• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hakkınızda hayırlısı inşallah canım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ben ücretsize ayrılacağım kızımda çok zorlandım uykusuzluk yorgunluk kayınvalidem bizdeydi nasip bakalım artık
Artik birilerinin gelmesini istemiyorum canim,ne annem ne de kayinvalidem,olmuyor.Krediden dolayi ucretsiz izin de alamiyorum artik mecburen bakici bakacak.

Kayinvallidem eşimle konuşurken eşimin işi vardı.hoparlörden konuşuyordu kaynanam diyor ki nir akrabalarına geçmiş olsuna gitmiş kızı(eşimin uzak akrabası)
Gelmiş.oğlum zayıftı kilo almış güzelleşmiş diyo.
1)o kız dan esime ne
2)kilo almış güzelleşmiş ne alaka
Ben bu kadından uyuz oluyorum artık iyice

Hoş geldin canım Diyetisyen iyi olur bu konuda haftalık takip yaptığı için hesap verme moduna giriliyor

Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın? 31 haftalık oldu azaldı şükür çoğu gitti
Ayyy canım ya ne ara 31 oldu 😍maşallah zaman su gibi vallahi
Oyy masallah bir sey kalmamis,Rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah.

İyiyim cok sukur,bu ara kizima bakici bakiyorum bir kac kisiyle gorustum bakalim bir tanesi olacak gibi Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.
İnşallah içinize sinen iyi birini bulursunuz canım
Artik birilerinin gelmesini istemiyorum canim,ne annem ne de kayinvalidem,olmuyor.Krediden dolayi ucretsiz izin de alamiyorum artik mecburen bakici bakacak.
En iyisi ya evin içinde başka biri ile yaşamak zor gerçekten
Kayinvallidem eşimle konuşurken eşimin işi vardı.hoparlörden konuşuyordu kaynanam diyor ki nir akrabalarına geçmiş olsuna gitmiş kızı(eşimin uzak akrabası)
1)o kız dan esime ne
Aldırma canım ya belki kötü niyetle dememiştir ,eşin ne dedi

Bilmiyorum canim.esimin üzerine gitmedim kendi dedi çok zayıf ve çirkindi diye.belkide beni sinirlendirmemek için dediesim öyle bilemiyorum.Rabbim kalbine göre versin kaynanamın.

Ben de istemiyorum canım ev kredimiz bitti bi araba kredisi var eşime de ben çalışmayacakmışım gibi ödeme planını ayarla dedim çekerken Allah iyilerle karşılaştırsın
1)o kız dan esime ne
3- kayınvalidenin bunu eşine anlatması ne alaka ?
Aynen dün öğrenmiş gibi oysa şurda kaç hafta kaldı doğuma
03.08.2021.

12.00
2 yumurta ve lor peynirli omlet, 🍅 salatalık, 1 dilim ekşi maya ekmek, 1 Tk reçel

16.00 sade kahve ,minik lokum

19.30. 2 kepçe Kuru fasulye, 2 sk fırın patlıcan,yoğurt,1 dilim ekmek,1 küçük dilim kavun

Şu:2 lt
Afiyet olsun canım akşam kalabalık geldi gözüme kuru fasülye varken ekmek fazla galiba ama onun da miktarı az

Merhaba kizlar nasilsiniz 🤗 +3,5 kilo ile baba evinden evime dondum😒 kalan kilolar cok inatci cikti,sanirim diyetisyene gidecegim bakalim insallah kafama gore birini bulabilirim.
Hoşgeldin canım çoğu odemdir onların ins.
Diyetisyen bende istiyorum yağ kas oranimi öğrenmek için dhaa cok
1)o kız dan esime ne
Ah ahhhh lafın nereye gideceğini bir tartsalar keşke.
Eşinin cevabı burda önemli olan kv kendi kendine soylensin
03.08.2021.

12.00
2 yumurta ve lor peynirli omlet, 🍅 salatalık, 1 dilim ekşi maya ekmek, 1 Tk reçel

16.00 sade kahve ,minik lokum

19.30. 2 kepçe Kuru fasulye, 2 sk fırın patlıcan,yoğurt,1 dilim ekmek,1 küçük dilim kavun

Şu:2 lt
Güzel bence canim afiyet olsun

Ben de istemiyorum canım ev kredimiz bitti bi araba kredisi var eşime de ben çalışmayacakmışım gibi ödeme planını ayarla dedim çekerken Allah iyilerle karşılaştırsın

Afiyet olsun canım akşam kalabalık geldi gözüme kuru fasülye varken ekmek fazla galiba ama onun da miktarı az
Aynen değil mi?
Hoşgeldin canım çoğu odemdir onların ins.
Diyetisyen bende istiyorum yağ kas oranimi öğrenmek için dhaa cok

Ah ahhhh lafın nereye gideceğini bir tartsalar keşke.
Eşinin cevabı burda önemli olan kv kendi kendine soylensin

Güzel bence canim afiyet olsun
Bilerek söylediğine eminim.Yıllardır büyük bir titizlikle canımı sıkmayı başarmıştır.Neye kızacağım neye kırılacağım iyi bilir kv.

