- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.621
Tatlımmmmm çok çok iyiyim teşekkür ederimU UcanSupurge geçmiş olsun hamişim
YaKaMoZz-z selam tatlım nasılsın, nasıl gidiyor aklımın bir köşesindesin hep biliyor musun hep mutlu huzurlu ol istiyorum
Koca bir kalıp mıSlm Canlar menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
Bir tereyağlı omlet
3 dilim kaşar
4 ceviz içi
3 dilim kavun
Akşam geç oldu dışarıdaydım 18:00
Yine şinitzel2 adet
Veeee bir adet
Bir kalıp değildir yok yok değildir bir kare bilemedin 2 kare cikolatadir degilmi canimSlm Canlar menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
Bir tereyağlı omlet
3 dilim kaşar
4 ceviz içi
3 dilim kavun
Akşam geç oldu dışarıdaydım 18:00
Yine şinitzel2 adet
Veeee bir adet
Değildir değil bayılmaKoca bir kalıp mıkaç gr ? Bayılazağım
Bunları eşin mi söluyo sana , alemler ya ,direk sana sorsalar ya fesatlarGörümce sıkıştırmış eşimi ne kullandı da verdi bu kadar kiloyu diye(zayiflama ürünlerini kullandım sanmış)
Yok yok kalıp değil 3 parçaBir kalıp değildir yok yok değildir bir kare bilemedin 2 kare cikolatadir degilmi canim
Sakin olun canlar, o kadar yermiyim hiçKoca bir kalıp mıkaç gr ? Bayılazağım
Yüreğimize indirecektin 3 parça da çok gibi ama neyse artikYok yok kalıp değil 3 parça
Oooo iyiymiş tabiki senin daha çok vermen lazım iddiayı kazanman lazimAbimle iddiaya girdik, o da diyette , 1 ayda kim daha cok kilo verırse 6 kişiye yemek ısmarlıcak yani aileyebugun 300 iple başladım , breezenin kabak şeysı nasılkı onumu yapsam ,heyecankıyım
Kim kazanırsa kazansın sonucta iyi kılo vermıs olacagız ıkımız de inş. 1 ayda 5 kilo hedef koysam cok muOooo iyiymiş tabiki senin daha çok vermen lazım iddiayı kazanman lazim
Yoo bence çok değil verirsin Bence canim.Kim kazanırsa kazansın sonucta iyi kılo vermıs olacagız ıkımız de inş. 1 ayda 5 kilo hedef koysam cok mu
Güzel canım, sinitzel firinda olduğu için çok yağlı değildir ,şişkinlik regl kaynaklıdır canım üzülmeHayırlı geceler kızlar
U UcanSupurge canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun
Şükür ki negatif çıkmış testin
Rabbim şifa versin
Bi süredir menü paylaşamadım yoğunluktan
Artık kaldığım yerden devam
Dün regl oldum davul gibiyim maalesef
Menü bildirimi
Kahvaltı
Tereyağlı bir yumurtadan omlet
3-4 dilim kaşar
3-4 ceviz içi
2 dilim salam
3 çatal ucu reçel
Akşam 15:00
5 bulgurlu lahana sarma
İki fırında şinitzel
Ara 18:00
2 şeftali
Bir avuç leblebi
Evde çok dikkat et canım,bol su iç,ayran , yoğurt tuket,yoğurdun suyunu iç çok iyi gelirTaburcu etmiyordu da eve gidip bol su içmem ve sorumluluğu aldığıma dair imza karşılığında çıkardı eve gidiyorum şimdi canım
Hoş geldin canım sağolasın
Hoş geldin canım , ozledidk burayı vallahiSelamlar kızlar nasılsınız.Şükür evime döndüm artık .Hepinizi çok özledim.
Canım ben de +2 kilo döndüm+2kilo döndüm ya nasıl oldu ki
Ahahahaha eşinin sözüne çok güldüm ya ,İki kilo kabak aldım.Eşim oğluma hristiyanlar günah işleyince filmlerde kendini kırbaçlıyor annen de kabakla dövecek kendini dedi
Aslında iyi gidiyordum.yürüyüş yaptım kaynanamda kalabalık malum hic oturmadım.son gün sinirimi bozdu yedim
Yolda da dün yedim.Bugün zumba class ve zumbaya başladım.iki gun yağsız kabak yerim inşallah.
Kaynanam 10 kilo varmı verdigi kilo demiş esimde 10 ne anne 25 kilo verdigitti demis.ben zayıf sevmem diyor kaynanam gelmis te bana.Yazık kendi dr nowzoradanin hastaları gibi olmuş farkında değil.Esime hasta olur baska kilo vermesin demiş.Bu kadar yeter diye darliyor beni.Anneme de demiş çok zayıflamış hasta olur diye.Ya anne dedim geldiğimde görürsün abartıyor kıskandı da diye.
Güzel menü olmuş canım afiyet olsun27 Temmuz menüm
Kahvaltı:11.00
2yumurta kk paynirden omlet
Domates biber
Bol maydanoz
Ara:8çiğ badem
Yarım şeftali
1mürdüm eriği
Aksam:17.00
4yk taze fasulye
4yk haşlanmış et
Bol yeşillik
1dilim ekmek
Su:2,5 litre
Spor:22dk class zumba
40 dk zumba
248puan
Eki Görüntüle 2893372
U UcanSupurge G Goklerce
He kız işsizken koyar cunku zaten , gercı ailem feda olsun da .ole dusunmıyım:))) sen de hızlanmalısın bu durumda bana yetişmen için :)))Yoo bence çok değil verirsin Bence canim.
Kız kazanmak daha güzel ya sen iddayi kazanan taraf ölümü türlü de kazan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?