• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle valla yıllardır çalışıyorum kızımın ilk doğduğu sene kadar hiç zorlanmadım

Şükür canım gelmiş geçmiş olsun

İyi tatiller canım iyi olmuştur sana annenler de mı geldi ?
Amin cnm sagol
İns canim hastalık geldimi dirençleri düşüyor hemen zaten . Vitamin fayda eder ins
Aynen ya insallah cnm
Algı operasyonu işte.senelerdir kiloluyum diye neler söyledi bu yıl eşimin yanında daha verme ben zayıf sevmem diyor kv.
Hayır ona neyse kilomdan.tehlikeli bir kadın ya Allah onun şerrinden korusun yuvamı.
Allah korusun gercekten bazı insanlar niye boyle fesat anlamiyorum :(

Bilmiyorum canim.esimin üzerine gitmedim kendi dedi çok zayıf ve çirkindi diye.belkide beni sinirlendirmemek için dediesim öyle bilemiyorum.Rabbim kalbine göre versin kaynanamın.
Aldırma canım boşver ,böyle şeyleri yapmayı seviyor bazı kvler, sen evine bak
Ben de istemiyorum canım ev kredimiz bitti bi araba kredisi var eşime de ben çalışmayacakmışım gibi ödeme planını ayarla dedim çekerken Allah iyilerle karşılaştırsın

3- kayınvalidenin bunu eşine anlatması ne alaka ?

Aynen dün öğrenmiş gibi oysa şurda kaç hafta kaldı doğuma

Afiyet olsun canım akşam kalabalık geldi gözüme kuru fasülye varken ekmek fazla galiba ama onun da miktarı az
Haklısın canım yazdıkça daha çok düzelteceğim
Hoşgeldin canım çoğu odemdir onların ins.
Diyetisyen bende istiyorum yağ kas oranimi öğrenmek için dhaa cok

Ah ahhhh lafın nereye gideceğini bir tartsalar keşke.
Eşinin cevabı burda önemli olan kv kendi kendine soylensin

Güzel bence canim afiyet olsun
Teşekkür ederim canım

Aynen değil mi?

Bilerek söylediğine eminim.Yıllardır büyük bir titizlikle canımı sıkmayı başarmıştır.Neye kızacağım neye kırılacağım iyi bilir kv.
Allah kvnin kalbine göre versin inşaallah, işi gücü yok hala uğraşıyor
Iyi geceler kızlar yogun bir gündü anca ugrayabildm doktora gittik tekrardan kan aldılar sukur bisi cikmadi sadece direnci biraz dusmus diye multivitamin yazdı bogazlari kizarik hafif atesimiz yok bu gece sanirim atlatiyor cok mutluyum :KK36:
Çok geçmiş olsun canım ❤️daha da iyi olsun inşallah
Merhaba kızlar nasılsınız?
Çok açım çoooook 🤐
Menü bildirimi yapayım
Kahvaltı 11:30
3 hurma
3 kuru incir
3 ceviz içi
2 kupa süt

Akşam 16:00
3 hurma
3 kuru incir
Bir kupa süt

Su şimdiye kadar 1,5 litre
Kız bu menüye ben acıktım nerdeyse baya hafif görünüyor

Çok açım çoooook 🤐
Menü bildirimi yapayım
3 hurma
3 kuru incir
3 ceviz içi
2 kupa süt

3 hurma
3 kuru incir
Bir kupa süt

Anam bu menüye kim olsa acıkır kız zorlama kendini düğün için mi acele ediyorsun zayıflamakta

Çok açım çoooook 🤐
Menü bildirimi yapayım
3 hurma
3 kuru incir
3 ceviz içi
2 kupa süt

3 hurma
3 kuru incir
Bir kupa süt

Bu menuyle tokum deseydin bir tuhaflık hissederdim zati🤭

Bide hep tatlı yemişsin benim midem iyice kaziniyor tatlı yiyince tatlının arkasına da canım acayip karbonhidrat çekiyor. Çok açsan saat iyice gecikmeden bı yoğurt falan ye olmadi

Algı operasyonu işte.senelerdir kiloluyum diye neler söyledi bu yıl eşimin yanında daha verme ben zayıf sevmem diyor kv.
Hayır ona neyse kilomdan.tehlikeli bir kadın ya Allah onun şerrinden korusun yuvamı.
Kayinvalide mi diyor 😳 seninle degil oglunla evliyim,oglun bile vucuduma karisamaz deseydin ya.

Kaynanama gittim düzenim bozuldu tam otutturdum anneme gideceğim bu hafta insallah.dönüşte düzene gireceğim inşallah
Bende bi turlu adapte olamiyorum hafta sonu bende koye gidicem kaynananin oraya bakalim . Birazdan yuruyuse gidicem. Havalar cok sivak insanin hic bisey yapasi gelmiyor

Aldırma canım boşver ,böyle şeyleri yapmayı seviyor bazı kvler, sen evine bak

Haklısın canım yazdıkça daha çok düzelteceğim

Teşekkür ederim canım
Sağol canım💕
Allah kvnin kalbine göre versin inşaallah, işi gücü yok hala uğraşıyor

Çok geçmiş olsun canım ❤️daha da iyi olsun inşallah

Kız bu menüye ben acıktım nerdeyse baya hafif görünüyor
Aminnnn💕
Kayinvalide mi diyor 😳 seninle degil oglunla evliyim,oglun bile vucuduma karisamaz deseydin ya.
Oğlun böyle seviyor dedim.ama sinir oldum
Bende bi turlu adapte olamiyorum hafta sonu bende koye gidicem kaynananin oraya bakalim . Birazdan yuruyuse gidicem. Havalar cok sivak insanin hic bisey yapasi gelmiyor
Kolay gelsin canım

Sağol canım💕

Aminnnn💕

Oğlun böyle seviyor dedim.ama sinir oldum

Kolay gelsin canım
Saol canim kayinvalide problemi yasiyosun galiba. Bende gorumceler kayinvalide laf diyince bunlari isterseniz kocami cagirayim onun yaninda soyleyin diyorum boylelikle korkup bisey diyemiyorlar😂

Menum
Sabah 08.00
3 bardak su
Kahvaltib09.00
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Yesillik

Ara 11.00
Turk kahvesi sekersiz

Ogle 13.30
2 kasik nohut yemegi
2 kasik bulgur pilavi
Yarim kase cacik

Aksam 18.00
Nuht yemegi

Su 3.5 lt
Spor 1 saat tempolu yuruyus

Saol canim kayinvalide problemi yasiyosun galiba. Bende gorumceler kayinvalide laf diyince bunlari isterseniz kocami cagirayim onun yaninda soyleyin diyorum boylelikle korkup bisey diyemiyorlar😂
Kocamın yanında diyor iyide benim ki😀
Az durup gidicem problem çıkmasın diye eşim ses etmiyor maalesef.

Back
X