Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şu kusmam bir dursa covide bile şükredeceğim

Çok geçmiş olsun Zehracığım. Rabbim acil şifalar versin .

Leylağım size de çok geçmiş olsun.
Sağolasın Aslım teşekkür ederim
Nasıl oldunuz canım gecmıs olsun , korona testi istedınız mi
İyiyiz canım çok şükür şu an yiyoruz içiyoruz geziyoruz oğlum grip semptomları gösterdi sonra öksürük başladı test için götürdüm ama çocuk doktorunun test istemesi gerekşyormuş fakat doktor teste gerek görmedi oğlumla ben yinede 1 hafta çıkmadık kimseyle görüşmedik tedbiren .benim rahatsızlığım alerjik astım yeşillik bir yere geldik bir anda hortladı pılenlerden galiba ilaçlarımı kullandım geçti şükür.

Napıyorsunuz Kızlar sanırım kızımın hastalığı bana da bulaştı çok halsizim sabahtan beri 3 kere kustum
Ayy Allah korusun süpürgem inşallah sadece mideni üşütmüşsündür. Eğer kızından geçtiyse de bol bol vitamin al sıvı kaybetme .
Selam takımın güzel hatunlari an itibari ile tatil bitmiş kürkçü dükkanina dönmüş bulunmaktayim pazartesiden itibaren su aldiklarimi vermem lazım yani mekanda online durumundayım
Selamlar canım Eminim çok almamışsındır çok kontrollüsün sen .burada tartı yok ama vücudumdan anlıyorum ben 64 olmuş olabilirim ama habire tatlılar pideler gözlemeler mantılar kuzenlerle akşam dondurma eşliğinde yürüyüşler çok takmamaya çalışıyorum bu sefer hayat zehir oluyor.ama buradan dönüşte hemen tekrar listeye gireceğim
lSıvı kaybı da tehlikeli benim için canım Allah Kerim ne yapalım şifa Allah tan
Allah korusun kuzum endişe bağışıklığı çok ciddi düşürüyor inşallah çabucak geçer moralini düzgün tut

Sıvı kaybı da tehlikeli benim için canım Allah Kerim ne yapalım şifa Allah tan
Öyle tabiki ins sabaha rahatlayacaksin canim benim şu içtikçe miden iyice bulanır ama icebiliyirsan şu iç. Serumlar illaki fayda edecek. Eve geçince çeşmeden mi iciyorsunuz suyu hazır şu için olmazsa.

24 temmuz cumartesi
10.00
3 YK kavurma
1 dlm ekmek
3 yeşil biber

16.00
4 sarma
4 YK kıyma kavurma
Salata
1 üçgen dlm karpuz
1 baklavanın yarışı

Şu 2 litre

Evde değildim tatlıyı böldük diye yedim

25 temmuz pazar
11.00
1 kase cacık
1 yumurta yağda
2 dlm ekmek
2 çay ksg bal
2 çay kaşığı tereyağ
Domates salatalık yeşil biber

16 00
2 avuç çekirdek

19.30
3 YK bulgur pilavı
Et sote 2 ksk
Soğan söğüş

Şu 3 litre

Hastanede yatırdılar canım bakalım inşallah durur artık
Öyle tabiki ins sabaha rahatlayacaksin canim benim şu içtikçe miden iyice bulanır ama icebiliyirsan şu iç. Serumlar illaki fayda edecek. Eve geçince çeşmeden mi iciyorsunuz suyu hazır şu için olmazsa.
Kuzum arıtma kullanıyoruz yatış yaptılar az önce bi iki çubuk kraker yedim onu da kustum

Bence sen cok abartmamıssımdır , ben de tatılden dönüşte +1 dim bu hafta da anca o gitti , yani ikş haftadır yerımde sayıyorum.. yine bi start vermek lazım ya
Vallahi bu kez abarttım . Kardeşim falan da gelmişti annem de baya hazırlık yapmış o yüzden yedim , aslında şuan regl oldum onun ödemek var ve bu akşam bulgur pilavı yedim saat 21 de bunlar yarın tartida ekstra fazla görünebilir, zaten gece yoldaydim sabaha kadar uyumadım ayaklarim ellerim feci şişti ..yarından itibaren start veriyorum fikrimce yarın +3 görürüm
Ya bu kez çok güzel geçti bol b yedik ictik gezdik
Çok geçmiş olsun canım ,bu kez aldım bence çünkü baya saldim tabi memlekete kardeşim falan olunca çok yedik ,isinkotu tarafı su hiç icemedim orda beni çok kötü etkiledi
24 temmuz cumartesi
10.00
3 YK kavurma
1 dlm ekmek
3 yeşil biber

16.00
4 sarma
4 YK kıyma kavurma
Salata
1 üçgen dlm karpuz
1 baklavanın yarışı

Şu 2 litre

Evde değildim tatlıyı böldük diye yedim
Tatlı dışında güzel canım,zaten onun da miktarı az
Güzel canım afiyet olsun

Kuzum arıtma kullanıyoruz yatış yaptılar az önce bi iki çubuk kraker yedim onu da kustum
Yatirmalari iyi olmuş cani enazindan yakintakip ederler,inşallah kısa sürede toparlarsin

Mide bulantım durdu gibi son bi serumum var covid testim negatif inşallah serum bitince eve dönerim çok yoruldum

Mide bulantım durdu gibi son bi serumum var covid testim negatif inşallah serum bitince eve dönerim çok yoruldum
Ay çok sevindim negatif çıkmasına. Eve cikmissindir bile belki şimdi nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…