlansın köye döneceğiz tekrar ben 21 aylıkken sütten kestim canım devam sütü kullanmadım normal ek gıda ve inek sütü içirdim ama seninki biraz daha küçük olacağı için bilemedim devam sütü gerekir mi ? Bence mamalık dönemi geçti senin bücürün mama yerine ek gıda + devam sütü daha mantıklı geldi
Sağol canım benim. AminOyyy hepınıze gecmıs olsun kızlae , Allah korusun meleklerımızı
Çok geçmiş olsun canım hayırdır hasta misinizDikkatli olsun bari annen ya toplum olarak birebir covid belirtisi göstersek de yok ben üşüttüm yok ben gribim triplerine giriyoruz bu zihniyet değişmedikçe işimiz zor
Bi gece kaldık canım daha iyi şimdi elhamdulillah
Allah korusun ya çok tehlikeli , dikkat edin ,Çok gecmiş olsun canım , birdaha olmasın inş. Bu arada dün de biz buyuk bi olay atlattık, eşimin dalgınlıgına geldi ilk avm di bebekle , ebebekten ıslak mendıl aldık, yuruyen merdıvene gitti eşim bebe arabasıyla devrıleyazdılar neyse toparladı , o an ellerımı kafama koydum ve sanki aklım uctu gitti , okdr korktum ki sadaka verıcem bu aralar cokAllah korusun ya
Canım benim kızım 15 aylikk falandı bıraktığında , biraz mama verdim sonra normal inek sütü verdim, baktığın zaman devam sütü dediğin şeyin içeriği şekerden başka birşey değilmiş yani , o yüzden katkılı ürün vermektense normal süt verdim zaten sonra da hiç birşey vermedimGrupta bi sessızlık hakım sanki , U UcanSupurge senın dogum nasipse ne zaman tatlışımkızlar buarada şey sprcam, diyelim ki ben 18 aylıkken emzirmeyı bıraktım , yerıne devam sütü mü kullanmalıyım,mama degıl demi ?
Hoş geldin Sefa geldin canımSelam takımın güzel hatunlarian itibari ile tatil bitmiş kürkçü dükkanina dönmüş bulunmaktayim pazartesiden itibaren su aldiklarimi vermem lazım yani mekanda online durumundayım
Önce kızım ishal kusma o toparlanıyor derken şimdi ben Serum taktılar fayda etmedi yine kustum covid testi aldılar ikinci serumu taktılar hastanedeyim canımÇok geçmiş olsun canım hayırdır hasta misiniz
Hoş buldum canım çok geçmiş olsun, covit değildir de viral birşey kapmış olabilirsiniz , dikkat et kendine canım yaHoş geldin Sefa geldin canım
Önce kızım ishal kusma o toparlanıyor derken şimdi ben Serum taktılar fayda etmedi yine kustum covid testi aldılar ikinci serumu taktılar hastanedeyim canım
Kendi istegiyle m bırakmıştı canım , sinyal verdi mi , bazısı bırakma oncesi cok memeye düştüğünü soyluyor. Biz emerek uyutma sorunuyla ugrasıyoruz hala umarım cozerızÇok geçmiş olsun canım hayırdır hasta misiniz
Allah korusun ya çok tehlikeli , dikkat edin ,
Canım benim kızım 15 aylikk falandı bıraktığında , biraz mama verdim sonra normal inek sütü verdim, baktığın zaman devam sütü dediğin şeyin içeriği şekerden başka birşey değilmiş yani , o yüzden katkılı ürün vermektense normal süt verdim zaten sonra da hiç birşey vermedim
Canım cok gecmıs olsun ya nazara falan mı geldınız , test sonucu cıktı mı ? Allahım şifa versınHoş geldin Sefa geldin canım
Önce kızım ishal kusma o toparlanıyor derken şimdi ben Serum taktılar fayda etmedi yine kustum covid testi aldılar ikinci serumu taktılar hastanedeyim canım
Anlatamadım ki hala midem bulanıyor açım hiç bir şey yiyemiyorumHoş buldum canım çok geçmiş olsun, covit değildir de viral birşey kapmış olabilirsiniz , dikkat et kendine canım ya
+ Kaç ile geldin acepSelam takımın güzel hatunlarian itibari ile tatil bitmiş kürkçü dükkanina dönmüş bulunmaktayim pazartesiden itibaren su aldiklarimi vermem lazım yani mekanda online durumundayım
Yeni verdim canım 8 saate çıkarmışCanım cok gecmıs olsun ya nazara falan mı geldınız , test sonucu cıktı mı ? Allahım şifa versın
Benim kiz kendisi bıraktı canım zamanla azaltmisti ben zorluyordum emsin diye ama baktim olmuyor bıraktı sonunda ama 15 ay emdiKendi istegiyle m bırakmıştı canım , sinyal verdi mi , bazısı bırakma oncesi cok memeye düştüğünü soyluyor. Biz emerek uyutma sorunuyla ugrasıyoruz hala umarım cozerız
Çok zor canım ya insallah biran önce toparlarsinizAnlatamadım ki hala midem bulanıyor açım hiç bir şey yiyemiyorum
Oo sabah göreceğiz+ Kaç ile geldin acep
Bence sen cok abartmamıssımdır , ben de tatılden dönüşte +1 dim bu hafta da anca o gitti , yani ikş haftadır yerımde sayıyorum.. yine bi start vermek lazım yaBenim kiz kendisi bıraktı canım zamanla azaltmisti ben zorluyordum emsin diye ama baktim olmuyor bıraktı sonunda ama 15 ay emdi
Çok zor canım ya insallah biran önce toparlarsiniz
Oo sabah göreceğizof akşam yemegibi de daha şimdi yedim acaba yarın neler olacak tartıda
İnş negatiftir,Yeni verdim canım 8 saate çıkarmış
Kusmam durmuyor canım hala serum kolumda az önce yine kustum kızımdaki hastalık neyse bendeki o da anlatamadımİnş negatiftir,canım ,zaten pozitifse ilaç vs kullanmaz dogal yontemlerle halledersım inş , kusma fln cok kovit gibi gelmedi bana
Ben kullanmadım canim . Zaten herşeyden yiyordu normal beslendi. Biz ne yiyorsak onu yedi yani. Normal süt verdimGrupta bi sessızlık hakım sanki , U UcanSupurge senın dogum nasipse ne zaman tatlışımkızlar buarada şey sprcam, diyelim ki ben 18 aylıkken emzirmeyı bıraktım , yerıne devam sütü mü kullanmalıyım,mama degıl demi ?
Çok geçmiş olsun canım. Sadece kusmaysa çivit değildir bence canim. İns kusman durur bir an evvel hamile hamile zor olur . Test sonucunu yaz bizede unutmaNapıyorsunuz Kızlar sanırım kızımın hastalığı bana da bulaştı çok halsizim sabahtan beri 3 kere kustum
Hoşgeldin canım. Halledersin sen kiloyu dert etme tatil guzelmiydi önemli olan oSelam takımın güzel hatunlarian itibari ile tatil bitmiş kürkçü dükkanina dönmüş bulunmaktayim pazartesiden itibaren su aldiklarimi vermem lazım yani mekanda online durumundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?