• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşbulduk canım valla o kadar düzensiz kötü beslenmeye almamak imkansızdı tabi sağlık olsun diyorum napim motivasyonumu bı saglasam bu sefer su kalan 10 kg da versem kurtulsam insAllah en son bayramda 79.90dim 2 kg almışım
Hadi insallah cnm yeniden motivasyonunla verirsn insallah 2kg cok degl bence hemen cik gider
Sabah tekrar arattırdım.Konusmaya gelmiyor ya tartıştık sabah sabah.maskeyle gezmekten boğazım kötü oluyor.Bugün 9.gün görünüyor hayat eve sığar uygulamasında.Beraber sofraya oturmayı özledim.çocuklarımın kokusunu özledim.112ye soralım dedim diye sinirlendi ınşallah koronayımdır rahatlarsınız diyor.lafa bak ya adamın çözümüne bak sinir etti beni.
Hmm ya kıyamam ozlemezmi insan insallah ikna olur da rahatlarsiniz cnm karantina kac gündü 12 inmedi mi?

Selam kızlar ara ara girdim ama sadece son msjlara bakabildim. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben yoğun bir yaz geçiriyorum düğün misafir derken şimdi de annemlerdeyim. Burda da cok zorlaniyorum balkon olayi biraz tehlikeli oluyor. Netim de yok cok giremedim. Seviliyorsunuz
Allah korusun ya Balkon tehlikeliyse zor sandalye vs mi var yada yuksek mi degl ben cok korkar oyle durumlar da ya, kolay gelsn isleri ni bitir de gel cnm mezun olmuştur kilodan ne haber

Sabah tekrar arattırdım.Konusmaya gelmiyor ya tartıştık sabah sabah.maskeyle gezmekten boğazım kötü oluyor.Bugün 9.gün görünüyor hayat eve sığar uygulamasında.Beraber sofraya oturmayı özledim.çocuklarımın kokusunu özledim.112ye soralım dedim diye sinirlendi ınşallah koronayımdır rahatlarsınız diyor.lafa bak ya adamın çözümüne bak sinir etti beni.
Canım gecmıs olsun okuyamadım gecmısı , temaslısınuz ama eşin teste mi ikna olmuyo

Hadi insallah cnm yeniden motivasyonunla verirsn insallah 2kg cok degl bence hemen cik gider

Hmm ya kıyamam ozlemezmi insan insallah ikna olur da rahatlarsiniz cnm karantina kac gündü 12 inmedi mi?

Allah korusun ya Balkon tehlikeliyse zor sandalye vs mi var yada yuksek mi degl ben cok korkar oyle durumlar da ya, kolay gelsn isleri ni bitir de gel cnm mezun olmuştur kilodan ne haber
14gün canım bugün 9 oldu eşimin.

Korona veya değil öğrenmekten mi korkuyor anlayamadım covid olunca ne olacak bu bir salgın hepimize bulaşabilir bulaştıktan sonra yapacak bir şey yok yani
Selam kızlar ara ara girdim ama sadece son msjlara bakabildim. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben yoğun bir yaz geçiriyorum düğün misafir derken şimdi de annemlerdeyim. Burda da cok zorlaniyorum balkon olayi biraz tehlikeli oluyor. Netim de yok cok giremedim. Seviliyorsunuz
Hoş geldin canım ben de köydeyim internetim pek çekmiyor özledik seni yarın dönüyorum ben . Sen ne zaman dönüyorsun?
Ne zaman geliyorsun evine canım
Yarın inşallah canım

32 haftalık canım azaldı şükür ama iyice agirlastim rahat değilim artık aralıklı oruç ben çok sevmiştim özellıkle akşamlar oruç psiklolojisine girip bir şeyler atıştırmayınca çok rahat uyuyordum
MaşAllah canım sağlıkla kucağına al insAllah bklm ben de alışirsam iyi olacak
insAllah cnm

İns değildir o zaman canim. Yada asi etki ediyordur hafif geçiriyordur.

Annenler gidip test versin olmadı canim onlarin içi rahat etsin

Korona veya değil öğrenmekten mi korkuyor anlayamadım covid olunca ne olacak bu bir salgın hepimize bulaşabilir bulaştıktan sonra yapacak bir şey yok yani

Hoş geldin canım ben de köydeyim internetim pek çekmiyor özledik seni yarın dönüyorum ben . Sen ne zaman dönüyorsun?

Yarın inşallah canım
Bilmiyorum ki.stresli ama çözüm odaklı davranmıyor.korona da olabilir olmaya da bilir.

MaşAllah canım sağlıkla kucağına al insAllah bklm ben de alışirsam iyi olacak

insAllah cnm
Allah razı olsun canım alışınca çok iyi hissediyorsun tok yattığında rahatsız oluyorsun hatta
Bilmiyorum ki.stresli ama çözüm odaklı davranmıyor.korona da olabilir olmaya da bilir.
Test versin negatif çıktığı an iyileşecek gör bak seninki psikolojikmen kendini hasta etti zannedersem

Ya sorma sandalye yokta demirleri alçak aşağı Sarkıtıyorlar kendilerini. Kilo aldim maalesefff 😞😞

Yarın inşallah canım
Hosbuldum canim. Benim de burda wifi olmayinca hemen bitti netim. Sen cok mu oldu gideli. Nasılsın zorluyordur bu aylar. Bende bu haftasonu dönerim büyük ihtimalle

Allah razı olsun canım alışınca çok iyi hissediyorsun tok yattığında rahatsız oluyorsun hatta

Test versin negatif çıktığı an iyileşecek gör bak seninki psikolojikmen kendini hasta etti zannedersem
Öyle galiba ya .Bugun markete gittim.yürüdüm biraz cok iyi geldi.o kadar stres yapmışım ki saçımı tuttugum elimde kalıyor.