Aynen değil mi?

Bilerek söylediğine eminim.Yıllardır büyük bir titizlikle canımı sıkmayı başarmıştır.Neye kızacağım neye kırılacağım iyi bilir kv.
Yok ne güzel evlatlarımız var mutlusunuz eşinle bunu yaparken ne düşünüyor olabilir.
Yıllardır neden alisamaz ki insan gelinine hala uğraşır.

Sen de kv ni ogrenmissin bak söylemesi kolay gelebilir ama takmamaya sinirlenmeye çalış canim .

Amin canim insallah🙏

Cok iyi yapmissin canim,ilk iki sene anne bakmali bence ama iste ona da imkan olmali😒

Rabbim şifa versin
Amin cnm sagolasin
Sıcaktan uyunmuyor değil mi ben de İzmir’de öyle oluyorum zombiye dönüşüyorum resmen

En sevmediğim Allah affetsin :bicak:

Allah mutlu Mesut etsin inşallah

Bu ben

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin Ucmelekannesi Ucmelekannesi senin Kızlar nasıl oldu ?

Olur inşallah canım daha önce yaptın yine yapacaksın

Hak ettin kesinlikle 🤣
Amin cnm sagolasin
Insallah ya sanki bu defa motive olamiycam gbi ama Liste bana iyi gelicek eminim
Yapıp bitirdi mi yaz günü sıcağında ütü de hiç cekilmez kolay gelsin

Hayırlı uğurlu olsun canim

Çok geçmiş olsun canım ins iyileşir biran önce kuzucuk .
Yangınlar ins durur gerçekten aklımızın bir tarafinda sürekli haberde oralardan gelecek haberlere bakıyoruz

Canim daha iyiler ama öksürük ve burun akıntısı var birazcık
Amin insallah sagolasin cnm.
Aynen yanginlar bitsin insallah artık :( denizlideki kontrol altina alimis dedi teyzem ama belli olmuyor tabi yine baslamazsa:(
1)o kız dan esime ne
Aa cok garip yani bence bunu soylemesnin sebebi senin kilo vermen, eșinin kafasını karistirmaya calisiyor sen dha fazla verme diye belki de ne bileym ben boyle dusundm ama insallah degildir

Amin canim insallah🙏

Cok iyi yapmissin canim,ilk iki sene anne bakmali bence ama iste ona da imkan olmali😒
Öyle valla yıllardır çalışıyorum kızımın ilk doğduğu sene kadar hiç zorlanmadım
Iyi geceler kızlar yogun bir gündü anca ugrayabildm doktora gittik tekrardan kan aldılar sukur bisi cikmadi sadece direnci biraz dusmus diye multivitamin yazdı bogazlari kizarik hafif atesimiz yok bu gece sanirim atlatiyor cok mutluyum :KK36:
Şükür canım gelmiş geçmiş olsun
iyyim cok sukur bende
ozledim buralari selam vereyim dedim
turkiye deyim tatil icin geldik
İyi tatiller canım iyi olmuştur sana annenler de mı geldi ?

Iyi geceler kızlar yogun bir gündü anca ugrayabildm doktora gittik tekrardan kan aldılar sukur bisi cikmadi sadece direnci biraz dusmus diye multivitamin yazdı bogazlari kizarik hafif atesimiz yok bu gece sanirim atlatiyor cok mutluyum :KK36:
İns canim hastalık geldimi dirençleri düşüyor hemen zaten . Vitamin fayda eder ins

Amin cnm sagolasin

Amin cnm sagolasin
Insallah ya sanki bu defa motive olamiycam gbi ama Liste bana iyi gelicek eminim

Amin insallah sagolasin cnm.
Aynen yanginlar bitsin insallah artık :KK43: denizlideki kontrol altina alimis dedi teyzem ama belli olmuyor tabi yine baslamazsa:KK43:

Aa cok garip yani bence bunu soylemesnin sebebi senin kilo vermen, eșinin kafasını karistirmaya calisiyor sen dha fazla verme diye belki de ne bileym ben boyle dusundm ama insallah degildir
Algı operasyonu işte.senelerdir kiloluyum diye neler söyledi bu yıl eşimin yanında daha verme ben zayıf sevmem diyor kv.
Hayır ona neyse kilomdan.tehlikeli bir kadın ya Allah onun şerrinden korusun yuvamı.

Back
X