- 12 Eylül 2015
- 1.575
- 6.456
- 158
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
- #447.881
Gunaydin kizlar nasilsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım sen nasılsın?Gunaydin kizlar nasilsiniz![]()
Günaydın canım iyilik sen nasilsinGunaydin kizlar nasilsiniz![]()
İyiyim canim saoll nasil gidiyor diyettSağol canım sen nasılsın?
İyiyim canim bendee yogunum bu aralar biraz ama diyete devamm bakalimGünaydın canım iyilik sen nasilsin
Amin cnm sagolÖyle valla yıllardır çalışıyorum kızımın ilk doğduğu sene kadar hiç zorlanmadım
Şükür canım gelmiş geçmiş olsun
İyi tatiller canım iyi olmuştur sana annenler de mı geldi ?
Aynen ya insallah cnmİns canim hastalık geldimi dirençleri düşüyor hemen zaten . Vitamin fayda eder ins
Allah korusun gercekten bazı insanlar niye boyle fesat anlamiyorumAlgı operasyonu işte.senelerdir kiloluyum diye neler söyledi bu yıl eşimin yanında daha verme ben zayıf sevmem diyor kv.
Hayır ona neyse kilomdan.tehlikeli bir kadın ya Allah onun şerrinden korusun yuvamı.
Kaynanama gittim düzenim bozuldu tam otutturdum anneme gideceğim bu hafta insallah.dönüşte düzene gireceğim inşallahİyiyim canim saoll nasil gidiyor diyett
Aldırma canım boşver ,böyle şeyleri yapmayı seviyor bazı kvler, sen evine bakBilmiyorum canim.esimin üzerine gitmedim kendi dedi çok zayıf ve çirkindi diye.belkide beni sinirlendirmemek için dediesim öyle bilemiyorum.Rabbim kalbine göre versin kaynanamın.
Haklısın canım yazdıkça daha çok düzelteceğimBen de istemiyorum canım ev kredimiz bitti bi araba kredisi var eşime de ben çalışmayacakmışım gibi ödeme planını ayarla dedim çekerken Allah iyilerle karşılaştırsın
3- kayınvalidenin bunu eşine anlatması ne alaka ?
Aynen dün öğrenmiş gibi oysa şurda kaç hafta kaldı doğuma
Afiyet olsun canım akşam kalabalık geldi gözüme kuru fasülye varken ekmek fazla galiba ama onun da miktarı az
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canım çoğu odemdir onların ins.
Diyetisyen bende istiyorum yağ kas oranimi öğrenmek için dhaa cok
Ah ahhhh lafın nereye gideceğini bir tartsalar keşke.
Eşinin cevabı burda önemli olan kv kendi kendine soylensin
Güzel bence canim afiyet olsun
Allah kvnin kalbine göre versin inşaallah, işi gücü yok hala uğraşıyorAynen değil mi?
Bilerek söylediğine eminim.Yıllardır büyük bir titizlikle canımı sıkmayı başarmıştır.Neye kızacağım neye kırılacağım iyi bilir kv.
Çok geçmiş olsun canımIyi geceler kızlar yogun bir gündü anca ugrayabildm doktora gittik tekrardan kan aldılar sukur bisi cikmadi sadece direnci biraz dusmus diye multivitamin yazdı bogazlari kizarik hafif atesimiz yok bu gece sanirim atlatiyor cok mutluyum![]()
Kız bu menüye ben acıktım nerdeyse baya hafif görünüyorMerhaba kızlar nasılsınız?
Çok açım çoooook
Menü bildirimi yapayım
Kahvaltı 11:30
3 hurma
3 kuru incir
3 ceviz içi
2 kupa süt
Akşam 16:00
3 hurma
3 kuru incir
Bir kupa süt
Su şimdiye kadar 1,5 litre
Anam bu menüye kim olsa acıkır kız zorlama kendini düğün için mi acele ediyorsun zayıflamaktaMerhaba kızlar nasılsınız?
Çok açım çoooook
Menü bildirimi yapayım
3 hurma
3 kuru incir
3 ceviz içi
2 kupa süt
3 hurma
3 kuru incir
Bir kupa süt
Bu menuyle tokum deseydin bir tuhaflık hissederdim zatiMerhaba kızlar nasılsınız?
Çok açım çoooook
Menü bildirimi yapayım
3 hurma
3 kuru incir
3 ceviz içi
2 kupa süt
3 hurma
3 kuru incir
Bir kupa süt
Kayinvalide mi diyorAlgı operasyonu işte.senelerdir kiloluyum diye neler söyledi bu yıl eşimin yanında daha verme ben zayıf sevmem diyor kv.
Hayır ona neyse kilomdan.tehlikeli bir kadın ya Allah onun şerrinden korusun yuvamı.
Bende bi turlu adapte olamiyorum hafta sonu bende koye gidicem kaynananin oraya bakalim . Birazdan yuruyuse gidicem. Havalar cok sivak insanin hic bisey yapasi gelmiyorKaynanama gittim düzenim bozuldu tam otutturdum anneme gideceğim bu hafta insallah.dönüşte düzene gireceğim inşallah
Sağol canımAldırma canım boşver ,böyle şeyleri yapmayı seviyor bazı kvler, sen evine bak
Haklısın canım yazdıkça daha çok düzelteceğim
Teşekkür ederim canım
AminnnnAllah kvnin kalbine göre versin inşaallah, işi gücü yok hala uğraşıyor
Çok geçmiş olsun canımdaha da iyi olsun inşallah
Kız bu menüye ben acıktım nerdeyse baya hafif görünüyor
Oğlun böyle seviyor dedim.ama sinir oldumKayinvalide mi diyorseninle degil oglunla evliyim,oglun bile vucuduma karisamaz deseydin ya.
Kolay gelsin canımBende bi turlu adapte olamiyorum hafta sonu bende koye gidicem kaynananin oraya bakalim . Birazdan yuruyuse gidicem. Havalar cok sivak insanin hic bisey yapasi gelmiyor
Saol canim kayinvalide problemi yasiyosun galiba. Bende gorumceler kayinvalide laf diyince bunlari isterseniz kocami cagirayim onun yaninda soyleyin diyorum boylelikle korkup bisey diyemiyorlarSağol canım
Aminnnn
Oğlun böyle seviyor dedim.ama sinir oldum
Kolay gelsin canım
Kocamın yanında diyor iyide benim kiSaol canim kayinvalide problemi yasiyosun galiba. Bende gorumceler kayinvalide laf diyince bunlari isterseniz kocami cagirayim onun yaninda soyleyin diyorum boylelikle korkup bisey diyemiyorlar![]()