- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.561
Şu kusmam bir dursa covide bile şükredeceğimBen kullanmadım canim . Zaten herşeyden yiyordu normal beslendi. Biz ne yiyorsak onu yedi yani. Normal süt verdim
Çok geçmiş olsun canım. Sadece kusmaysa çivit değildir bence canim. İns kusman durur bir an evvel hamile hamile zor olur . Test sonucunu yaz bizede unutma
Hoşgeldin canım. Halledersin sen kiloyu dert etme tatil guzelmiydi önemli olan o
Durur canim ins rabbim şifa versin.Şu kusmam bir dursa covide bile şükredeceğim
Sıvı kaybı da tehlikeli benim için canım Allah Kerim ne yapalım şifa Allah tanDurur canim ins rabbim şifa versin.
Covid değildir canim ins hamilesin Allah korusun
Sağolasın Aslım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Zehracığım. Rabbim acil şifalar versin .
Leylağım size de çok geçmiş olsun.
İyiyiz canım çok şükür şu an yiyoruz içiyoruz geziyoruzNasıl oldunuz canım gecmıs olsun , korona testi istedınız mi
Ayy Allah korusun süpürgem inşallah sadece mideni üşütmüşsündür. Eğer kızından geçtiyse de bol bol vitamin al sıvı kaybetme .Napıyorsunuz Kızlar sanırım kızımın hastalığı bana da bulaştı çok halsizim sabahtan beri 3 kere kustum
Selamlar canım Eminim çok almamışsındır çok kontrollüsün sen .burada tartı yok ama vücudumdan anlıyorum ben 64 olmuş olabilirimSelam takımın güzel hatunlarian itibari ile tatil bitmiş kürkçü dükkanina dönmüş bulunmaktayim pazartesiden itibaren su aldiklarimi vermem lazım yani mekanda online durumundayım
Allah korusun kuzum endişe bağışıklığı çok ciddi düşürüyor inşallah çabucak geçer moralini düzgün tutlSıvı kaybı da tehlikeli benim için canım Allah Kerim ne yapalım şifa Allah tan
Öyle tabiki ins sabaha rahatlayacaksin canim benim şu içtikçe miden iyice bulanır ama icebiliyirsan şu iç. Serumlar illaki fayda edecek. Eve geçince çeşmeden mi iciyorsunuz suyu hazır şu için olmazsa.Sıvı kaybı da tehlikeli benim için canım Allah Kerim ne yapalım şifa Allah tan
Hastanede yatırdılar canım bakalım inşallah durur artıkSağolasın Aslım teşekkür ederim
İyiyiz canım çok şükür şu an yiyoruz içiyoruz geziyoruzoğlum grip semptomları gösterdi sonra öksürük başladı test için götürdüm ama çocuk doktorunun test istemesi gerekşyormuş fakat doktor teste gerek görmedi oğlumla ben yinede 1 hafta çıkmadık kimseyle görüşmedik tedbiren .benim rahatsızlığım alerjik astım yeşillik bir yere geldik bir anda hortladı pılenlerden galiba ilaçlarımı kullandım geçti şükür.
Ayy Allah korusun süpürgem inşallah sadece mideni üşütmüşsündür. Eğer kızından geçtiyse de bol bol vitamin al sıvı kaybetme .
Selamlar canım Eminim çok almamışsındır çok kontrollüsün sen .burada tartı yok ama vücudumdan anlıyorum ben 64 olmuş olabilirimama habire tatlılar pideler gözlemeler mantılar kuzenlerle akşam dondurma eşliğinde yürüyüşler çok takmamaya çalışıyorum bu sefer hayat zehir oluyor.ama buradan dönüşte hemen tekrar listeye gireceğim
Allah korusun kuzum endişe bağışıklığı çok ciddi düşürüyor inşallah çabucak geçer moralini düzgün tut
Kuzum arıtma kullanıyoruz yatış yaptılar az önce bi iki çubuk kraker yedim onu da kustumÖyle tabiki ins sabaha rahatlayacaksin canim benim şu içtikçe miden iyice bulanır ama icebiliyirsan şu iç. Serumlar illaki fayda edecek. Eve geçince çeşmeden mi iciyorsunuz suyu hazır şu için olmazsa.
Vallahi bu kez abarttımBence sen cok abartmamıssımdır , ben de tatılden dönüşte +1 dim bu hafta da anca o gitti , yani ikş haftadır yerımde sayıyorum.. yine bi start vermek lazım ya
Ya bu kez çok güzel geçtiBen kullanmadım canim . Zaten herşeyden yiyordu normal beslendi. Biz ne yiyorsak onu yedi yani. Normal süt verdim
Çok geçmiş olsun canım. Sadece kusmaysa çivit değildir bence canim. İns kusman durur bir an evvel hamile hamile zor olur . Test sonucunu yaz bizede unutma
Hoşgeldin canım. Halledersin sen kiloyu dert etme tatil guzelmiydi önemli olan
Çok geçmiş olsun canım ,bu kez aldım bence çünkü baya saldim tabi memlekete kardeşim falan olunca çok yedik ,isinkotu tarafı su hiç icemedim orda beni çok kötü etkilediSağolasın Aslım teşekkür ederim
İyiyiz canım çok şükür şu an yiyoruz içiyoruz geziyoruzoğlum grip semptomları gösterdi sonra öksürük başladı test için götürdüm ama çocuk doktorunun test istemesi gerekşyormuş fakat doktor teste gerek görmedi oğlumla ben yinede 1 hafta çıkmadık kimseyle görüşmedik tedbiren .benim rahatsızlığım alerjik astım yeşillik bir yere geldik bir anda hortladı pılenlerden galiba ilaçlarımı kullandım geçti şükür.
