- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #448.121
Hadi insallah cnm yeniden motivasyonunla verirsn insallah 2kg cok degl bence hemen cik giderHoşbulduk canım valla o kadar düzensiz kötü beslenmeye almamak imkansızdı tabi sağlık olsun diyorum napim motivasyonumu bı saglasam bu sefer su kalan 10 kg da versem kurtulsam insAllah en son bayramda 79.90dim 2 kg almışım
Hmm ya kıyamam ozlemezmi insan insallah ikna olur da rahatlarsiniz cnm karantina kac gündü 12 inmedi mi?Sabah tekrar arattırdım.Konusmaya gelmiyor ya tartıştık sabah sabah.maskeyle gezmekten boğazım kötü oluyor.Bugün 9.gün görünüyor hayat eve sığar uygulamasında.Beraber sofraya oturmayı özledim.çocuklarımın kokusunu özledim.112ye soralım dedim diye sinirlendi ınşallah koronayımdır rahatlarsınız diyor.lafa bak ya adamın çözümüne bak sinir etti beni.
Allah korusun ya Balkon tehlikeliyse zor sandalye vs mi var yada yuksek mi degl ben cok korkar oyle durumlar da ya, kolay gelsn isleri ni bitir de gel cnm mezun olmuştur kilodan ne haberSelam kızlar ara ara girdim ama sadece son msjlara bakabildim. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben yoğun bir yaz geçiriyorum düğün misafir derken şimdi de annemlerdeyim. Burda da cok zorlaniyorum balkon olayi biraz tehlikeli oluyor. Netim de yok cok giremedim. Seviliyorsunuz