14gün canım bugün 9 oldu eşimin.
Hadi az kalmıș
Ya sorma sandalye yokta demirleri alçak aşağı Sarkıtıyorlar kendilerini. Kilo aldim maalesefff 😞😞

Hosbuldum canim. Benim de burda wifi olmayinca hemen bitti netim. Sen cok mu oldu gideli. Nasılsın zorluyordur bu aylar. Bende bu haftasonu dönerim büyük ihtimalle
Aman Allah korusun ya.
Burdan uzak olup kilo veren yok zatn gelince toparlarsın eminim

Geldiğimizde kızım hastaydı ishal kusma toparlanmadı döndük 1 gece o yattı toparlansın döneriz derken bu defa da ben hastalandım aynı şekilde 2 gün de ben yattım hastanede toparlandıktan sonra döndük iki hafta oldu buradayız hastane macerasından önce de bir hafta kadar kalmıştık yarın dönüyoruz artık nasipse

Evt cnm aslinda oglana yaptm az yag da 1 ck nda 5 Nugget ama o yemedi hepsni bende atmiym diye yedm
Zaten biz anaların başına ne geliyorsa çöpe atmayim diye düşünmekten geliyor😂😂
Kendi haline bırak canim kendini de sikmamaya çalış yapacak birşey yok. Bazen çocuktan farksız oluyorlar
Allah kolaylık versin canım. Balkondan gittiğim yerlerde bende çok korkuyorum. Özellikle sandalye falan varsa. Her an atakta olma lazım. Evine dönde gel artık ozlendin. Ne zaman dönüyorsun

Zaten biz anaların başına ne geliyorsa çöpe atmayim diye düşünmekten geliyor😂😂

Kendi haline bırak canim kendini de sikmamaya çalış yapacak birşey yok. Bazen çocuktan farksız oluyorlar

Allah kolaylık versin canım. Balkondan gittiğim yerlerde bende çok korkuyorum. Özellikle sandalye falan varsa. Her an atakta olma lazım. Evine dönde gel artık ozlendin. Ne zaman dönüyorsun
Aynen canım allah büyük

Selam kizlar önce menümü yazayim
11.08.2021
12.30
2 sahanda yumurta, 1 dilim karpuz,2 dlm peynir, 1 dilim ekmek

16.00 sade kahve
18.30
4 köfte, salata,2 bardak ayran
19.30
1 avuç çekirdek,1 armut

Şu: 2 lt

Canım kadın pır uctu ama arkasından bagırdum, pandemide cocuk mu sevılır ,hayret bişey diye yanagına kolonya sürdum herkes baktı fln, delırtıyılor zorla benı:) annemler bu uyarılarılarıma şahit oldu hatta bikaçkez beni sorunlu buluyolar, cok ayıp oluomus mıllete :))
İyi yapmışsın ben de tepki veriyorum, annenler bence bir düşünsün, millet senin çocuğundan önemli değil
Kızlar şükür benim regl duzene girdi, yumurtladıgımı da hissedıyorum hatta çok karnım şişıyo , bu yumurtlama zamanı kilo artosı oluomuki , kabızım da bi de , offf cumaya gecer ıns motivasyonum etkılenıo
Ben de oluyor canım, yumurtlama dönemi karnım davul gibi sis oluyor ve kasık ağrılarım oluyor
Aynen canım malesef hep dikkat ama nrreye kadar sürecek 🙄🙄
Ömür boyu böyle olacak gibi canım :(
Slmm kızlar menüm
Sabah 07.00 2 bardak su
Kahvaltı 09.00
1 dilim ekmek
Salatalık domates
1 dilim peynir
2 catal sucuklu yumurta

Araa türk kahvesi 11.00

Ögle yarım mısır 13.30

Ara 17.00 yesil cay

Aksam 20.00
Haslanmıs et 3 kasık
Salata

Su 3.lt

Spor
30 dk lesli
200 ip atlama
1 saat yürüyüş
Güzel canım afiyet olsun 😘
Menum:

9:30 Kahve, 2 ceviz

11:45 1.5 yumurta, 1.5 cavdar ekmegi, 5 zeytin, 1kk peynr, domates

14:30 sütlü kahve, 1 züber (120kalori)

18:30 2nugget,1 bardak sut, 4yk yulaf, 1tk chia, 1 ck keten tohumu

5.000 Adım
2.5lt Su
Güzel bence canım afiyet olsun 😘
Hoş geldin canım ,balkondan ben de korkuyorum ya, geçen haftalarda baktım benimkiz sandalyesini almış balkona gidiyor, zaten hep gözüm üstünde ama şok oldum hemen aldım sandalyeyi elinden

Back
X