Ayy Allah korusun süpürgem inşallah sadece mideni üşütmüşsündür. Eğer kızından geçtiyse de bol bol vitamin al sıvı kaybetme .
Selamlar canım Eminim çok almamışsındır çok kontrollüsün sen .burada tartı yok ama vücudumdan anlıyorum ben 64 olmuş olabilirimama habire tatlılar pideler gözlemeler mantılar kuzenlerle akşam dondurma eşliğinde yürüyüşler çok takmamaya çalışıyorum bu sefer hayat zehir oluyor.ama buradan dönüşte hemen tekrar listeye gireceğim
Allah korusun kuzum endişe bağışıklığı çok ciddi düşürüyor inşallah çabucak geçer moralini düzgün tut
Tatlı dışında güzel canım,zaten onun da miktarı az24 temmuz cumartesi
10.00
3 YK kavurma
1 dlm ekmek
3 yeşil biber
16.00
4 sarma
4 YK kıyma kavurma
Salata
1 üçgen dlm karpuz
1 baklavanın yarışı
Şu 2 litre
Evde değildim tatlıyı böldük diye yedim
Güzel canım afiyet olsun25 temmuz pazar
11.00
1 kase cacık
1 yumurta yağda
2 dlm ekmek
2 çay ksg bal
2 çay kaşığı tereyağ
Domates salatalık yeşil biber
16 00
2 avuç çekirdek
19.30
3 YK bulgur pilavı
Et sote 2 ksk
Soğan söğüş
Şu 3 litre
Yatirmalari iyi olmuş cani enazindan yakintakip ederler,inşallah kısa sürede toparlarsinHastanede yatırdılar canım bakalım inşallah durur artık
Kuzum arıtma kullanıyoruz yatış yaptılar az önce bi iki çubuk kraker yedim onu da kustum
Mide bulantım durdu gibi son bi serumum var covid testim negatif inşallah serum bitince eve dönerim çok yoruldumVallahi bu kez abarttım. Kardeşim falan da gelmişti annem de baya hazırlık yapmış o yüzden yedim , aslında şuan regl oldum onun ödemek var ve bu akşam bulgur pilavı yedim saat 21 de bunlar yarın tartida ekstra fazla görünebilir, zaten gece yoldaydim sabaha kadar uyumadım ayaklarim ellerim feci şişti ..yarından itibaren start veriyorum fikrimce yarın +3 görürüm
Ya bu kez çok güzel geçtibol b yedik ictik gezdik
Çok geçmiş olsun canım ,bu kez aldım bence çünkü baya saldim tabi memlekete kardeşim falan olunca çok yedik ,isinkotu tarafı su hiç icemedim orda beni çok kötü etkiledi
Tatlı dışında güzel canım,zaten onun da miktarı az
Güzel canım afiyet olsun
Yatirmalari iyi olmuş cani enazindan yakintakip ederler,inşallah kısa sürede toparlarsin
Hastanede yatırdılar canım bakalım inşallah durur artık
Kuzum arıtma kullanıyoruz yatış yaptılar az önce bi iki çubuk kraker yedim onu da kustum
Ay çok sevindim negatif çıkmasına. Eve cikmissindir bile belki şimdi nasilsinMide bulantım durdu gibi son bi serumum var covid testim negatif inşallah serum bitince eve dönerim çok yoruldum
Yok canım bugün de kalacakmışımAy çok sevindim negatif çıkmasına. Eve cikmissindir bile belki şimdi nasilsin
Olsun canim yat iyi olur gözetim altında .Yok canım bugün de kalacakmışım
Öyle canım dediğin gibi iyi olur inşallah bakalımOlsun canim yat iyi olur gözetim altında .
Hamile olduğum için gözetim altında tutmak istiyorlar demekki
Daha iyiyim canım hastanedeyim hala serum tedavisi devam ediyor ishalim iştahsızlığım var midem şiş gibi içim hiç bir şey almıyorU UcanSupurge nasılsın canım
Kusman durdumuDaha iyiyim canım hastanedeyim hala serum tedavisi devam ediyor ishalim iştahsızlığım var midem şiş gibi içim hiç bir şey almıyor
Aynen canım salgın kaynaklı imiş ishal kusmaKusman durdumu
Sebeb olarak ne dediler canim enfeksiyon falanmi varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?